Radšej "rapujúci" černoch s beloškou ako teraz tí priteplenci bez rytmusu a hlasu...
hmm, koho mas na mysli ? ..lebo dnes ma clovek podstatne sirsi vyber, na youtube, na streamovacich sluzbach su desiatky milionov skladieb, takze ak niekto povie ze dnes nic dobre neni, tak dotycny len nevie hladat
Mainstream bol kvalitativne vzdy odpad - aj zaciatkom 90tych rokov....to len my sme boli menej narocni a pocuvali sme to, co hralo prave v radiu...nebolo na vyber...
Šak práve, nebolo na výber, stačilo Rock FM, DCA radio a FUNko, prípadne MTV, takže niektorí sme na tom odchovaný, na diskotéke sa hralo tiež to isté, prípadne po polnoci nejaký ten rock
A myslela som Biebera na tom fičí moja puberťáčka a podobných hošíkov so spustenými gaťami
hlavna zmena o ktorej som nevedel: zamestnavatel vam moze nariadit kedy si mate cerpat vsetku dovolenku. cize uz nie len cast ale vestku. a mala by sa na zaciatku roka naplanovat na cely rok. inspektorat prace to moze kontrolovat. samozrejme, ziaden nadriadeny to nerobi a vzdy je to o dohode s podriadenymi. a na peckach by sa mal uvadzat cas prichodu a odchodu od lekara. lekari to vsak odmietaju pisat a vzdy tam pisu plati cely den. no a najburlivejsia debata bola o kamerovych systemoch.
Mainstream bol kvalitativne vzdy odpad - aj zaciatkom 90tych rokov....to len my sme boli menej narocni a pocuvali sme to, co hralo prave v radiu...nebolo na vyber...
hlavna zmena o ktorej som nevedel: zamestnavatel vam moze nariadit kedy si mate cerpat vsetku dovolenku. cize uz nie len cast ale vestku. a mala by sa na zaciatku roka naplanovat na cely rok. inspektorat prace to moze kontrolovat. samozrejme, ziaden nadriadeny to nerobi a vzdy je to o dohode s podriadenymi. a na peckach by sa mal uvadzat cas prichodu a odchodu od lekara. lekari to vsak odmietaju pisat a vzdy tam pisu plati cely den. no a najburlivejsia debata bola o kamerovych systemoch.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
stale lepsie ako toto
hmm, koho mas na mysli ? ..lebo dnes ma clovek podstatne sirsi vyber, na youtube, na streamovacich sluzbach su desiatky milionov skladieb, takze ak niekto povie ze dnes nic dobre neni, tak dotycny len nevie hladat
A myslela som Biebera
Asi nebudes povodom z BA a okolia. Tam aj uprostred 90tych hravali v jednom radiu velmi dobre http://www.ragtime.sk/weby/kupreweb1/hitlist.htm
preto sa u nas robi taky cirkus s dovolenkami