je spustené prihlasovanie na tohtoročnú edíciu FC maratónu Marikovskou dolinou na stránke cyklo sao https://cyklo.sao-tatry.sk/index.php?menu=1&l=sk&arok=2016
Všetky detaily vrátane zmien, vylepšení atď budeme postupne pridávať. Podstatný je dátum, ktorý je stanovený na 14.5.2016. Vidíme sa
FC Team
posledný komentár: 7. 9. 2025 o 11:16
ja som minuly rok isiel dlhu na continental X-king 29x2,2 a pohodicke dalo sa
Neries. V bahne pred dvomi rokmi som mal race kinga vpredu a tancoval som na blate ako aj ostatni.
Aspon sa ti budu lepsie cistit.
XKingy sú univerzálne plášte. Prejdú všetko. Ja ich jazdím dlhodobo...
minulu sezonu som ich pouzival v predu. teda aj v zadu dokym som ich neopotreboval a potom som zacal jazdit vzadu na hutchinson python 2,1 a super. aj bladom idu (ak maju este novy dezen
A na záver, myslím, že vačšina z nás nepatrí medzi tých, ktorí by sa delili o prvých 5 miest, a ako vravieva starý Gavenda, keď som už ten cáty páty, tak aj spravím nejakú tú parádičku pre diváka, aj si ten pretek užijem
Edit: pokiaľ poviete organizátorom, že sa vám niečo nepáčilo, určite vás nezahlúšia, a koľkokrát sa riadia poznámkami bikerov, len možno by bolo lepšie voliť osobnejšiu cestu, ako to napísať verejne na fóre. A tiež keď si na pive alebo v čete zanadávate, nikto sa nebude hnevať, veď aj ja koľkokrát poviem všeličo, a nie zrovna slušne, ale kedže k tomuto tu má prístup celkom široká verejnosť, možno by bolo vhodnejšie voliť nejakú tú korektúru, aj keď sa tu medzi niektorými členmi vytvorila veľmi priateľská atmosféra.