to fokel... vsak dokup este jednu rychlu kolobezku na hradzu (najlepsie 28x28) a mas to vsetko co si pisal vyssie...
JAHMANsvk... ono sa to este v sportuchtivej populacii moc nevie, ale pohyb na kolobezke je ten najzdravsi aky moze byt. Lepsi ako bicyklovanie, behanie, korcule ci skate...Len kazdy na to musi prist sam. Ja osobne citim ze chrbat sa mi este po ziadnej sportovej aktivite necitil lepsie nez po kolobezke (myslim tym outdoorove aktivity..

). Preto je lahke prepadnut tomuto sportu, a kazdy kto vyskusa je vysmiaty (mimochodom na jednom ceskom fore som nasiel hlasku..."tak mne boleli zada ze bylo nezbytny udelat 30 kilaku na kolobrnde a je to v poho..) ...
A este info k tej mojej stavbe... vcera bol slavnostny roll-out (mam to aj nafilmovane..

) a dnes som s tou mojim "Blackbirdom" isiel prvy krat do roboty... no ciste nebicko v nozickach..

, aj ked som si musel dava viac bacha na obrubniky. Do konca tyzdna doladim detaily, na hladucko obrusim, nalakujem a postnem fotky... Kto je extremne zvedavy ako tipujem napr. fokel ci footbike, je u mna vecer v Prievoze vitany ... mam aj cervene, biele aj ostre...