Mňa by potešilo, keby ste si svoje rozpory riešili v inej téme a táto sa mohla vrátiť k fotkám bez zaradenia. Úprimne mi je maximálne ukradnuté koho ego vyhrá, alebo kto bude mať víťazný argument. Ak sa musíte hádať a dokazovať si tým niečo, tak prosím nájdite si iný spôsob, či miesto. Pred pár týždňami slúžila táto téma na potešenie duše, posledné dni je tomu naopak.
Uz len jej rodicia by dovolili aby si si s nou robil fotku. Skor by jej zakazali sem chodit
Nic v zlom ako. Ale ta predstava ze som rodic a pride niekto ze chce sa s nou odfotit s mojou dcerou a dat to na internet...
Ked nic aspon im vysvetlim dôvod prečo tak robím, možno im pomôžem tým vo výchove. Aj tak po meste hodím s manželkou a synom, čiže nemali by si dôvod nič ine myslieť. Tých 5 min, ma nezabije čisto zo zvedavosti.
A inak citam ze ten Hugo teda nejaky LUkas Droba má písané
´´Ahoj te, už od Pondelka začínam tréning z činkami a pripravovať sa na Bratislavský MTB maraton ktorý bude v Júny 2016 a asi v Marci začínam Cyklo tréning čo budem musieť trénovať v teréne asi päť krát za týždeň. Teším sa na Vás a pridte ma podporiť.´´
predpokladam ,že sa chystá na Kaktus bike maraton nebolo by odveci ho tam tiež odfotit ak realne existuje aspon sa ho spytat par otazok poprípade ak by tam bol s doprovodom ci náhodou nieje tak trosku mimo rozumovo.
takto proste neverím a v prípade velkeho množstva odveci príspevkov by som im dal ban.
Podla mna to bude k ničomu lebo na vas nic neplatí a preco myslite ze nie som skutočná? ... Ved som si dala foto aj s menovku a aj tak ma urážate
Potvrdím fotku so skutočnostou a tym to pre mna skoncilo to je všetko Ak budeš mat zaujem napiš mi sukromnu sprave kde a kedy ak nie navrhujem vôbec neprispievat na toto forum príspevkami ktoré len zbytocne odrádzajú ostatných. Aj tak už strácam čas možno nad niekym kto neexistuje. Zbohom
´´Ahoj te, už od Pondelka začínam tréning z činkami a pripravovať sa na Bratislavský MTB maraton ktorý bude v Júny 2016 a asi v Marci začínam Cyklo tréning čo budem musieť trénovať v teréne asi päť krát za týždeň. Teším sa na Vás a pridte ma podporiť.´´
predpokladam ,že sa chystá na Kaktus bike maraton nebolo by odveci ho tam tiež odfotit ak realne existuje aspon sa ho spytat par otazok poprípade ak by tam bol s doprovodom ci náhodou nieje tak trosku mimo rozumovo.
lepsie by bolo zaplatit nejaky komparz (studentov) ktori budu kazdych 5km nanho mavat transparentmi a povzbudzovat ho... 20 ludi na kazdom stanovisti, vsetci obleceni do triciek s jeho fotkou... ach.... byt tak milionarom, vedel by som si predstavit takuto akciu
lepsie by bolo zaplatit nejaky komparz (studentov) ktori budu kazdych 5km nanho mavat transparentmi a povzbudzovat ho... 20 ludi na kazdom stanovisti, vsetci obleceni do triciek s jeho fotkou... ach.... byt tak milionarom, vedel by som si predstavit takuto akciu
MUsi to byt dobry pocit, ked ta povzbudzuju.......Mne sa stalo (okrem ineho aj) cez vikend na 24hod MTB v Kuchyni, ze jeden sutaziaci, ktory ma predbiehal, mi hovori" pome johnny"...Ako ma potesilo, ze ma dakdo pozna. Skoda ze ja som ho nepoznal
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nic v zlom ako. Ale ta predstava ze som rodic a pride niekto ze chce sa s nou odfotit s mojou dcerou a dat to na internet...
Ked nic aspon im vysvetlim dôvod prečo tak robím, možno im pomôžem tým vo výchove. Aj tak po meste hodím s manželkou a synom, čiže nemali by si dôvod nič ine myslieť. Tých 5 min, ma nezabije čisto zo zvedavosti.
takto proste neverím a v prípade velkeho množstva odveci príspevkov by som im dal ban.
Potvrdím fotku so skutočnostou a tym to pre mna skoncilo to je všetko Ak budeš mat zaujem napiš mi sukromnu sprave kde a kedy ak nie navrhujem vôbec neprispievat na toto forum príspevkami ktoré len zbytocne odrádzajú ostatných. Aj tak už strácam čas možno nad niekym kto neexistuje. Zbohom
Blondinka porozmyslaj najprv nad tym co ti napisal a az potom reaguj. Fakt nechapem ako si toto mohla napisat
>
>
>
It's the same when You are stupid.
Kašlite na to, rád by som si konečne pozrel aj nejaké fotky bez zaradenia.
MUsi to byt dobry pocit, ked ta povzbudzuju.......Mne sa stalo (okrem ineho aj) cez vikend na 24hod MTB v Kuchyni, ze jeden sutaziaci, ktory ma predbiehal, mi hovori" pome johnny"...Ako ma potesilo, ze ma dakdo pozna. Skoda ze ja som ho nepoznal