Indurain chcel aj ostatnych krpcov. Kedze zvysni dvaja nefotogenicky spia, tak dam len Marca Pola. Cely den objavoval dvor, dokonca aj preplaval misku s vodou a zaspal za chodu... Nastastie fotogenicky
- nám sa čoskoro rozrastie mačacia família,(som zvedavý koľko kusov to bude tentoraz), ale mačka už nevie ako by si sadla/ľahla, tak dnes vystrúhala takúto polohu
velmi pekna cica a ze sa vobec v takom stave vyteperila hore na lavicku
ja zas milujem babky, ktore si pri panelakoch v BA spravili utulky/výkrmne pre macky - pristresky z krabic, plechov a pod., kde im nosia vselijake zvysky jedla. tety za toho boha nevedia pochopit, ze to nie je OK.
iron.hide - lavička nebola pre ňu problém, pár dní dozadu sa ešte štverala po strome a naháňala so psom martinapb - velmi smutné , ale chceš naznačiť, že kvôli takýmto prípadom treba teraz vykastrovať všetky mačky na svete...? Mi sme chceli našu sterilizovať hneď ako mala 3 mesiace, zveroš ale odporučil počkať kým bude mať aspoň 6. mesiacov, no medzi tým sa stihla ,,skamarátiť zo susedovým kocúrom,, a boli z toho dvaja krpci po ktorých sa len tak zaprášilo a išli do dobrých rúk. Teraz máme tri a už teraz máme pre jedného z nich budúceho pána. V útulku ani niekde pohodené pri ceste isto neskončia. A po tomto vrhu už sterilizáciu postúpi, .... mimochodom, naša mica si tiež prežila svoje, našli, resp. počuli sme ju ako malé koča u suseda v odkvape na garáži. Bola prehriata, hladná, celkovo v zlom stave, (vraj ju tam vyniesla stará mačka) a aká modelka z nej nakoniec vyrástla
Pre mestské túlavé mačky je kastrácia asi najlepšie východisko. Samozrejme mimo "adopcie". Napriek tomu, že micku domov nechcem, prispievam finančne alebo aspoň granulami, či starými dekami pre dobrovoľníkov, ktorí sa o mačky starajú.
Strasne. Ale podla mna nie su kompletni ani ti v tom zdruzeni. Mali uspat vsetky tie bez oci a s dalsimi vadami vratane FIV, nechat mali len tie co sa daju doliecit bez nasledkov. To je akoze na co dobre nechat ich trapit dalej? Vytrpeli si uz viac, nez si mali vytrpiet za cely zivot. A uprimne - je naivne si mysliet, ze tie macky bez oci a pod. dokazu po vylieceni umiestnit. Mali by mat sudnost, a energiu a financie minat na tie macky, ktore maju realnu sancu na normalny zivot.
tie zvierata neziju s myslenim, ako mame my. pud sebazachovy by ich viedol k dalsiemu zitiu, i ked su postihnute, ale samy si uz nevedia pomoct. "ludia" ich dokalicili, dalsi ich zachranuju. no tieto zvierata si mozno obcas aj same poskodili, bitky vedu aj ony a dokazu si ublizit.
my bezni ludia im uz nevieme dostatocne pomoct, ale tí, ktori maju znalosti, skusennosti, odvahu do toho "nemozneho" boja ist a venovat sa tymto utryznenym zvieratam v katastrofalnom stave su niekde inde a velakrat su z nasej srany aj nepochopeni. osobne by som si nevedel dat rady s takymi zvieratami, ostal by som bezmocny.
To né, na mačku je zvyknutá. Asi by to ani nechcela jesť.
Ale je to super zviera. Je absolétne neagresívna, relatívne čistotná, ne***** a hlavne nemá hlasivky. A odčítavanie radiátorov je vždy sranda.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
velmi pekna cica
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.993025084068139.1073742010.253059094731412&type=3
martinapb - velmi smutné
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.993025084068139.1073742010.253059094731412&type=3
Strasne. Ale podla mna nie su kompletni ani ti v tom zdruzeni. Mali uspat vsetky tie bez oci a s dalsimi vadami vratane FIV, nechat mali len tie co sa daju doliecit bez nasledkov. To je akoze na co dobre nechat ich trapit dalej? Vytrpeli si uz viac, nez si mali vytrpiet za cely zivot. A uprimne - je naivne si mysliet, ze tie macky bez oci a pod. dokazu po vylieceni umiestnit. Mali by mat sudnost, a energiu a financie minat na tie macky, ktore maju realnu sancu na normalny zivot.
Ale je to super zviera. Je absolétne neagresívna, relatívne čistotná, ne***** a hlavne nemá hlasivky. A odčítavanie radiátorov je vždy sranda.