Ak pod pojmom xc myslis vozit sa na kopcekoch v parku tak ne ale ak si uz niejaky zabehnuty biker tak ty prilbu doporucujem!!!! nebolo by ty prijemne sa v 30km/h zdrb** a nadrb** keckou na niejaky suter alebo daco podobne!!! ak si z blavy tak bez do XX-su a tam sa pre teba urcite nieco najde
Ak si myslíš, že máš tvrdý črep, tak nemusíš. ( V tomto prípade sa nevymykáš reprezentačnej vzorke typického slováka ). Ak sa však máš čo i len trochu rád tak bez prilby nevyrazíš vôbec z domu. Toť nedávno na horalovi som videl čo dokáže dobrá prilba po solídnej rane. Bola síce na tri kusy ale okrem prekusnutej peri na tvári tvár celkom v pohode. Už to ostatné bolo na vrtuľník.
Chcem týmto pozdraviť pani asi zo Žiliny ktorá túto story absolvovala.
Takže ešte raz bez prilby ani ranu.
ja jazdim len xc a malo toho urcite nie je a tiez som bol dlho zastanca toho ze naco ale teraz bez nej nevidem ani ked idem na biku len na postu. a ak jazdis casto v lese tak nad nou rychlo rozmyslaj lebo prebrzdis len raz, alebo ti niekto resp nieco vybehne a tralala. a zle sa stane velmi rychlo. nahoda je hajzel a zijes len raz.
nejde len o ochranu pri nasupovani do stromu/skaly/bajkera (aj ked hlavne ide o to, pravda).
uz X krat som v lese hlavou chytil haluze trciace do cesty a prilba ich pomohla odrazit, lebo predsalen je to dost neprijemne, alebo minimalne ked vybehnem z husteho lesa na cistinku tak vyuzijem silt proti slnku paliacemu do oci...
podla mna nejde len o bezpecnost ale aj o komfort. prilbu na hlave uz nevnimam, skor ked idem bez nej tak sa citim nesvoj
tiez si chcem kupit prilbu (som z BB, tu by som ju nadalej nepouzival, ale ak chcem mat bike v BA) a tu naozaj netreba setrit, nech ma co najviac otvorov kvoli vetraniu, hygiene a pocitu pohodlia, aspon tych 20 otvorov je dobre... cize takych 1500 Sk na to treba "obetovat"
kym som jazdil bez prilby, ani raz som poriadne nepadol. Ked som si ju kupil, hodil som v zjazde taku drzku rovno na hlavu, ze prilba normalne praskla. bez nej auz ani krok.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Chcem týmto pozdraviť pani asi zo Žiliny ktorá túto story absolvovala.
Takže ešte raz bez prilby ani ranu.
uz X krat som v lese hlavou chytil haluze trciace do cesty a prilba ich pomohla odrazit, lebo predsalen je to dost neprijemne, alebo minimalne ked vybehnem z husteho lesa na cistinku tak vyuzijem silt proti slnku paliacemu do oci...
podla mna nejde len o bezpecnost ale aj o komfort. prilbu na hlave uz nevnimam, skor ked idem bez nej tak sa citim nesvoj