Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
ja si v usa beriem z pozicovne suburban a zda sa mi ze je mozno este o kapku vacsi ako tahoe, ale mozno sa mylim. dve lavice za sedadlom vodica su super vec. ak cestujeme styria, tak dvaja vzadu sa mozu natiahnut kazdy na svojej lavici, vzhladom k predpisanej rychlosti, zvycajne cca 70mph a obrovskej cestnej sieti nehrozia na medzimestskych cestach moc kolizie, s tou vanou plnou vody to vystihol uplne presne. Mal som raz aj Ford Explorer v tejto velkosti a tiez bol super. Do buducnosti zvazujem nechat si cez cechov doviezt Ford F-150 Raptor, je to 5miestny pickup offroad, v podstate kultovka, modely 2017 vyzeraju luxusne, je to vsak v cenovke minimalne novej dost dobre nalozenej kvé sedmy.
Subik je o tych 90cm dlhsi, v Tahoe sa v tretej rade 180cm clovek neposklada pohodlne, kdezto v Suburbane to problem na hodku-dve nie je. A ked sa zlozi stredna rada, tak dvaja vzadu maju letisko 1st biznis class premium
Raptor je uz uplne ina liga. Ale zivit by som to v Europe nechcel.
Kto nejazdil Ameriku, este nejazdil vsetko...
...Aj na americke pomery obrovsky kus auta dlzky skoro 6 metrov. Parkovacie miesta (a takmer aj jazdne pruhy) to zabera od ciary po ciaru.
Ani nie, vozim v nom do prace 6 dalsich chlapov a jednu zenu
A na letisko 12 kufrov k tomu.
Parkovne len za jedno auto, vstupne sa vsade plati na auto.
A ano, je v tom aj kus ega, lebo vo velkom aute sa mi medzi ostatnymi mamutmi jazdi proste prijemnejsie ako v nejakom Focuse, z ktoreho sa vacsine tych truckov pozeram pod naraznik. Nic moc pocit v pripade cohokolvek... Hoci aj v pripade obzerania sa v krizovatke, ked to stoji vedla mna.
Edit: myslim, ze na konci JoKovho prispevku mal byt velky smajlik.
@axel super popis auta a jazdenia v nom. pre europanov je to asi dost nezvycajny zazitok. ako rychlo si si zvykol? myslim na velkost auta aj pohybovanie sa po tych mnohoprudovych cestach.
Prvych par dni celkom zahul, kedze uplne ine dopravne predpisy a znacenie, automat, velkomesto a moj rekordman bol hajwej so 14 pruhmi v kazdom smere, kde sa samozrejme moze obiehat sprava aj zlava. Navyse teta Anicka z navigacie to mala obcas popletene a snazila sa kecat v stopach a milach, takze som minal odbocky znacene podla svetovych stran
(mimochodom, suburban ma tiez kompas ukazujuci svetove strany)
Teraz uz to vnimam uplne normalne, vratane odbocovania na cervenu, 4 stopiek a najlepsi je aj tak system farebnych obrubnikov, podla ktorych sa oznacuju zakazane parkovacie zony.
Vodici su sice totalne lamy (staci hodina dazda a cesty upchaju nehody), ale vladne akasi kalifornska pohoda. Drzi su len mladi aziati na potunenych hondach a majitel diesloveho Passatu je diagnoza aj tu
Nestretnes, hoci koncern sa obcaj objavi (dizlove Passaty a Golfy GTI) no a samozrejme (R)S3-RS6, obcas nejaka A8L.
Vcera som mal nahodnu TourDeShowroom
Jaguar, Aston, Ferrari, Bentley, Rolls a Lambo... A plny sklad aut rovno k odberu.
Len som velmi nepochopil cyklopredajnu Treku hned vo vedlajsej budove, ktoru zdielali napolovicu so showroomom renovovanych klasik od Porsche a Jaguaru. To som si mal akoze kupit k Lambu aj nejaku horsku raketu?
Samozřejmě , že jezdí . Pouze přes zimu odpočívá . Na srazy jezdila před čtyřmi roky a pak jsem sundal laminátové nárazníky a prahy ( byla 13 cm nad zemí ) a od té doby slouží pro zábavu páníčka . Jen ji nenechávám dlouho bez dozoru .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vezmes Tahoe, pridas 30cm razvoru a 60cm kufra a vznikne Suburban
Raptor je uz uplne ina liga. Ale zivit by som to v Europe nechcel.
...Aj na americke pomery obrovsky kus auta dlzky skoro 6 metrov. Parkovacie miesta (a takmer aj jazdne pruhy) to zabera od ciary po ciaru.
Malého pimprláka si vylepšuješ veľkým autom?
A na letisko 12 kufrov k tomu.
Parkovne len za jedno auto, vstupne sa vsade plati na auto.
A ano, je v tom aj kus ega, lebo vo velkom aute sa mi medzi ostatnymi mamutmi jazdi proste prijemnejsie ako v nejakom Focuse, z ktoreho sa vacsine tych truckov pozeram pod naraznik. Nic moc pocit v pripade cohokolvek... Hoci aj v pripade obzerania sa v krizovatke, ked to stoji vedla mna.
Edit: myslim, ze na konci JoKovho prispevku mal byt velky smajlik.
(mimochodom, suburban ma tiez kompas ukazujuci svetove strany)
Teraz uz to vnimam uplne normalne, vratane odbocovania na cervenu, 4 stopiek a najlepsi je aj tak system farebnych obrubnikov, podla ktorych sa oznacuju zakazane parkovacie zony.
Vodici su sice totalne lamy (staci hodina dazda a cesty upchaju nehody), ale vladne akasi kalifornska pohoda. Drzi su len mladi aziati na potunenych hondach a majitel diesloveho Passatu je diagnoza aj tu
Vcera som mal nahodnu TourDeShowroom
Jaguar, Aston, Ferrari, Bentley, Rolls a Lambo... A plny sklad aut rovno k odberu.
Len som velmi nepochopil cyklopredajnu Treku hned vo vedlajsej budove, ktoru zdielali napolovicu so showroomom renovovanych klasik od Porsche a Jaguaru. To som si mal akoze kupit k Lambu aj nejaku horsku raketu?
Prechod z 55kW/126Nm na 100kW/320Nm je prijemny.