Lokalizácia
Formulár sa odosiela
footbike... dve vystuhy znamenaju cca 100g navyse... sak som tam nedaval ocelove roxory.. :O
Pri takejto hmotnosti okolo ktorej sa pohybujem si to mozem dovolit.. :P
a cenovo... hmmmm uz aj moje predne koleso je o dost vyssie ako Mezeq :/
Ale ten pocit... ked drzis v ruke vlastnu kolobezku ktora je vahou podstatne nizsie ako vsetky ostatne a jazdou pripomina rychlu cestnu ziletku... mam uz aj fotky, ale hodim sem az definitivnu obrusenu a nacancanu verziu...
Zobraziť komentár 15.04.2016 - 15:00:49
01
Dnes som sa zastavil s manzelkou na kavicke a cajiku v Kittsee v zamocku a teta sa mi pochvalila, ze bud dnes, alebo zajtra jej sefino privezie kolobezku. Tak len dufam, ze jej jedinou motivaciou nebude len zmensit objem zadku, ale ze ju to jazdenie aj bude bavit. :clap: :rock:
Zobraziť komentár 15.04.2016 - 19:59:19
00
arrow_leftddemo napísal:
footbike... dve vystuhy znamenaju cca 100g navyse... sak som tam nedaval ocelove roxory.. :O
Pri takejto hmotnosti okolo ktorej sa pohybujem si to mozem dovolit.. :P
a cenovo... hmmmm uz aj moje predne koleso je o dost vyssie ako Mezeq :/
Ale ten pocit... ked drzis v ruke vlastnu kolobezku ktora je vahou podstatne nizsie ako vsetky ostatne a jazdou pripomina rychlu cestnu ziletku... mam uz aj fotky, ale hodim sem az definitivnu obrusenu a nacancanu verziu...

Zase tie gramy!!! :punch: :shake:
Zobraziť komentár 15.04.2016 - 20:00:36
00
Juraj...ty si prvy zase "vytiahol" vahu v svojom prispevku: " a bude tazsia ako Mezeq. :!: "
apropo Mezeq ma skutocne neuveritelnych 11,3 kila..!!! to tam vylievaju trubky olovom...??
Zobraziť komentár 15.04.2016 - 20:55:28
00
Keby ste si radsej merali kto ma vacsi, nez kto prvy vytiahol gramarinu...

Viac pokecu aj nejake fotky dam neskor, ked deti zaspia. Kazdopadne, kym sa nevrati panimama a nevysvetli mi casopriestorove suvislosti zajtrajsieho dna, ohlasujem svoju ucast na pripadnej zajtrajsej 10:00 jazde za velmi nepravdepodobnu, o 11:00 mozno pravdepodobnejsiu :-/

Na vysvetlenie zatial pouzijem zname IT heslo: " Ne.eb sa zbytocne do fungujuceho systemu" :-(
Zobraziť komentár 15.04.2016 - 21:36:25
00
Chalany, sak ja neriesim ani svoju vahu, nie to este mojej kolobehne.
Duri, sak ja nemozem doma sedet a cakat az sa Ti vrati Tvoja zienka domaca. Tak pojdem opet sam
Zobraziť komentár 15.04.2016 - 22:03:42
00
arrow_leftddemo napísal:
...Mezeq ma skutocne neuveritelnych 11,3 kila..!!! to tam vylievaju trubky olovom...??

Ale nikdy nedostanes defekt, musi to mat plne gumy
Zobraziť komentár 15.04.2016 - 22:08:12
00
Strazil som vecer doma deti, tak som si vymyslel zabavku. Moje Morcatko dostalo uz davnejsie nejake darceky od stano3b, tak som mu isiel jeden vyskusat.

Kedze som si uprostred pokusu nebol isty, ci budem schopny stiahnut, nalisovat, stiahnut a nalisovat spodny kruzok hlavka (Cane Creek 40) s naradim, ktore som mal, pokus som radsej prerusil, aby som si ho neposkodil a nezostal na vikend s nepojazdnou kolobkou. Ako to pocas pokusu vyzeralo zachytene na piratskych fotografiach (fotene na cyklocomputer schovany v spionskej siltovke) mam, takze sa pokochajte aj vy.
Podla mna vysledok je, ze to vyzera super, aj ked mi chybaju mohutnejsie nohy SIDy. Stupatko islo dole neuveritelne, aj ked tu som trochu nefer - fotil som prazdnu kolobku a ked na nej stojim, predsa len ide dole o SAG. Uspora na vahe je 700g. Ake to je v reale uvidim neskor, bud zozeniem este jeden kruzok, alebo naradie...

Ked som to skladal naspat, stalo sa toto: post1088301.html#p1088301 , takze preto nejdem zajtra rano na vyjazd, lebo nemam na com :-(

Prílohy:

Morce_pokus.jpg
Morce_pokus.jpg 261.55 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 16.04.2016 - 00:16:16
00
Jo a este dve veci - moj ram, s touto pevnou vidlou a dalsim darcekom (rozmer 28x622 + 28x406) bude asi najnizsi lowrider bratislavskej sceny, takze by to znamenalo na hradzu autom, tak iskry od kazdeho mravceka a cesta do prace rano nemozna. Takze asi budem bud pevna vidla + sucasne plaste alebo sucasn vidla + nizke plaste asi iba realne skusat ;-)

A k tomu Yedoo - niekde v historii je napisane, kolko vazi moja kolobka, Ja sa to teraz hanbim napisat znova, kedze vazi iba o nieco menej ako to olovo s gumenymi obrucami...
Zobraziť komentár 16.04.2016 - 00:24:42
00
fokel... s tym kruzkom, nebolo by lepsie kupit rovno aj novy kruzok... lebo povacsinou je to tam nalisovane a ked to davas dole tak sa to zvykne doje-kazit.
a definuj pojem lowrider... vidim ze tam mas kinderko, kolko to je na vysku..?? konkretnu sumu sem hod...
and bye the way.... ja som uz rano o stvrt na pat bol hore a tak som cely nazhaveny isiel do dielne dat dole posledne omotavky z môjho rebrinaka. Vystuhy pomohli, este obrusit ram, poskracovat vsetky trubky na prevadzkovu velkost (vidlica, rajdy..) a prva skutocna testovacia jazda moze zacat...
Zobraziť komentár 16.04.2016 - 06:43:21
00
Kinderko ma cca 45mm, uz som ho po ram nevopchal, takze dajme tomu 42mm svetla vyska v najnizsom bode. Teraz mam vpredu 26x1,5 a vzadu 20x1,75. Ak tam dam tie Grand Prix ( 28mm cize 1 1/8 palca), idem so stupatkom podla mna este o centimeter nizsie... A to uz na moju hlavu a to ako som zvyknuty jazdit po meste nebude ;-)

Naposledy upravil fokel dňa 16.04.2016 - 19:18:02, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 16.04.2016 - 11:31:23
00
arrow_leftfokel napísal:
Strazil som vecer doma deti, tak som si vymyslel zabavku. Moje Morcatko dostalo uz davnejsie nejake darceky od stano3b, tak som mu isiel jeden vyskusat.

Keby sa hlasovalo, tak ja by som dal hlas tej pevnej vidle. Ta kolobezka vyzera z mojho pohladu lepsie a nie ako nejaky dragster so zdvihnutym predkom.
Zobraziť komentár 16.04.2016 - 19:10:31
00
davam hlas pevnej ...
Zobraziť komentár 16.04.2016 - 21:25:33
01
Daj si ten Grand Prix aj dozadu, natlac to na 8 bar a potom uvidis, ako sa na tom bude jazdit ;)
Zobraziť komentár 17.04.2016 - 07:22:58
00
Ja by som hlasoval za pevnu tiez, ale...
Toto nie je diva, ktoru raz za tyzden odveziem na hradzu. Je to kolobezka na dennodenne jazdenie a akokolvek smutne to je, hlavne po meste. ddemo so mnou isiel trasu do roboty - nie je to ziadne XC, ale ak by som mal zastavovat kvoli kazdemu obrubniku, zvlnenemu asfaltu atd, asi by ma to sralo.
Objednam ten spodny kruzok do hlavka, pojazdim(e) a uvidime.

A aj tak si myslim, ze spravny vysledok je este jedna kolobezka. Placata 28/20(24h) s vahou 7kg a menej. A neviem preco, ale vzdy ked pridem k tomuto bodu, spomeniem si na Vieden a Davidovho strieborneho Race Maxa ;-)
Zobraziť komentár 17.04.2016 - 13:44:24
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu ()
    keyboard_arrow_up