Tiež by nebolo na škodu, keby sa užívatelia naučili publikovať fotky do správnej kategórie.
Fotky bikov do Galérie našich bajkov/cesťákov, fotky z výjazdov do Fotiek z výjazdov alebo dnešný švih. A podobne...
Sem by mali ísť len tie, ktoré nie je možné inam zaradiť, tak ako hovorí názov: bez zaradenia...
300 tem na bicykel ktory nie je moj. Tak isto ako v servise 300 tem o jednej a tej istej veci a tu temu co hladas kvoli inym opakovanym ani nenajdes lebo ta to prestane bavit hladat
minulo tyzdnova jarna lyzovacka vo Francuzksych Alpach...
Hmmm... Les 2 Alpes. Jedno z mojich najobľúbenejších. Dokonca až tak, že som bol ochotný ísť tam 4 roky po sebe (foto ešte z minulého roku). To sa žiadnemu stredisku doposiaľ nepodarilo.
Rogi, doporucujem 3 valles - ( Les Menuires. Val Thorens, Meribel ) ja chodim iba tam, toto bola iba taka nahoda
rozhodne Tri udolia -lepsie na svete nie je
PhilJ> nie autom sme to supli, dvaja soferi - nie je problem
Rogi> tak ja som 3 valles positiv / absolvovala som 2 krat /La Plagne, 1 krat Alpe Huez, 2 x Les 2 Alpes, a 8 krat Les 3 Valles
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Fotky bikov do Galérie našich bajkov/cesťákov, fotky z výjazdov do Fotiek z výjazdov alebo dnešný švih. A podobne...
Sem by mali ísť len tie, ktoré nie je možné inam zaradiť, tak ako hovorí názov: bez zaradenia...
Sem: xc-am-en-bicykle/galeria-nasich-bajkov-t13057.html
alebo sem: xc-am-en-bicykle/skarede-netradicne-bajky-a-vsakovake-vymysly-na-2-kolesach-t12491.html
prípadne aj sem: cestne-cyklokrosove-bicykle/galeria-nasich-cestakov-t18616.html
takze lyze mozu ist pod postel oddychovat
Hmmm... Les 2 Alpes.
rozhodne Tri udolia -lepsie na svete nie je
post1045052.html#p1045052
To "najlepšie" záleží od uhla pohľadu a zvolených kritérií.
Rogi> tak ja som 3 valles positiv