Ďakujem. To som si vybral schválne, vidím že účel splnila..taký trošku "punk" pôvodne som chcel aby boli celé okuliare ako päsť na oko..ale nakonie to dopadlo takto..tá guma je dosť "úchylná" viem o to viacmenej išlo
a budes k tomu nosit aj kriklave zelene stekle? (neviem preco, ale tie sa mi k tomu hned vybavili. & natupirovane vlasy. )
neboj, nie si sam, tiez som si hned spomenul na modu z minuleho storocia, ale radsej som ostal ticho nech niesom zase za hejtera... no ale uz je to vonku
aké sú tie gripy na pohmat sím ťa? Momentálne mám stingy, ale tie sú citeľne tvrdšie ako Esi chunky. Páči sa mi táto farba, ale na blink ich brať nechcem
28z prevodnik na RaceFace cinch kluky. Nepriniesla postarka, ale musel som si to osobne vyzdvihnut na colnej poste(samozrejme zabil som tam jeden a pol hodiny).
Poslali aspon echo ze to tam je ? Ci podla trackingu. Presne pre toto mam fobiu si dat daco posielat zpoza atlantiku, po skusenostiach z osobnymi vecami, a nie to z e-shopmi.
Musia poslat info, ze zasielka bola zadrzana, z trackingu myslim nezistis, ze je na colnici. Ale zaujima ma skor, ci sa to stale da vybavovat emailom, ako bolo doteraz, lebo odkedy zmenili sposob (cca 2-3 roky dozadu) vybavovania, tak clovek tam beha ako skrecok na kolotoci.
Poslali po 4 dnoch oznamenie. Inak za tyzden to prislo z USA. Akurat cena 64Eur prevodnik, shipping zadara, 12,50Eur DPH a 3,60 poste uskladnenie a spracovatelsky, ci co to maju.
lto vies to vybavit aj z domu, postari ti to dorucia, len to bude trvat dalsich x dni. Ked tam ides osobne, tak tam behas jak debil s postovou poukazkou. Ako keby v 21storoci neexistoval internet banking alebo platobny terminal.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...asi tomu len nerozumiem.
neboj, nie si sam, tiez som si hned spomenul na modu z minuleho storocia, ale radsej som ostal ticho nech niesom zase za hejtera... no ale uz je to vonku
...a zabudol si na tie 20cm siroke opasky...
mamina ta za to zbije, po zadku dostanes
mamina ta za to zbije, po zadku dostanes
To boli jej? Hups..to som nevedel, tak jej odkáž že jej moja za to uštrikuje také isté nové..a nech sa nehnevá
To by malo byt skor naopak neee?!