flasa nahodena,kym mi neprisla som sa bal ci nebude vypadavat ale skor bude problem ju vybrat
Na tú flašu sa chystám aj ja, neskúšal si nejaký záťažový test v teréne alebo počas jazdy?
Ja obvykle pijem až na vrchole kopca, takže to ťažšie vyberanie by mi ani tak nevadilo
len na prekvapuje prečo tieto detské prilby stoja ako dospelé
pretože materiál na tú prilbu stojí 0,00prd ale náročnosť výroby a použitých technológii je rovnaká.. minule som sa bavil s obuvníkom náhodou, že pre neho je napr ušiť detskú topánku ešte náročnejšie než dospelú lebo je to malé a zle sa to robí.. čiže časovo a náročnosťou horšie, materiál ktorý ak nie je z krokodýla je zanedbatelná položka..
ale keď sme pri prilbách pre deti, nejaký tip ako vybrať sú správnu pre prcka? ako overím aby naozaj nikde netlačila ani nebola nepríjemná?
ale keď sme pri prilbách pre deti, nejaký tip ako vybrať sú správnu pre prcka? ako overím aby naozaj nikde netlačila ani nebola nepríjemná?
Treba chodiť a skúšať, nám to trvalo tri dni po práci chodenia po shopoch a skusania rôznych značiek až sme vybrali tú abusu. Sadla ako rit na serbel ako sa povie.
Ps: inak detská prilba je veľkostne podobná ako dospelácke, až taký rozdiel tam nie je ako pri topánkach a prilby aj tak robí stroj, predpokladam, takze tie ceny sú prehnané
prečo prehnané? veď ak si pozrieš jednu značku tak tá cena je práve podobná.. lebo dospelácke sa tiež dajú zohnať za 15€ ale aj za 100€.. detské majú tiež rozpätie od 8 do 50..
a je mi jasné že jedine skúšaním, len keď skúšam sebe tak cítim či je všetko ok, či ma nikde ani trochu netlačí.. len deco mi toto neprizná (ak vôbec bude ochotné to absolvovať aspoň 3ks )
Náš krpec držal ako hluchý dvere keď sa skúšali, vie že je to na bicykel a strasne rád sa bicykluje tak asi hadam preto. Je jasné že ti dieťa presne nepovie či sedí mu prilba alebo nie, ale mne stačilo len poskusat či mu dobre sedí, či ho veľmi nesťahuje a tak vselijak:-)
Myslim si, že výrobná cena prilby nebude iná pri 50 eurovej a dajme tomu pri 30 eurovej. Ako pri všetkom asi ide len o prestíž značky, či?
Inline je dobry az na ten servis drahy ale ak mi ho chces kupit tak ho rad otestujem
Nemyslim, ze by bol drahsi ako Foxacky .. ale daval som to kvoli tomu, aby ti ladila kashima s vidlicou. Plus potom musis zaroven riesit aj flasu, najlepsie s pasikom kashimy, imho. Modna policia nespi a nikdy nevies, kedy sa ti paciky zidu
hej,ked idem na cely den do hor ale ked sa idem po robote vyvetrat na 2 3 hodky tak nepotrebujem nosit ruksak s vodou
ja to uz neriesim, batoh beriem vzdy. A ked idem len na 2-3 hodky, hodim donho len 7dcl flasu... aj tak tam na jar/jesen mam nejaku tenku bundu, nahradne baterky do svetla, dusu, pumpu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na tú flašu sa chystám aj ja, neskúšal si nejaký záťažový test v teréne alebo počas jazdy?
Ja obvykle pijem až na vrchole kopca, takže to ťažšie vyberanie by mi ani tak nevadilo
A flasu co k tomu bude ladit
pretože materiál na tú prilbu stojí 0,00prd ale náročnosť výroby a použitých technológii je rovnaká.. minule som sa bavil s obuvníkom náhodou, že pre neho je napr ušiť detskú topánku ešte náročnejšie než dospelú lebo je to malé a zle sa to robí.. čiže časovo a náročnosťou horšie, materiál ktorý ak nie je z krokodýla je zanedbatelná položka..
A flasu co k tomu bude ladit
Inline je dobry az na ten servis drahy
Treba chodiť a skúšať, nám to trvalo tri dni po práci chodenia po shopoch a skusania rôznych značiek až sme vybrali tú abusu. Sadla ako rit na serbel ako sa povie.
Ps: inak detská prilba je veľkostne podobná ako dospelácke, až taký rozdiel tam nie je ako pri topánkach a prilby aj tak robí stroj, predpokladam, takze tie ceny sú prehnané
a je mi jasné že jedine skúšaním, len keď skúšam sebe tak cítim či je všetko ok, či ma nikde ani trochu netlačí.. len deco mi toto neprizná (ak vôbec bude ochotné to absolvovať aspoň 3ks
Myslim si, že výrobná cena prilby nebude iná pri 50 eurovej a dajme tomu pri 30 eurovej. Ako pri všetkom asi ide len o prestíž značky, či?
Myslel som moj inline
Nemyslim, ze by bol drahsi ako Foxacky .. ale daval som to kvoli tomu, aby ti ladila kashima s vidlicou. Plus potom musis zaroven riesit aj flasu, najlepsie s pasikom kashimy, imho. Modna policia nespi a nikdy nevies, kedy sa ti paciky zidu
ja to uz neriesim, batoh beriem vzdy. A ked idem len na 2-3 hodky, hodim donho len 7dcl flasu... aj tak tam na jar/jesen mam nejaku tenku bundu, nahradne baterky do svetla, dusu, pumpu...