A ja som vybral vyvencit kona na prvych tohtorocnych 40 km zaujimave, nezdravili ma ani mtb-aci ani ziletkari uz chapem preco tu nie je galeria nasich krossov
jahman - nechaj si doviest pizzu. mnam, aj ja by som si dal.
lapaloma - to je lahke - pre mtbckarov si bol moc ziletkoidny, pre ziletkarov zase moc mtb-oidny
Iron poprosím ťa 4druhy syra ale ne Akurát som v tej vyvarovni MCD som nevydržal, Maťka ťa vždy prinúti a za mnou stojí týpek a má zimnú jack wolfskin bundu a ja vedľa neho so spalenymi rukami
Dala som si jablko, žujem ho nasilu, nedržím diétu, takú ešte nehrali ale lemravá som jak barón hnida, ale po tmaxovej a ltovej fotke asi zbehnem iron.hide boa, načo som si pozrela galériu
Stres z rozhodovania, ci pizza alebo burger sposobuje fatalnu zmenu metabolizmu a nasledne hrozi priberanie ... naopak, pokojne zjedenie oboch chodov uvolni endorfiny a telo ochotne spali vsetko na pockanie.
Šak to bol len chickenburger taký ako si mala ty ahaaa to sa oslavuje!!!! Všetko najlepšie teda, hlavne veľa zdravička..
Čo tu je dáky mtbiker kalendár narodeninový?
martinapb no ja som k tomu kvet a srdiecko nedostal. to mas naozaj dnes sviatok? tak ti dodatocne zelam vsetko najlepsie a vela stastnych kilometrov. a dufam, ze sa nam podari dat tento rok aspon raz PB-PU. inak ten vylet k Bikejoring s tebou, Karolik a kazdym kto sa bude chciet pridat pre moju ovcu plati. dnes som si pozeral trasu na mapy.cz. zvolil som bicykel a vyslo mi to na 7 hodin. dobre som sa zasmial. teda len cesta tam. naspat ideme vlakom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
lapaloma - to je lahke - pre mtbckarov si bol moc ziletkoidny, pre ziletkarov zase moc mtb-oidny
Týchto 12-hodín je za trest
A to som vás pár strán dozadu chválila
iron.hide boa, načo som si pozrela galériu
edit: obzvlast, ak clovek zuje jbalko.
inak moze to dopadnut dvoma sposobmi.
a, http://www.mojevideo.sk/video/35db/to_je_ale_maskrta.html
b, http://www.mojevideo.sk/video/274b4/tak_si_to_niekam_strc.html
A čo tá sľúbená foto?
Čo tu je dáky mtbiker kalendár narodeninový?
ak ano, otvor ocne bulvy a poriadne sa kukaj
a ked sme pritom vsetko najlepsie oslavencom, vela vela zdravicka a more stastnych km na bajkoch
Gratulácia pre: xketinax, klepi (58), Peter70 (46), dbdesign (42), naplacku (42), peddro (41), marohc (40), demcakmikulas (40), mariotn (38), Abedy (37), martinapb (37), Wladix (36), vasi (35), Julinka (35), vladomal (34), stanlys (33), mflak (33), klapacius (33), U.A.Z (32), michalZM (31), Liukas (31), hotelbrusno (30), kvc.juraj (30), MatusB (28), zuzibe (27), Pheppo (27), ovi77 (27), pato2pato3 (16), ReneDobos (15), jozef.nemcek (8)