V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
nemienim sa velmi strapnovat pred odbornejsou castou cyklistov, to mi ani nejde, obcas sa mi nieco zmaze a je to.
ne/vesele prispevky, kam sa mozem ja hrabat na kulty humoru... skusam aj nieco nove a nie som na furt na jednom mieste.
Nehladam riesenie, na to su majitelia, spravcovia... Ak ide len o pocet navstev stranky, tak je to ubohe, ked cela komunita musi citat, o co zaujem nema. A mnohi z tej komunity "im" este nahravaju reagovanim na stupidnosti adopa a spol.
cervo, ziadal som ta o spriehladnenie fora moznostou bloknut si vo svojom profile v obsahu fora temy, ktore ma nezaujimaju. Toto zostalo nevypocute. Nezvyknem byt vulgarny, ale posledne tyzdne sa tu nedeje nic smerom ku kvalite, len ku kvantite. O toto ja zaujem nemam.
Drzim palce v navrat do cias, ked sa tu clovek vzdelaval, zabaval aj relaxoval.
nic uzitocne z nich za cely cas co su tu nevyliezlo
Pre istotu, nahlásené.
uvital by som aby ten link vyznaceny na prilozenom obrazku bol na kazdej stranke kde vidim zoznam tem, hlavne mi to teda chyba na zozname "Nove", resp aj "Tvoje", "Neprecitane", "Oblubene" ...
jfab skus mi blizsie vysvetlit Tvoj navrh, lebo ho nechapem. Aky je rozdiel medzi blokovanim tem a blokovanim obsahu?
gwixt je to nutne doplnat? Preco?
ja prezeram forum tak, ze mam zobrazene stale len zoznam "Nove" a ked si chcem odznacit vsetky aby mi prestali svietit tie co ma nezaujimaju, tak sa musim prepinat na uvod, odznacit a naspat na "Nove"