Dá sa prejsť úsek od mosta v Budatíne po Vranie na bicykli? (chcem ísť smer KNM práve tadiaľto, lebo je to najrýchlejšia varianta po ceste) Viem, že je tam zákaz vstupu mot. vozidlami z dôvodu výstavby tunela diaľnice, avšak neviem, či na bajku tadiaľ môžem prejsť bez obáv.
dnes cez sacne na sedlo prasive odtial po cervenej na kvakobov trail..cervena k nemu je super.
Ta posledna fotka je dobra - zakaz vynasania bicyklov na terasu
Ale pocitam, ze ste zo Sacneho nesli cez Sedlo Prasive ale na Skalku (podla fotky) a odtial po zelenej k vysielacu, nie? Sedlo Prasive je pod Mincolom na Vrutockej strane.
Dá sa prejsť úsek od mosta v Budatíne po Vranie na bicykli? (chcem ísť smer KNM práve tadiaľto, lebo je to najrýchlejšia varianta po ceste) Viem, že je tam zákaz vstupu mot. vozidlami z dôvodu výstavby tunela diaľnice, avšak neviem, či na bajku tadiaľ môžem prejsť bez obáv.
Ale pocitam, ze ste zo Sacneho nesli cez Sedlo Prasive ale na Skalku (podla fotky) a odtial po zelenej k vysielacu, nie? Sedlo Prasive je pod Mincolom na Vrutockej strane.
Zjazdili Minčol a ďalej po červenej na Krížavu-Veľkú Lúku-Veterné-Hornú Lúku
však v Budatíne hore do kopca kúsok smerom na Zádubnie a potom na križovatke doľava a potom stále rovno až do Brodna, na konci je síce družstvo, ale to sa dá obísť sprava po lúke...
do brodna z budatina ponad druzstvo cez luku
do vrania sa dostanes aj po lavom brehu kysuce (treba zniest bajk asi po piatich schodoch z hlavnej cesty)
jj okolo Gusta a potom už ideš len rovno...družstvo obídeš z vrchu, prejdeš cez koľaje, popod cestu, visutý most a si vo Vraní...ale my tak či tak chodíme do Brodna po hlavnej, ten kúsok sa dá prežiť, aj napriek stavbe tá krajnica je stále dosť široká...
Díky, pozeral som to teraz cez ortofoto mapu a veru dobre ste mi poradili, niečo dávno som o tejto cestičke čítal v knižke od Oďa Ď., ale nikdy som tadiaľ nešiel..
zo sacneho sme isli dalej po zltej a traverzli mincol do sedla prasiveho.Na freemap.sk je ten traverz zakresleny,fajn skratka netreba tlacit na mincol
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No tu by sa uzivil teleskop ale nastastie mam aj dlhe ruky tak dociahnem aj ked sedim na zadnom
krvava 2016Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
krvava 2016Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
Super video, co pouzivas na stabilizaciu obrazu? SW/HW?
v pohode prejdes
Kadiaľ? Cez družstvo, lebo tam to moc nepoznám..či po hlavnej 2 prúdovke?
Zjazdili Minčol a ďalej po červenej na Krížavu-Veľkú Lúku-Veterné-Hornú Lúku
do vrania sa dostanes aj po lavom brehu kysuce (treba zniest bajk asi po piatich schodoch z hlavnej cesty)
zo sacneho sme isli dalej po zltej a traverzli mincol do sedla prasiveho.Na freemap.sk je ten traverz zakresleny,fajn skratka netreba tlacit na mincol