Servisy majú zväčša vypracovaný cenník na štandardné práce + tzv. hodinovú sadzbu na neštandardné úkony, ktorá býva v Bratislave často hodne cez 20,-€.

Tých 60,-€ by teda bolo primeraných za kompletné rozobratie a zloženie bicykla. Je dosť veľký rozdiel medzi kompletným rozobraním bicykla a len "odstrojením rámu." Nemal ten mechanik na mysli takéto kompletné rozobratie a následné zloženie?
01.02.2014 - 21:23:54
00
Především pro ISHEEP:

kola si chcete kupovat co nejlevnější, za servis platit taky nechcete....

Tak těm ubrečeným, kteří chtějí všechno za pusu, doporučuju, aby to odnesli nějakému "Jožovi" do sklepa a nechtěli od něj ani papír (protože se z toho platí daň atd.). Pokud má někdo kvalitní servis, záruku na díly i práci, tak je logické, že za to zaplatíš - něco stojí jak prostory, tak čas mechanika, tak i režie za světlo, teplo...ale to nikdo nevidí. Jen všechno za málo a natahovat ruku.... Miluju tyhle typy lidí. Pokud se ti nelíbí, řekni jim: "do servisu jsem ochotný investovat až 20€" a myslím, že bys tady pak nemusel vůbec brečet. Prostě bys hodil kolo na rameno, vynesl ho těch 10 schodů nahoru a jel domů :)
06.02.2014 - 21:10:00
02
Napíšem vám sem skúsenosť so servisom Greenbike. Nakoľko nemám moc času (robota a škola) rozhodol som sa bicykel odniesť do servisu. Bicykel som odniesol do servisu minulý utorok. Chcel som vymeniť lanká, vymeniť brzdové gumičky a zároveň pozrieť ráfik, lebo mi pri brzdení seká koleso, nastaviť radenie a vymeniť omotávku. V sobotu som išiel pre bicykel, ako mi ho priniesol servisák, hneď som začul, že orech nejak viac rapoce, pritom som mu jasne povedal , že kolies nech sa nechytá, že boli servisovaná v septembri, ale hovorím si kašľať nato. Zaplatil som 30 € a spokojný som išiel domov, pred predajňou som išiel naložiť bicykel do auta a vtedy som si všimol, že farba pri uchytení prednej brzdy je odlúpnutá. Hneď som išiel naspäť do servisu, že čo to ma znamenať. Samozrejme mi hneď povedali, že oni s tým nič neurobili, že s tým sa dá v pohode jazdiť, a že mi pošlú kamerový záznam. (do dnešného dňa mi nič neposlali) Inak neviem čo by bolo vidieť na kamerovom zázname keby bol technik medzi kamerou a bicyklom. Po príchode domov som si všimol, že lanká pod omotávkou nie sú správne osadené, brzdy neboli správne nastavené, samozrejme, že mi koleso pri brzdení sekalo a ani radenie nie je nastavené poriadne...Keď to zhrniem, zaplatil som 30 € za odfláknutú robotu, a ako bonus mi odlúpli farbu na ráme...
27.02.2014 - 17:18:52
00
Včera som v GB kupoval plášte vredestein zaplať 1 a jeden máš zdarma.
Dovolili mi ich tam aj nahodiť keďže už raz som mal problém dať tento plášť na karbónový roval.
Prístup personálu a ochota super.
Plášte sú parádne ĎAKUJEM.
25.08.2015 - 10:27:14
00
Minulý týžden som tam odniesol bajk s tým, nech mi nastavia mimo iného aj zadný šalter ( X01 1x11 ) Bajk tam bol tri dni predpokladaná cena 19€ ( akceptoval som 2x sadzbu za prácu aby to pozreli hneď a nemusel som čakať na termín min. týždeň ) po odovzdaní bajku ešte viac s tým, že nikto mi nepovedal čo tam bolo menene naviac a čo bolo zle ked som sa pýtal na stav mechanik povedal všetko je ok. O to viac som bol nasratý ked idem bajk na druhý deň vyskúšať a ani najlahší ani najťahší prevod nešlo zaradiť s tým, že na zbytku lietala reťaz hore dole. Po tejto návšteve som si názor vytvoril.
24.05.2016 - 07:47:11
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up