Rogi> tak ja som 3 valles positiv / absolvovala som 2 krat /La Plagne, 1 krat Alpe Huez, 2 x Les 2 Alpes, a 8 krat Les 3 Valles
Každý máme to svoje. Ja som v lyžovaní celkovo France positiv. Bol asi 15x Tignes - Val d´Isere (vrátane majstrovsiev sveta v 2009), ale striedal som za tie roky aj mnohé iné. 3 údolia sú samozrejme jedno z 2-3 TOP francúzskych stredísk.
Silva, ale ak si ešte nebola vo Švajčiarsku, to by som Ti zase ja odporučil. Zermatt, Saas Fee, to musím u mňa zaradiť v rebríčku ešte o stupienok vyššie (ale napr. Wengen bohužiaľ nie).
Na lyžiarskom vrchole však jednoznačne stojí Zermatt - Cervinia. A zopár motivačných obrázkov...
Vidim tu fotky do fora nase biky resp dnesny svih a nikto nic?
toto je tema Fotky bez zaradenia, sem mozu ist preto akekolvek fotky vratane bajkov a vyjazdov, ale aj babatiek, zvieratiek a kvetiniek. A mozu sem ist aj cudzie fotky stiahnute z netu, ktore su niecim zaujimave, staci len uviest zdroj.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Silvi a čo Sella Ronda? Ja si zas neviem tú vynachváliť a budúci rok sa vraciam 4tý krát. Ale možno ten ďalší by som skúsil francúzov...
Každý máme to svoje.
Silva, ale ak si ešte nebola vo Švajčiarsku, to by som Ti zase ja odporučil. Zermatt, Saas Fee, to musím u mňa zaradiť v rebríčku ešte o stupienok vyššie (ale napr. Wengen bohužiaľ nie).
Na lyžiarskom vrchole však jednoznačne stojí Zermatt - Cervinia. A zopár motivačných obrázkov...
toto je tema Fotky bez zaradenia, sem mozu ist preto akekolvek fotky vratane bajkov a vyjazdov, ale aj babatiek, zvieratiek a kvetiniek. A mozu sem ist aj cudzie fotky stiahnute z netu, ktore su niecim zaujimave, staci len uviest zdroj.
martinapb rad by som sa pozrel na tvoju " krvavú fotku "
No musíš počkať nejaký ten týždeň, potom ti cvaknem
ja si myslim, že tvoja môže....