Na sirku mozno budu sediet, ale jeden typ je prachovka a olejove tesnenie dohromady, kdezto novsie su zvlast prachovka a zvlast olejove tesnenie. S novymi skusenost nemam, ale ak to niekto skusal a narval to tam a funguje mu, tak preco nie. Osobne si to ale nemyslim... /napisal som to takto ale schvalne/... preto si to velmi dokladne over. Zda sa mi, ze Palo TT mozno ma s tym skusenost.
Bartonicek odpisal že to vraj nebude sedieť ... Pisal tu niekto že kupil nie originálne tesnenia a chcel by som vedieť či sa dá aspoň zistiť rozmer tesnenia aby som sa vedel spytat niekde v guferach či nemajú niečo také
Aj by som vzal gufero priamo tam ale nemam bike teraz pri sebe
Nazdárek, ja osobne som kupoval priemyselné gufera a aj prachovky a všetko sedí a netečie mi to, mám 66RCV 2012 a nohy sú tam 38mm, síce mi trvalo asi týždeň kým som našiel na nete čo som hľadal ale je to v pohode, na soof.sk a podobných stránkach sada tesnení na 66RCV stoji okolo 38€ a ja som kúpil 2x gufero a 2xprachovka za 4€
Ja som repasoval a prerábal celú vidlu lebo som mal pošriabanú vnútornú nohu,takže som si to rozobral všetko a keď som dával vidlu pieskovať a lakovať tak som mal dosť času na hľadanie tých gufier na nete lebo to bola celkom fuška nájsť čo som potreboval, ale ty nájdeš podla typu vidlice v pohode aj na nete, napr. na moju sa udáva rozmer 38mm,ale nete je niekde tiež 38 mm a niekde 37,87 mm, najlepšie maš ak si to rozoberieš, pomeráš všetko a podla toho objednáš tie priemyselne alebo originál, ja som original nechel kedže sa mi to zdalo 38€+doprava veľa za to, takto si kúpim olej naviac a zoservisujem si tu vidlu aj 2-3x za sezonu, aj keď Marzocchi s otvorenou olejovou patronou celkom dobre mažú a ževraj sa nemusia tak často servisovať...
Napr. tuningové gufera NOK do Marzocchi sú od firmy SKF ale tie som nikde nemohol nájsť ako priemyselné, ak niekto nájde môže poslať link...
Mám MZ 55 Micro Switch TA... Všimol som si, že nech nastavím Micro (zlaté točítko) na úplne soft/ úplne hard... tka vidla sa správa viac menej rovnako... Taktiež po potiahnutí čierneho točítka sa vidla nezamkne (po kúpe sa tak dala v pohode zamknúť, ale veľmi som to nevyužíval).... Pri pár výjazdoch, kde som ale kus potreboval nastaviť kompresiu, tak mi to prišlo, že sa nič nedeje a teraz sa mi to potvrdilo...
Vidla je v záruke, ale nakoľke sme uprostred sezóny, vážne sa mi nechce to posielať do Chainu... nejaké návrhy, poprípade vôbec ide, čo s tým je??
dakujem za reakciu, ono to je celé zložitejšie, tlmič som kupil s roztečou 215 a so zalomeným hrotom ihly piestnice, kedže ja potrebujem rozteč 190 tak som sa ho rozhodol skrátit. Piestnicu som skrátil o 1cm a tiež rúru o 1cm tak som sa dostal na 195, tých 5mm si myslím nie je problém. Skrátením tlmiča som ziskal material ihly na vytvorenie nového hrotu. Presný rozmer som nemal, tak len odhadom z obrazka, zalomený hrot som musel odvrtat, nešiel nijak von, takže ten mi nepomohol. Po uzavretí ihla prekrýva bočný otvor piestnice a hrot dierku, čo si myslím, že by to tak malo byt. Tlmič som naplnil s 5WT a nafukal na 12 BAR. Problem je, že skoro vôbec nevnímam rozdiel v krajných polohách ihly na rýchlost reakcie tlmiča a taktiž regulacia na nadržke, funguje akurát krajna poloha CL, ktorá ho uzavrie, čo je na šlapanie. Problém môže ešte byt v pružine, žem je velmi predpätá.
Čo vy na to, je to popis laika
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aj by som vzal gufero priamo tam ale nemam bike teraz pri sebe
http://www.hyhlan.sk/eshop-gufero-standardni-31736.html
Prachovka nesedí vonkajším priemerom do diery ale to sme vyriešili s kusom silikónu a sústruhom
Napr. tuningové gufera NOK do Marzocchi sú od firmy SKF ale tie som nikde nemohol nájsť ako priemyselné, ak niekto nájde môže poslať link...
Mám MZ 55 Micro Switch TA... Všimol som si, že nech nastavím Micro (zlaté točítko) na úplne soft/ úplne hard... tka vidla sa správa viac menej rovnako... Taktiež po potiahnutí čierneho točítka sa vidla nezamkne (po kúpe sa tak dala v pohode zamknúť, ale veľmi som to nevyužíval).... Pri pár výjazdoch, kde som ale kus potreboval nastaviť kompresiu, tak mi to prišlo, že sa nič nedeje a teraz sa mi to potvrdilo...
Vidla je v záruke, ale nakoľke sme uprostred sezóny, vážne sa mi nechce to posielať do Chainu... nejaké návrhy, poprípade vôbec ide, čo s tým je??
dakujem
Čo vy na to, je to popis laika
kto by mi kompletne zrepasoval vidlicu Marzocchi Bomber Z.2 Atom race? Z pravej nohy vyteka olej z korunky a skoda je ju vyhodit...