Musim Vam povedat, ze oproti byvalej predajni sa velmi zmenili. Myslim ze by som ich zaradill na vysiu priecku ako KAKTUSBIKE, co sa tyka dizajnovej stranky=> velmi prijemne prostredie. Samozrejme este nieje tolko veci na vyber ale casom sa to urcite napravi. Ale bol som prekvapeny slusnym vyberom prilieb znacky GIRO a dokonca tento obchod je testovacim centrom znacky AUTHOR, ale maju aj bicykle znaciek GIANT a PELL'S.
Adresu najdete na ich webe: http://www.bmbike.sk
Spravil som pre Vas aj par fotiek
To ti ich tu mam vymenovat spameti?
to vysvetľuje všetko
neviem, ako k tomu doslo, ale ked som bike niesol do servisu, prehadzovacka ficala dobre, po servise uz nie. Navyse s nou nemali co robit.
Skuseni bicyklovi nadsenci Vam s prehladom poradia, co je najlepsie. Kupodivu to nieje vzdy to najdrahsie.
S bikeom max. spokojnost.
Servis nadstandard.
V BM bike mi vysli absolutne v ustrety, priniesol som komplet skladacku, a dohodli sme sa na termine, ked som osobne prisiel do predajne a bol tam, ked sa skladal bike. Mohol som sa pytat otazky, co, preco a ako, na vsetko mi bolo odpovedane a poradene, cely proces som videl, mohol som aj ruku prilozit:D. Musim povedat, ze som maximalne spokojny, naozaj ochotny personal! Najprv som mal trochu obavy prave z niekolkych prvych stran tejto temy, no su to uz roky a na poslednych stranach uz boli pozitivne ohlasy, myslim, ze opravnene.
A ked vyschnu cesty, zajtra snad vyrazim na prvy testovaci vyjazd.
Mne velmi pomohli, ked som potreboval orazitkovat zarucak na cestak Giant, ktory som kupoval uplne inde.
Bez kecov mi urobili obhliadku, a dokonca na pockanie.
za mna +++++