V roku 2016 bude náš maratón opäť niesť meno ŠKODA Svätojurský MTB maratón. Hlavnou novinkou tohto ročníka je pridelenie štatútu Majstrovstiev Slovenska v XCM. Aj z tohto dôvodu sa pre vás snažíme pripraviť kvalitné podujatie, veď napokon toto bude už 10.ročník. Trate pre tento rok ostávajú rovnaké ako minulý rok, ak nenastane nejaká kalamita. O novinkách a podrobnostiach tohto ročníka vás budeme informovať na novej stránke podujatia a samozrejme tu na fóre mtbiker. Tešíme sa na vás 30.apríla 2016.
Pre nedočkavých je už spustené aj prihlasovanie. Podrobnosti nájdete na našej stránke.
Ak chces ist o bednu tak si to musis odstat, alebo pretlacit dopredu. Lebo ked odstartujes z konca tak s kym sa vymotas, na konci vinohradov mas stratu 5 a viac minut.
ma niekto gpx aj s vyskovym profilom ? ked stiahnem gpx z cykloatlasu tak tam nemam vyskovy profil nerozumiem tomu (na cyklo atlase ukazuje)... mam sigmu rox 10
No neviem či ma zmysel pretekat ako Schurter pokial nemam sancu na popredne miesta do 5. Kazdy vie na co ma + - . Potom studovat vysledky a rozdiely a premyslat kde by som mal pridat je celkom zbytocne. A nakoniec aj tak musime priznat,ze sa nedalo. Ciže ked nejde o zivot ide o ho..o.
takze podla predpokladov, rychlo a zbesilo, blato sa nekonalo. tradicna vysoka uroven organizacie, za mna nemam co vytknut, super dury a spol. dakujem a o rok znovu
vlastne jedno - to malo, moj vysledny cas na 42km trati bol o 55s horsi ako som chcel mat takze male sklamanie... hold treba viac trenovat.
Ja som dnes isiel na tragéda. Nestihol som sa najest. Len trochu suseneho ananasu som dal na starte. Prvy kopec pohoda no a potom len utrpenie, cele kolony ma predbiehali. Rychlejsie zjazdy oproti minulosti su slaba naplast. No nic,idem sa tryznit v stupaniach v najblizsom case.
Organizacia parada a ocenujem kvality tanečníka pred podiom s flasou nikolauza v ruke
Otázka na organizátorov. Z akého dôvodu akceptujete príchod na štart spredu, pár minút pred štartom?
Z takého, aby tam človek nemusel stáť pol hodinu na ploche 1x1m s vychladnutými svalmi. Však to je choré, že aj výkonnostne slabší pretekári, ktorí prídu do cieľa na nejakom 153. mieste sa radili do koridoru 30min pred štartom do prvých radov. Toto len tak na zamyslenie...
Z takého, aby tam človek nemusel stáť pol hodinu na ploche 1x1m s vychladnutými svalmi. Však to je choré, že aj výkonnostne slabší pretekári, ktorí prídu do cieľa na nejakom 153. mieste sa radili do koridoru 30min pred štartom do prvých radov. Toto len tak na zamyslenie...
ak borec co bol dnes 4ty tam mohol stat 40minut pred startom mozu aj vsetci ostatni... a ak velmi nechcu vychladnut mozu tam tocit nohy na valcoch ako jeden z juniorov
Normálne to funguje s vyhradenými zónami. Keďže také bohužiaľ nie sú, nevidím žiadne právo príchodu spredu. Chceš tam stáť? Vystoj si. Ostatným takisto chladnú nohy keď si to tam poctivo stoja A to, že sa niekto radí 30min pred štartom je tiež na zamyslenie, prečo to tak je...
Ja súhlasím, je to choré. Ale tiež si nemyslím, že má niekto právo prísť pár minút pred štartom a z toho mať značnú výhodu. To už môžeme prísť všetcia rovno spredu a posledný to štartuje
Súhlasím. Ja som sa iba vyjadril k tomu, čo si prvotne napísal. Neospravedlňuje to jeho konanie, ale toto bude asi ten dôvod, prečo to tak spravil(i).
Možným riešením by bolo otváranie koridoru iba 5min pred štartom.
Ja súhlasím, je to choré. Ale tiež si nemyslím, že má niekto právo prísť pár minút pred štartom a z toho mať značnú výhodu. To už môžeme prísť všetcia rovno spredu a posledný to štartuje
Ja som tam teda nebol, ale tiež si myslím, že kto chce štartovať z prvých radov, tak by si to mal odstáť. Lebo netvárme sa, je to obrovská výhoda! A nie pchať sa ako nejaký privilegovaný dopredu, to je choré. Tiež ma to vedelo nasrať.
Aj mňa napadla taká možnosť, rýchlo som ju zavrhol. Polhodinu by sa stálo nie na štarte ale pred koridorom A tie bitky.. Skôr vidím riešenie v niečom podobnom ako bolo v Košiciach, jednoducho VIP zóna, kde bude priestor pre 20-30 jazdcov danej výkonnosti.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vlastne jedno - to malo, moj vysledny cas na 42km trati bol o 55s horsi ako som chcel mat takze male sklamanie...
https://www.facebook.com/andrej.krocka/media_set?set=a.10206140993825324.1073741829.1277712249&type=3&pnref=story
Organizacia parada a ocenujem kvality tanečníka pred podiom s flasou nikolauza v ruke
chcel som pod 2 hodiny, nabuduce
ak borec co bol dnes 4ty tam mohol stat 40minut pred startom mozu aj vsetci ostatni... a ak velmi nechcu vychladnut mozu tam tocit nohy na valcoch ako jeden z juniorov
Normálne to funguje s vyhradenými zónami. Keďže také bohužiaľ nie sú, nevidím žiadne právo príchodu spredu. Chceš tam stáť? Vystoj si. Ostatným takisto chladnú nohy keď si to tam poctivo stoja
Možným riešením by bolo otváranie koridoru iba 5min pred štartom.
Ja som tam teda nebol, ale tiež si myslím, že kto chce štartovať z prvých radov, tak by si to mal odstáť. Lebo netvárme sa, je to obrovská výhoda! A nie pchať sa ako nejaký privilegovaný dopredu, to je choré. Tiež ma to vedelo nasrať.