tu nejde o nejake vysmievanie, ide o tvoje oci a o fakt , ze sa tu chvalis niecim co niekto ukradol a sfalsoval, to je cele. ja si radsej kupim okuliare s jednym sklom primeranej kvality za rozumny peniaz ( 30- 40€) ako podporovat zlodejov a prizivnikov a platil im za nicenie mojho zraku.
zlodejov a priživnikov?? zaujímavý názor......vyrobí to síce tak či tak číňan, akurát že o dve haly ďalej......akurát že nadnárodná korporácia to predá s horibilnou maržou kvôli tej značke....kvôli tomu Očku ktoré na hlavách nosia známe športové ksichty.......ja známy športovec nie som a Očko na hlave chcem mať preto volím takýto variant.....ak si ale myslíš, že tie peniaze viac pomôžu nejakému podnikateľovi, čo už je dávno za vodou aj na 4 ďalšie generácie ako týpkovi, čo sa snaží zarobiť vlastnou cestou, tak prosím....aj to je názor a ja ti ho neberiem.....ale že by som touto cestou podporoval zlodejov a príživníkov?? Kámo trochu uber, to sú silné slová. Inde hľadaj zlodejov......btw. až tak biedne to nie je a divil by si sa, že ani tak lacné ako si predstavuješ....a kvalita no povedzme že predošlé čínske fejky už prežili aj zrážku autom a furt držia
iba tolko ktomu mal som raybany v bulharsku som si ich zlomil. tam som kupil bulharske raybany a ked som savratil na slovensko kupil som si znova origo. to sa neda porovnat to proste clovek co neskusi origo nepochopi. nie nekupil by som fake za 40e kupil by som si BBB za 50e. ak nemam / nechcem za 200e
..vyrobí to síce tak či tak číňan, akurát že o dve haly ďalej..
a pre menej chapavych ohladom tejto dementnej "urban legend", dajme si to este raz...
...
ps : ak skutocne niekto veri ze fake tovar sa vyraba "o dve haly" dalej, nic ine ako fake si nezasluzi ( ako napisal bade a birmovnik, ked nechcem/neda sa mi dat 180-200€ za Oakley, radsej si kupim okuliare inej znacky za 30-50€ )
...ta ty budeš moja aká pekná...Keď tam dôjdem za pánom A berieme ťa na výjazd , bo ty stále stretneš Tinkofákov a ja ešte nemám fotku ...
A ak by si náhodou nevládala nevadí, dovolíme sa ti " hákovať "
ps : ak skutocne niekto veri ze fake tovar sa vyraba "o dve haly" dalej, nic ine ako fake si nezasluzi ( ako napisal bade a birmovnik, ked nechcem/neda sa mi dat 180-200€ za Oakley, radsej si kupim okuliare inej znacky za 30-50€ )
a prečo si mam kupovať okuliare inej značky za 30-50€ keď si môžem kúpiť okuliare, ktoré sa podľa mňa dosť dobre podobajú na okuliare značky, ktorú by som chcel za povedzme že 20€?? čo tam po pár detailoch, na tom ozaj nebazírujem. A v tých tvrdeniach, že som podporovač zlodejov a že si iné ako fake ani nezaslúžim, nevidím aboslutne žiadnu logiku......tak to radšej nechajme.... proste slúžiť budú pre mňa rovnako ako keby stáli 200€.
Lebo je to fejk, takze nikto negarantuje kvalitu, vystupnu kontrolu, splnenie certifikatov, UV filtrov atd. Aj Crivity z Lidla za 5 eur su nasobne lepsia volba ako akykolvek fejk, lebo vsetko musia splnat. Ale pokojne tie Raradlocky pouzivaj, drzime Ti palce rovnako ako tym co jazdia fejkove rajdy, predstavce a sedlovky.
Kdesi som čítal že polykarbonát už zo svojej podstaty má kvalitný UV filter, takže minimálne tento parameter by nemal byť problém (písali niečo v duchu že vyrobiť PVC bez UV filtra je o dosť väčší problém ako naopak). Na druhú stranu Jezus, sám si videl čo mi spravili značkové a drahé okuliare po páde pre pár rokmi. Hrana zlomeného rámu ostala ostrá ako žiletka. Neschvaľujem fejky ani omylom, no napr. u okuliarov by som to až tak tragicky nevidel. Väčšie obavy by som mal u iných komponentov - predstavce, riadítka, a pod.
Videl, ale aj tak by som si fejky nekupil. Crivit je lepsia volba. Lebo jedna vec je, ze nejaky UV filter polykarbonat prirodzene ma, druha vec je, ze nemam istotu ci aj ten fejk ho ma az do predpisanych 380 ci 400 nm a v oboch spektrach UVA aj UVB. To uz radsej jazdit bez okuliarov ako s fejkovymi.
Ja nosim Force (tiez maju modely ktore sa podobaju na OAKLEY) uz niekolko rokov a ked som mal 15 ci 17 nosil som co bolo a urcite to nebolo take kvalitne ako dnesne Force a stale vidim bez toho aby som pouzival dioptricke. Podla vasich tvrdeni uz by som mal byt slepy
S predstavcom som mal problem ktory mi znicil riaditka a pri tom to nebol ziadny fejk. Mozno zle vyrobeny kus alebo cela seria. Nechal som to tak aj ked mi vraveli ze to mam riesit. Som zivy a zdravy. Bolo to bez ujmy teda az na financnu. Kupil som novy inej znacky riaditka tie iste a fungoval som dalej
áno....podstata správneho "bajkera" je nebyť fake.....mať všetko značkové aj keď do kopca vytlačím....hlavné je byť v pravých značkách no offense
Podstata fake tovaru je porušenie práv duševného vlastníctva. Z toho následne plynie otázka či takýto tovar spĺňa ostatné normy a predpisy a či nie je zdraviu nebezpečný. Každý by si mal vedieť sám odpovedať, či tovar ktorý nie je možné oficiálne pustiť do predaja je OK a bude ho používať.
a pritom by stačilo tak málo - nedať na ten fake ukradnutú značku, lebo tá značka je tam práve preto, aby ubezpečila potenciálneho zákazníka, že dostáva pravý tovar...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zlodejov a priživnikov?? zaujímavý názor......vyrobí to síce tak či tak číňan, akurát že o dve haly ďalej......akurát že nadnárodná korporácia to predá s horibilnou maržou kvôli tej značke....kvôli tomu Očku ktoré na hlavách nosia známe športové ksichty.......ja známy športovec nie som a Očko na hlave chcem mať preto volím takýto variant.....ak si ale myslíš, že tie peniaze viac pomôžu nejakému podnikateľovi, čo už je dávno za vodou aj na 4 ďalšie generácie ako týpkovi, čo sa snaží zarobiť vlastnou cestou, tak prosím....aj to je názor a ja ti ho neberiem.....ale že by som touto cestou podporoval zlodejov a príživníkov?? Kámo trochu uber, to sú silné slová. Inde hľadaj zlodejov......btw. až tak biedne to nie je a divil by si sa, že ani tak lacné ako si predstavuješ....a kvalita no povedzme že predošlé čínske fejky už prežili aj zrážku autom a furt držia
a pre menej chapavych ohladom tejto dementnej "urban legend", dajme si to este raz...
ps : ak skutocne niekto veri ze fake tovar sa vyraba "o dve haly" dalej, nic ine ako fake si nezasluzi
birKovnik-ovi sa ale ospravedlnujem za preklep
...ta ty budeš moja aká pekná...Keď tam dôjdem za pánom A berieme ťa na výjazd , bo ty stále stretneš Tinkofákov a ja ešte nemám fotku
A ak by si náhodou nevládala nevadí, dovolíme sa ti " hákovať "
ps : ak skutocne niekto veri ze fake tovar sa vyraba "o dve haly" dalej, nic ine ako fake si nezasluzi
a prečo si mam kupovať okuliare inej značky za 30-50€ keď si môžem kúpiť okuliare, ktoré sa podľa mňa dosť dobre podobajú na okuliare značky, ktorú by som chcel za povedzme že 20€?? čo tam po pár detailoch, na tom ozaj nebazírujem. A v tých tvrdeniach, že som podporovač zlodejov a že si iné ako fake ani nezaslúžim, nevidím aboslutne žiadnu logiku......tak to radšej nechajme.... proste slúžiť budú pre mňa rovnako ako keby stáli 200€.
Lebo je to fejk, takze nikto negarantuje kvalitu, vystupnu kontrolu, splnenie certifikatov, UV filtrov atd. Aj Crivity z Lidla za 5 eur su nasobne lepsia volba ako akykolvek fejk, lebo vsetko musia splnat. Ale pokojne tie Raradlocky pouzivaj, drzime Ti palce rovnako ako tym co jazdia fejkove rajdy, predstavce a sedlovky.
Podstata fake tovaru je porušenie práv duševného vlastníctva. Z toho následne plynie otázka či takýto tovar spĺňa ostatné normy a predpisy a či nie je zdraviu nebezpečný. Každý by si mal vedieť sám odpovedať, či tovar ktorý nie je možné oficiálne pustiť do predaja je OK a bude ho používať.