Tak u nás to je naopak on má "home office" a ja som v robote 12 hodín, kde oddy***** popritom mám ešte brigádu a ešte biznis pomimo - teraz rozmýšľam, že vlastne chlap mi je na dve veci
Tak u nás to je naopak on má "home office" a ja som v robote 12 hodín, kde oddy***** popritom mám ešte brigádu a ešte biznis pomimo - teraz rozmýšľam, že vlastne chlap mi je na dve veci
V tomto sa zhodneme, neviem čo by som robil s chlapom
Jahman - ale tisic je vazne nic. To je 20 km tyzdenne.
no neni to vela, pre niekoho kto ma ozaj vsetok svoj volny cas len pre seba a nema povinnosti a bajkuje celorocne ,
ale tazko sa pustat do debaty a vysvetlovat, je to strasne individualne, ked budes mat zenu a jedno dve deti uvidis sam ci budes mat rovnako km, menej alebo este viac jak do teraz
nie je problem, napriklad dzuchban jazdi skoro rano a kym sa jeho drobizg zobudi tak uz ma za sebou 50-70 km.
--
ok, tak este raz - je to 20 km tyzdenne, tj 2,8 km denne. to je fakt neprekonatelne cislo ze? tolko jazdila aj moja babka do obchodu ci do kostola.
Vstávať skoro ráno? kokos, ma chceš zabiť?
Ja obdivujem všetkých takých ľudí, čo skoro ráno vstávajú, ja to nedokážem keď nemusím, ja sa aj všade objednávam až po desiatej, vtedy mám už obe oči ako tak rozlepené
Tisícka nie je moc, ak máš tolerantného partnera zatiaľ mám 740 km, tak do konca roku 1500 km by som mala potiahnúť
iron skus tie km prepocitat na hodiny to s tym nema nic spolocne, dzuchman ale asi nema rovnaky zivot ako M. rovnake povinnosti a vsetko rovnako nalinajkovane , poviem ti to takto: dala si ciel dake cislo, asi pozna svoje casove a vsetky moznosti, ty by si si dal ciek 10k km, ked rok predtým si urobil 12k km???asi nie. ciele su na to aby sa prekonavali, to je jedine co ti na to mozem povedat, nechces pochopit, nepochopis, nic v zlom PEACE
mata nie, nechcem ta zabit aj ja som skor nocny vtak, nie ranne vtaca.
Mozno to "ranne vtacenie" suvisi s tym, ze aj tak cloveka zobudia male deti uz velmi skoro rano, tak si na to za tie roky zvykne a zostane mu to do konca zivota.
--
No vidis, a to je este cele leto pred nami. nakoniec budes mat aj 2000
---
@ jahman - ja nemam ziadne ciele, tacho mam len na sledovanie aktualneho casu a aktualnej rychlosti. Nemam ani sajnu, kolko km som presiel minuly rok a ani tento rok.
Ja ale celkom nerozumiem, prečo sa tu teraz riešia moje ciele
Aj keby som urobila 500 alebo 3000 aj tak je to predsa jedno, či?
Ešte ma naučte používať tie vaše výpočty čo sa wattov a pod. týka a už to bude konečná
A poprosím, všetko riešte cez môjho hovorcu JAHMANsvk
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V tomto sa zhodneme, neviem čo by som robil s chlapom
Ostalo mi nejak špatne
Jak čo? Kukali by ste na telku, pili
Ostalo mi nejak špatne
mozes byt uplne kludna, hentake "herecky" sa pacia len afroamericanom
no neni to vela, pre niekoho kto ma ozaj vsetok svoj volny cas len pre seba a nema povinnosti a bajkuje celorocne
ale tazko sa pustat do debaty a vysvetlovat, je to strasne individualne, ked budes mat zenu a jedno dve deti uvidis sam ci budes mat rovnako km, menej alebo este viac jak do teraz
--
ok, tak este raz - je to 20 km tyzdenne, tj 2,8 km denne. to je fakt neprekonatelne cislo ze? tolko jazdila aj moja babka do obchodu ci do kostola.
Ja obdivujem všetkých takých ľudí, čo skoro ráno vstávajú, ja to nedokážem keď nemusím, ja sa aj všade objednávam až po desiatej, vtedy mám už obe oči ako tak rozlepené
Tisícka nie je moc, ak máš tolerantného partnera
Mozno to "ranne vtacenie" suvisi s tym, ze aj tak cloveka zobudia male deti uz velmi skoro rano, tak si na to za tie roky zvykne a zostane mu to do konca zivota.
--
No vidis, a to je este cele leto pred nami. nakoniec budes mat aj 2000
---
@ jahman - ja nemam ziadne ciele, tacho mam len na sledovanie aktualneho casu a aktualnej rychlosti. Nemam ani sajnu, kolko km som presiel minuly rok a ani tento rok.
Aj keby som urobila 500 alebo 3000 aj tak je to predsa jedno, či?
Ešte ma naučte používať tie vaše výpočty čo sa wattov a pod. týka a už to bude konečná
A poprosím, všetko riešte cez môjho hovorcu JAHMANsvk