noo ja by som povedal ze to chodnik je lebo bol vychodeny...zo sedla ide vlavo, staci ist pomalsie a da sa najst...ja som ho nasiel hned, staci vediet ze tam je
Čaute, vo stvrtok je TOUR DE POLOGNE s dojazdom v Tatrach, Planujeme cyklovýlet na Štrbské Pleso na cestných bike, cca. 150km. Štart o 8:00 zo Žiliny (Agip pri Slovene). Smer: Terchová - DK - RK - Lipt.Trnovec - Lipt.Hradok - Podbanske -Štrbske Pleso. Cestou si dáme obed. O 17:00 pozrieme prvý prejazd pod Strbskym plesom. O 18:00 pozrieme dojazd do ciela + vyhodnotenie. Večer vlakom okolo 20:00 domov, zo Štrby.
Ja dneska po par dnoch konecne na bajku, za minuly mesiac mam 813,25 km a 19995 metrov a 2.augusta som este isiel Chatu pod Suchym a Polom, 62,8 km a 1959 metrov a dnes som si bol prejst Sneznicky maraton, je to paradna trasa, este som tam nebol, bolo to 58,9 km a 1942 metrov. Ale mate prosim niekto gpx Sneznickeho maratonu? Lebo som ju vytvaral len podla toho obrazka co maju na stranke a hlavne v okoli Stranika som tapal ze kade presne (a to som si myslel ze to tam poznam ) mam ist. Dakujem
V Zastrani vedie trasa od družstva poľnou cestou poza domy, popod Veľký Stranik. Potom križuješ starú asfaltku a vyjdes na Maly Stranik. Pred budkou odbočíš doprava a ideš dole po zjazdovke (okolo malého vleku), vyjdeš na štrkovej ceste, ktorá ťa zavedie na hlavnú cestu na začiatok obce Zástranie. Teraz ti tadiaľ neodporúčam jazdiť, veľká tráva Mapa: http://www.cykloserver.cz/f/0902161620/
Aha, dakujem velmi pekne, ja som tak aj dufal ze mi odpisete Vy, kedze sa vyznate Takze vdaka, aj za gpx, uz budem mudrejsi, ja som isiel dole zjazdovkou kde je velky vlek a bolo to o drzku, aj nasledne nosenie bycikla cez nejaky lesik a ano, presiel som na tu malu zajzdovku a velka trava tam bola, nie nadarmo som poskrabany nad vrchnou perou Takze dakujem.
Vela zdaru, pocul som ze idete.
Kedze iceman nepridal parametre a trasu vcerajsieho 4CH vyletu, tak to urobim za neho
Trasa: Zilina - Chata pod Suchym - Chata pod Klacianskou Magurou - Chata pod Chlebom - Chata Martinske hole - Zilina.
Sumar podla GPS: 115km, nastupanych 3717 m (aj ked tachometer vravi 120,3 km a 3485m vyskovych)
Z Magury zjazd po zelenej a z Chlebu generalom.
GPS: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=smlhabzafwtagxkk
V pohode trasa, ale potom sa nečudujte, že po nás idú ochranári a cyklista sa v očiach mnohých stáva nepriateľom.
V pohode trasa, ale potom sa nečudujte, že po nás idú ochranári a cyklista sa v očiach mnohých stáva nepriateľom.
tak tu okrem toho zjazdu z chaty p. Chlebom nie je nic co by ochranarom mohlo prekazat...a teraz ked je cast cesty neprejazdna tak to asi ani inak nejde...
Skôr som narážal na fakt, že je bežné že sa propaguje bajkovanie, tam kde to jednoducho je zakázané a v niektorých úsekoch aj nebezpečné. Je mi jasné, že aj iné skupiny (poľovníci, motorkári, rybári, paštekári a pod.) porušujú zákony a pravidlá, to už je na Slovensku skrátka fakt.
No nám táto potreba "pochváliť sa" ohromne komplikuje prácu pri legalizáci trás a jednaniach s dotknutými úradmi. To je všetko, čo som chcel povedať. Chcelo by viac držať pri sebe a keď už idem niekam, kde je to zakázané, tak si to nechať pre seba.
Ja len toľko, že ok, niekde je zákaz pre cyklistov. Ale o koľko viac zničia prírodu ako turisti? Nebezpečné je všetko aj jazda vo výťahu či chodiť peši po schodoch. Nie každý zákon je v poriadku...
To som nepovedal a súhlasím s vami. Ide len o to, že ja chodím na množstvo úradov kvôli legalizácii trás. A všade mi vyhodia na oči, akí sú cyklisti arogantní a bezohľadní. A hádaním sa, provokovaním a podobne sa nič nevyrieši. A množstvo podobných príspevkov, článkov, videí je len voda na mlyn pre ľudí, čo bicykle v lese nechcú. Ja sa len ľudom snažím vysvetliť, aby boli pokorní, ohľaduplní a správali sa slušne. Však do lesa sa vojdeme všetci.
Bezohľadnosť a drzosť a agresivita je dnes všeobecný problém. Vidím to úplne všade. Akurát, že len na ceste som ohrozovaný na zdraví či dokonca živote. V novej práci samí brzdič so základnou školou a IQ nižším ako Gump, ale zato extra drzí. Samí majstri sveta, všetko vedia, na jednoduchú otázku však dostanem odpoveď "nemudruj", lebo nevie odpoveď. Dokonalý automechanik mi nevie odpovedať na triviálnu odpoveď o motoroch a hneď ma začne ponižovať a urážať, že moc mudrujem. Všetci okolo sú pre nich len odpad a tak s nimi jednajú. Ľudstvo asi úplne degeneruje. ...ale tak nám treba, keď sme sprostí.
misto a ty na podobných majstrov sveta narážaš zase na úradoch... "Mimozemšťania" už sú všade. O chvíľu na nás zaútočia.
nemáte náhodou niekto doma fidlátka na odvŕtavanie skrutiek? Strhol som sesthrany v hlavach oboch skrutiek v lavej XT kluke. Potrebujem ich nejak odvrtat, alebo inak vybrat.
V servise mi to vedia spravit, ale pri tej cene to beriem ako poslednu moznost.
Nebezpečné je všetko aj jazda vo výťahu či chodiť peši po schodoch.
Tak tak, tento rok som sa smykol na schodoch a len vdaka tomu, ze som sa drzal bajku, som si nic nespravil . Ak to clovek neprehana a jazdi opatrne, tak na bajku je bezpecnejsie nez peso. Taktiez sa da pouzit lepsie ako turisticka palica, akurat je tazsi Pre mna je bajk len objemnejsia turisticka vystroj.
nemáte náhodou niekto doma fidlátka na odvŕtavanie skrutiek? Strhol som sesthrany v hlavach oboch skrutiek v lavej XT kluke. Potrebujem ich nejak odvrtat, alebo inak vybrat.
a do tej skrutky vyvŕtam dieru klasickým vrtákom do železa? neviem z čoho to je, tak teda či k tomu nekúpiť rovno aj špeci vrták. Aký priemer majú tie skrutky? odhadujem tak M4-M5.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak dnes iba anakonda. Bude možno aj nejaké shitné video. Testoval som obyčajný foťák.
youtube.com/watch?v=j9GnIjVVd4w&t=0
Kedze iceman nepridal parametre a trasu vcerajsieho 4CH vyletu, tak to urobim za neho
Trasa: Zilina - Chata pod Suchym - Chata pod Klacianskou Magurou - Chata pod Chlebom - Chata Martinske hole - Zilina.
Sumar podla GPS: 115km, nastupanych 3717 m (aj ked tachometer vravi 120,3 km a 3485m vyskovych)
Z Magury zjazd po zelenej a z Chlebu generalom.
GPS: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=smlhabzafwtagxkk
No nám táto potreba "pochváliť sa" ohromne komplikuje prácu pri legalizáci trás a jednaniach s dotknutými úradmi. To je všetko, čo som chcel povedať. Chcelo by viac držať pri sebe a keď už idem niekam, kde je to zakázané, tak si to nechať pre seba.
misto a ty na podobných majstrov sveta narážaš zase na úradoch... "Mimozemšťania" už sú všade. O chvíľu na nás zaútočia.
Tak tak, tento rok som sa smykol na schodoch a len vdaka tomu, ze som sa drzal bajku, som si nic nespravil
Skoč do najbližšej predajne kovomateriálu/náradia/predajne skrutiek a kúp si za pár eur vrták (netreba celú sadu, stačí 1ks) na vyťahovanie skrutiek. Za pokus to stojí.
... niečo takéto napr. http://obchod.damoslovakia.sk/sada-na-vytahovanie-zalom-skrutiek-spiral-system/