kapsicky s obsahom odporucam pritiahnut o ram, alebo len kapsicku niecim pruznym, napr gumou, lebo obsak v nich lieta, poskodzuje sa, pri multi kluci sa uvolnuju casti, rezervna dusa sa otiera(dobre je, zabalit do obalu) a ked treba, tak je derava, atd.
nosit to v plecniaku je riziko pri pade a dalsiemu narazeniu tela, chrbtice...
Hmm na AM sa nenosia "taštičky", do ktorých dám výbavu na lesné túry. No tak ich nenoste keď ste blbí. Mne je ukradnuté čo sa robí, nosí, patrí. ak mi to dáva zmysel tak to budem robiť. Dúfam, že som nikoho neurazil.
veď si ich nos je to tvoja vec, ale nikomu nemusíš nadávať do blbcov je to ako tu bolo písané, v teréne ti to bude búchať o rám, ja na kratšie jazdy, kde si vystačím s flašou vody v ráme nenosím nič, len základnú výbavu ktorú dám do dresu-1 dušu, multiklúč, pumpu, montpáky a nitovač, keď idem na dlhšie tak beriem batoh kde dám aj camelbag s 2 l vody a niečo na jedenie, prípadne vetrovku
Ešte by som dodal, že mám len jeden bike. Takže to je bike na všetko v horách (asfalt len ak sa inak nedá). Budem s ním chodiť na dlhé cyklotúry (strážovské chcem prebehnúť celé, hrebeňovku nekriváňskej malej fatry by som rád dal atď.), ciže to bude moje XC, Zároveň s ním vymýšľam neďaleko domu (spoznávam širšie okolie, budujem si traily v neďalekom lese), takže slúži aj ako enduro. Čo na ňom bude zavesené bude závisieť od toho, na čo ho chcem práve použiť.
Len tak okrajovo, ja som (cca) 90% funkcia 10% desing typ človeka.
veď si ich nos je to tvoja vec, ale nikomu nemusíš nadávať do blbcov je to ako tu bolo písané, v teréne ti to bude búchať o rám, ja na kratšie jazdy, kde si vystačím s flašou vody v ráme nenosím nič, len základnú výbavu ktorú dám do dresu-1 dušu, multiklúč, pumpu, montpáky a nitovač, keď idem na dlhšie tak beriem batoh kde dám aj camelbag s 2 l vody a niečo na jedenie, prípadne vetrovku
To "blbí" bolo napísané s tak milým tónom, až by mi za to nobelovku dali, keby vedeli, že existujem. Vôbec nebolo myslené v zlom, to sa len tak hovorí.
Ak budú búchať, tak to nejako vymyslím, alebo sa ich zbavím. Dres a podobné drahé záležitosti ešte nemám, ani nemám v najbližších mesiacoch plán kupovať to. Neskôr pravdepodobne áno.
Nepoškodí sa ta teleskopicka sedlovka od tej kapsičky?
Skôr naopak. Viem, že to tam nie je ideálne. O teleskopku sa vôbec nebojím, kapsička sa tam teoreticky môže zachytávať a poškodiť. Keď bude bike funkčný tak opatrne vyskúšam a uvidím.
Anythingelse na tu kapsicku pri krku pozor mne dost skaredo znicila farbu :/ na rame... pod to sa dostane trocha spiny prachu a uz to smigruje krasny ram :/
Dres a podobné drahé záležitosti ešte nemám, ani nemám v najbližších mesiacoch plán kupovať to.
Dres veľmi doporučujem. Tiež som zo začiatku nemal, lebo mám kopu dobrého športového oblečenia. Keď som dostal prvý cyklodres, pochopil som funkciu zadných vreciek. Hneď som doplnil šatník o ďalšie. Vrecká sú veľmi praktické a narvem do nich čo treba. Ešte nosím podsedlovku na dušu, náradie, lepenie...
Kup si normalny batoh s rezervoárom a budes mat 100% dizajn a 100% funkcnost. Daj si poradit od tých čo už maju veci co si pisal hore križom krážom pojazdené.
dám to sem, hádam to nebude až taký OT, keďže wiggle tu nemá vlastné vlákno (aspoň som nenašiel)
toto mi od nich došlo, keby niekto chystal nakupovať, môžeme to využiť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nosit to v plecniaku je riziko pri pade a dalsiemu narazeniu tela, chrbtice...
veď si ich nos je to tvoja vec, ale nikomu nemusíš nadávať do blbcov
To "blbí" bolo napísané s tak milým tónom, až by mi za to nobelovku dali, keby vedeli, že existujem. Vôbec nebolo myslené v zlom, to sa len tak hovorí.
Ak budú búchať, tak to nejako vymyslím, alebo sa ich zbavím. Dres a podobné drahé záležitosti ešte nemám, ani nemám v najbližších mesiacoch plán kupovať to. Neskôr pravdepodobne áno.
Skôr naopak. Viem, že to tam nie je ideálne. O teleskopku sa vôbec nebojím, kapsička sa tam teoreticky môže zachytávať a poškodiť. Keď bude bike funkčný tak opatrne vyskúšam a uvidím.
Dres veľmi doporučujem. Tiež som zo začiatku nemal, lebo mám kopu dobrého športového oblečenia. Keď som dostal prvý cyklodres, pochopil som funkciu zadných vreciek. Hneď som doplnil šatník o ďalšie. Vrecká sú veľmi praktické a narvem do nich čo treba. Ešte nosím podsedlovku na dušu, náradie, lepenie...
Kup si normalny batoh s rezervoárom a budes mat 100% dizajn a 100% funkcnost. Daj si poradit od tých čo už maju veci co si pisal hore križom krážom pojazdené.
http://www.dcrainmaker.com/2011/07/gadget-or-gimmick-camelbak-flow-meter.html
a ak kupiš dobrý batoh a nosiš ho spravne, tak je to veľmi dobra korytnačka,ktorú oceníš pri zjazdoch...
krabicu si este odloz pre istotu
toto mi od nich došlo, keby niekto chystal nakupovať, môžeme to využiť