Výhodou Canyonu oproti Cube je pevná os, nižšia hmotnosť, lacnejšie(?) servisovateľná vidlica, náboje s priemyselnými ložiskami, ale zase má o niečo málo (zanedbateľne) horšie brzdy a obmedzené možnosti vyskúšania.
Ten Focus ťažko zhodnotiť, má dosť vlastných komponentov (najmä kolesá) a menej rozšírené brzdy.
Rozhodne najlepšia volba. Kolesá sú najdôležitejší komponent a tie má najlepšie. Ten FOCU má tiež kolesá na priemyselných ložiskách, ale nejaké svoje ako spomína elanius. Cube, shimano naboje, to neeee. Brzdy SLX sú super, tie Magura MT2 na tom Focuse nemusia byť zlé, ale určite nebudú lepšie. Jeden rozdiel, ktorý stojí za spomenutie, Focus má SRAM výbavu, iné ovládanie radenia ako Shimanacke. Aj to, čo ti viac vyhovuje.
troska sa prizivim na teme,pani potrebujem dokopnut do jedneho stych bikov ....Focus BLACK FOREST LTD 29, 2016 slategrey sa mi velmi paci,ale najvatsia velkost je L-ko...a Focus WHISTLER PRO 29, 2016 slategreymatt robia aj XL-ko. ... ale uz ma tak neoslovuje.aj ked je fajn....stary bike bol L-kovy.a pri mojej vyske 187 sa mi zdal dost malicky,takze neviem do coho ist ,ci do toho co sa mi paci alebo do toho na com nebudem vyzerat krpato ...(aspon si myslim) do coho by ste isli Vy??dik za Vas tip
bracho kupoval ten black forest 29 vo velkosti L cca mesiac dozadu zo sadesportu.
ma vysku 189 cm, a prave dnes sme spolu boli jazdit. vôbec sa mi nezdal krpaty.
tiez so ho skusal a pri mojej vyske 185 som sa na nom citil naozaj dobre.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ten Focus ťažko zhodnotiť, má dosť vlastných komponentov (najmä kolesá) a menej rozšírené brzdy.
ma vysku 189 cm, a prave dnes sme spolu boli jazdit. vôbec sa mi nezdal krpaty.
tiez so ho skusal a pri mojej vyske 185 som sa na nom citil naozaj dobre.
https://www.cube.eu/en/products/mtb-hardtail/reaction/cube-reaction-gtc-pro-2x-carbonnflashred-2016/