jazdim xc, niekedy slabucky downhill aku si mam kupit prilbu ? pozeral som medzi tymi BMX / skate , neviem ci budu dobre na taketo moje ucely alebo co odporucate radsej ? nejaku normalnu ? a znacka alebo jako ?
diky
Toto ma celkom zaujíma. Mám asi 5-6 ročnú MET Kaos a rozpadli sa mi výstelky. Tak uvažujem, či len kúpiť nové, vymeniť a veriť jej alebo rovno preventívne vziať novú prilbu.
Tak MET "garantuje trvacnost" 8 rokov, sice na official stranke pise uz po piatich rokoch
MY HELMET IS 10 YEARS OLD. HOW OFTEN SHOULD A HELMET BE REPLACED?
We recommend you replace your helmet after five years of use. And immediately following an impact, even if there are no visible signs of damage on the shell.
Cize moju 9 rocnu Bell by som asi mal vymenit? A to som si prave isiel objednat nove peny dovnutra aby som ju este pojazdil
Q:How Often Should a Helmet Be Replaced?
A:Bell has a general recommendation of replacing your helmet every three (3) years. If you are unsure of the condition of your helmet, or whether it should be replaced, call us at 800-456-2355 or e-mail us at [email protected] for information on a free inspection.
Este ze vcera prisla malemu kurierom jeho nova Kali.
Moja uz ma tych spominanych 9 rokov, miestami malinke preliaceninky od prevozu v aute a bezneho pouzivania. Nikdy nepadla ani zo stolu, uvazoval som ci ju nevymenim a tymto sa to vyriesilo.
Ta KALI CHAKRA PLUS si mi pacila uz predtym, takze update mojej objendavky cislo 8. Uz si budu mysliet, ze mi naozaj drbe.
Podla mna, sa len vyrobca chrani, ze prilba zaruci spravnu funkcnost (garantuje) po dobu xx rokov. Zalezi zrejme aj v akych podmienkach sa pouziva, ci na nu vkuse prazi slnko... Tiez mam 8 rocnu METku a cakam na novu. Skor by ma zaujimalo ci sa to berie od vyroby alebo od doby pouzivania. Napr. ochranne prilby maju predpis vymeny 5 rokov.
Ja bez prilby nemozem jazdit, kazdu chvilu ma tresne daky konar po hlave .. pokial sa da, tak aj holenne chranice, sutraky a konare s oblubou zvyknu kontrolovat odolnost holene.
hladam lahku alternativu pre moje jazdenie. mam POC trabec, fox flux = na normalne vozenie, no do bikeparkov nosim fullface.. tu je kamen urazu .. ked jazdim niekolko dni po sebe 6 a viac hodin hlava v helme, zacinam mat pocit ze mi odpadne. hladam nieco vzdusne a lahke.. karbonovy troy lee mi nepasuje tvarom tak ako mi nepasuje specialized = obe relativne lahke helmy. POC fullface mi je paradoxne velka.. cize ma napada ten bell alebo este met parachute. fakt si chcem ulahcit.. ten bell je krasny a snad posledna firma na planete co nefetuje a robi aj cisto ciernu farbu.
len pozor ze Bell Super 2R nema fullface certifikaciu ako DH/FR prilby (MET Parachute myslim ma) - takze na nejake bomby v bikeparku asi lepsie siahnut po niecom co tu certifikaciu ma
vies co prave som pozeral ze ako je to s certifikaciou... vraj je dost neopodstatnene to co tvrdia. helma zvlada dokonca aj ine ako predpisane narazy s prehladom... ale viem ze met ju ma. urcite lepsi pocit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
We recommend you replace your helmet after five years of use. And immediately following an impact, even if there are no visible signs of damage on the shell.
Helmets.org
Q:How Often Should a Helmet Be Replaced?
A:Bell has a general recommendation of replacing your helmet every three (3) years. If you are unsure of the condition of your helmet, or whether it should be replaced, call us at 800-456-2355 or e-mail us at [email protected] for information on a free inspection.
Este ze vcera prisla malemu kurierom jeho nova Kali.
Ta KALI CHAKRA PLUS si mi pacila uz predtym, takze update mojej objendavky cislo 8. Uz si budu mysliet, ze mi naozaj drbe.
Aky to je model?
Mne vela prilieb bolo uzkych. Bell ma viacej sirsich modelov (ale nie vsetky), co mi dobre sadnu.
Kali je uz objednana, tak som zvedavy, ci mi sadne, alebo nie.