nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
však ale píšeš že je 100% pripravený...tak potom pripravený nie je, lebo nemá istotu v ovládaní biku...čo ak s tou lepšou brzdou by tú istotu mal...
nebudem sa hadat, zjazdarske umenie nie je o brzdach ale ok. Mozno mozu spravit krytky ako su na MX motorkach, bude to aero trendy a neviem co este,bude to bezpecne a bude to super brzdit
a hlavne na lavej nohe ak vravi ze ani nepadol a stalo sa mu to kym sedel na bicykli...
edit:
na road.cc je odfotený Maes pri páde, široko ďaleko žiadny bike s kotúčmi...len pád na koleno...
Konšpirátori by mohli napísať, ako sa dá na ceste urobiť taký pekný čistý rez, jedno či pri páde alebo za jazdy... začína (končí) vľavo pod meniskom a pokračuje popod jabĺčko...
ono, nech sa to stalo akokoľvek, je to nepríjemné...
Ale no no, chcelo by to drzat argumentacnu linku a nie skakat hore dole a hned sa urazat. Najskorej davkovanie,zjazdarske schopnosti,teraz sila.....
a teda nemám pocit, že by som sa urazil...však o nič nejde
Konšpirátori by mohli napísať, ako sa dá na ceste urobiť taký pekný čistý rez, jedno či pri páde alebo za jazdy... začína (končí) vľavo pod meniskom a pokračuje popod jabĺčko...
Vedúci Meridy sa vyjadril tak,že to mohli byť aero špice na kolese. Čo je podľa mňa na ľavej nohe reálnejšie ako kotúč.
“It looked as though a blade sliced him, but how? I’m not 100% convinced that it was a disc, it could have been aero spokes.
a teda nemám pocit, že by som sa urazil...však o nič nejde
Sorry,len som to prebehol na telefone a zdalo sa mi.....
Inak to prirovnanie k mtb startom kde sa to obcas riadne zapletie je trefne
aaa tak uz to nemusi byt iba kotuc. teda joko, takto rychlo prebehnut na stranu konspiratorov. sikulka.
obcas je fajn sa aj zamysliet...
Možno naozaj vytiahol ten nožík za jazdy. Alebo niektorý jeho súper...