Pol hodinku pred štartom si v depe pri svojom čísle nachystaš všetko čo budeš potrebovať na beh, alebo aj nejaku tyčinku alebo vodu. Po dojazde pred depom zoskočiš z bicykla, pretlačiš ho ku svojmu miestu, uložíš ho podľa nariadenia organizátora (na vlkohrone sa tuším vešia) prezuješ tretry a vybiehaš z depa. Po dobehu počkáš na otvorenie depa a na štartovné číslo si vyzdvihneš veci. Potom už len počkáš na vyhlasenie výsledkov a s medailou na krku po tombole smelo domov.
Ako to vyzerá na trati? Teraz aj poprší, tak dajde vedieť...
Včera som bol na trati trohu popršalo ale vcelku sucho. Dnes som prave prišiel z trate bolo to OK . Vyhnal ma
dážď ale nič strašne. Aj tam kde som ja čakal blato to bolo v pohode. Akurát na rovinách v jamách niekde stojí voda,
ale dalo sa to poobchádzať.
Dnes som prešiel posledných 20 km trate. Je tam zmena treťe ,odbočuje sa medzi tie dva stlpy(viď. foto) Bolo to vyznačené a nejaký dobrák to prepaskoval na pôvodnú trať.
Dnes som to opravil. Ak to čítaš,Tak sa prihlás, môžeš mi pomôcť značiť Selce! Trať je vceku OK ako vidno na foto.Posledný obrázok je posledné stúpanie tam býva blato
a ako vidno teraz je to suché. Otvorené úseky sú suché, v lese je vlhko, niekde stoja mláky v jamách, ktoré sa dajú obísť.
Pretek veľmi pekný. Tento rok som bol prvý krát v teréne viac ako 20 km a 50tku som dal bezproblémov. Ale zase trať je to pohodová a výborná, taká všehochuť a od cca 30 kilometra úplná pohodička... Tie lúčne zjazdíky boli super. Určite sa oplatí každý rok vrátiť.
Dnes to bola fajnotka. Islo sa mi dobre a duatlon som absolvoval k spokojnosti. Organizacne zase na jednotku. Tombolu som zase nevyhral, alebo mi kamosi zamlcali vyhru . Dakujem organizatorom a o rok znova....
Super maratón na začiatku sezóny, trat suchá. A na 50-ke bol aj úsek hravých singlov. Ako sme sa spojili s pretekármi z krátkej tam mi to ubehlo rýchlo, ked stale niekoho pred sebou som mal.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Včera som bol na trati trohu popršalo ale vcelku sucho. Dnes som prave prišiel z trate bolo to OK . Vyhnal ma
dážď ale nič strašne. Aj tam kde som ja čakal blato to bolo v pohode. Akurát na rovinách v jamách niekde stojí voda,
ale dalo sa to poobchádzať.
Dnes som to opravil. Ak to čítaš,Tak sa prihlás, môžeš mi pomôcť značiť Selce! Trať je vceku OK ako vidno na foto.Posledný obrázok je posledné stúpanie tam býva blato
a ako vidno teraz je to suché. Otvorené úseky sú suché, v lese je vlhko, niekde stoja mláky v jamách, ktoré sa dajú obísť.