kľudne auto s deckami, spolujazdcami, starší autobus so školským výletom atď. ako netvrdím že to nemohol byť cyklista, ale pokiaľ si ho nevidel, sú to len odhady
Porovnaj si tu moju fotku ci ma spolocne nieco s cyklistikou Nikyne fotky a Martininu zmrzlinu na tu si preco nic nenapisal?
BA.ZMEK? No este jeden znak mi tam chyba
Maťo, čo sa jeduješ?
Ten bazmek tam mal nejaké číslo ešte, preletel jak blázen besný, nestihla som ani dočítať
Utkvelo mi to v pamäti, lebo tatko vždy po mne bliakal, aby som mu podala ten bazmek a nikdy som nevedela čo chce
Ešteže máš dva biky. A čo sa mu stalo, že ide celý preč ?
Jj, jediné šťastie, že mám aj cross, ale to znamená, že na nejaký čas nebudem jazdiť v teréne. Aspoň natrénujem trocha na Okolo Tatier.
Vieš čo, vo vahadle je voľné jedno ložisko. To vahadlo bude treba zrejme vymeniť. Rovnaký problém tu už mal jeden fórista a riešili to výmenou vahadla. Ja som im problém popísal, poslal video a aj spomenul, že som čítal o takom istom probléme a opýtal sa či by mi nemohli vahadlo poslať s tým, že by som si to sám vymenil. No odpovedali mi, že potrebujú bike vidieť aby vedeli čo treba vymeniť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Porovnaj si tu moju fotku ci ma spolocne nieco s cyklistikou Nikyne fotky a Martininu zmrzlinu na tu si preco nic nenapisal?
BA.ZMEK? No este jeden znak mi tam chyba
Ten bazmek tam mal nejaké číslo ešte, preletel jak blázen besný, nestihla som ani dočítať
Utkvelo mi to v pamäti, lebo tatko vždy po mne bliakal, aby som mu podala ten bazmek a nikdy som nevedela čo chce
Nerváčik ma opäť opúšťa.
Jj, jediné šťastie, že mám aj cross, ale to znamená, že na nejaký čas nebudem jazdiť v teréne. Aspoň natrénujem trocha na Okolo Tatier.
Vieš čo, vo vahadle je voľné jedno ložisko. To vahadlo bude treba zrejme vymeniť. Rovnaký problém tu už mal jeden fórista a riešili to výmenou vahadla. Ja som im problém popísal, poslal video a aj spomenul, že som čítal o takom istom probléme a opýtal sa či by mi nemohli vahadlo poslať s tým, že by som si to sám vymenil. No odpovedali mi, že potrebujú bike vidieť aby vedeli čo treba vymeniť.