Zdravim vsetkych, zhanam nejakych bajkerov, ktori by mali zaujem o spolocne vyjazdy v okoli Kosic, prevazne smer Kojsovka+prilahle kopce, cca. 60,70,80km, pripadne aj nejake dlhsie...

samozrejme hovorim o vikendoch, cez tyzden koli praci stiham max. Jahodnu
Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
Čo som vyhral ?????
Tak, ako písal vyššie Zombi traily KE.CY sú samozrejme pre všetkých, ktorí chcú na nich jazdiť. A aby sa splnila jedna z podmienok pre ktorú sme dostali na ich stavanie povolenie od Mestských Lesov - aby naše singletracky boli samoudržateľné - musí sa na nich jazdiť!!! Preto ťa chcem Asator poprosiť, aby si sa nenechal týmto nepríjemným incidentom odradiť (podobného paka môžeš stretnúť aj v potravinách a tiež neprestaneš chodiť na nákupy
Richard Tomečko
člen O.Z. KE.CY
Čo som vyhral ?????
Je mi to ľúto, ale nikto nič nevyhral
Lokalizácia:
http://mapy.hiking.sk/?x=21.16765&y=48.71695&ref=permalink
Najbližšie bol Gekonko. Je to na lúčnej ceste z hrebienka nad Bukovcom smerom na Mlynky, ktorá vchádza do lesa a napája sa na tzv. Myslavský traverz (lesná cesta Myslava - Nižný Klátov, vedúca paralelne južne povyše asfaltky).
post1092490.html#p1092490
... chodieval som po nej. Pred pár rokmi však bola nepriechodná, pretože pri lese bola prerušená nejakým "rančom" s koňmi.
... to si mal vtedy maximálne nejaký detský bicykel a tade si pravdepodobne nechodil.
post1092490.html#p1092490
Siel som koncom marca Hornadsku cyklotrasu z N. Mysle od mosta do Kosic, evidentne usek niekto precistil a osekal krovie po stranach, az som bol milo prekvapeny. Usek N. Mysla - Zdana odporucam chodit smerom cez pole od druzstva N.M. k Canianskemu jazeru. Cyklotrasa popri rieke je v tomto useku tazko prejazdna, slabo znacena, na konci su mokrade.
Trasa z Krásnej do Ždane okolo Hornádu je fajn je to taká odychovka páčia sa mi najmä tie úseky s pieskom. Šiel som po nej aj včera.
Prikladám aj GPS toho úseku od Krasnej po Ždaňu
Ak sa nemýlim tak je to po náprotivnom svahu oproti tomu ktorým schádza červená z Janosikovej bašty. Teda začiatok je z vedľajšieho hrebeňa.
Prikladám aj GPS toho úseku od Krasnej po Ždaňu
To kde ste brodili ??