***** už pochop že cyklista nieje zapratávač ale plnohodnotný účastník cestnej premávky, cyklista má jazdiť V pruhu nie po krajnici...
takže sám priznáš že osobák bol nalepený bez bezpečného odstupu na ducato absolútne nemohol mať teda prehlad o tom čo sa deje pred ním, ale ***** je podla teba stále cyklista? počávaš sa vôbec?
z toho čo hovoríš totiž jasne vidieť že vodič osobáku neprispôsobil jazdu k danej situácii na tej ceste a zbytočne ohrozil seba aj ostatných účastníkov premávky..
nehovoriac o tom že v podstate môže byť rád že pred ducatom bol "iba" cyklista!!! si predstav že by sa pred ducatom vlieklo niečo širšie... traktor alebo niečo čo by ten vodič nevidel cez to ducato ale zaberalo by to na šírku viac miesta ako cyklista.. tak čo by asi tak urobil? keď mal problém vyhnúť sa cyklistovi ako by sa v tej situácii vyhol niečomu vačšiemu?
v tej situácii čo si opísal bol jasným problémom nedočkavý vodič osobáku predbiehajúci v situácii v ktorej nemal absolútne žiadny prehľad a v podstate išiel "na slepo"...
Zrejme to tu ešte viac skomplikujem,ale ako to tu čítam, pripomína mi to súdnu sieň alebo cyklisti a vodiči je ako AKTY X: Truth is out there.
Ešte chýbajú odpovede na otázky:
1, Prečo išiel cyklista v pruhu keď mal širokú krajnicu?
2, Prečo vodič osobáku za Ducatom išiel predbiehať keď Ducato dávalo smerovku?
a, Ducato neskoro vyhodilo smerovku
b, vodič osobáku neprispôsobil jazdu
c, v momente obiehania vodičovi osobáku zasvietilo slnko do očí
d...e...f...
Každopádne vždy rozhodujú stotiny sekúnd v takýchto veciach. Záleží potom na tom ako sa k veci kto postaví.
Nemal som ešte žiadnu nehodu na cestách a dúfam,že tomu tak ostane.
nechapem ako ti pomoze bezohladne jazdenie na aute ak sa po 20km stretneme na semafore v meste, ak niede meskam tak neohrozim nikoho ale budem meskat, takych nedockavych a nedomyslavych idiotov co nevedia dat smerovku alebo pribrzdit a pockat stretavam denno denne dost a nieje mi to prijemne, ved mas pod kapotou motor, nie kona ze ti robi problem zastavit a rozbehnut, nie? alebo je pohyb potrebny k zapnutiu smerovky taky namahavy ako nakalat 10 metrov dreva? stacilo by byt menej arogantny a mat uctu k zivotom tych druchych, co je na slovensku asi nerealne, vie ma to vzdy vytocit, odkedy aktivne soferujem tak este 100x viac, pretoze som si v praxi vyskusal, ze je to najmnej co mozem urobit ak jazdim ohladuplne a pokojne, snazim sa predvidat a jazdit vzdy s ohladom na inych
inac k tomu aby sofer autom zrusil cyklistu staci naozaj malo a pri tom co sa nachadza popri vecsine ciest na svk je jednoduche prist k urazu a obchadzanie cyklistov na cestach je ten najhorsi problem slovakov...
110mat110 Krajnica je široká až až. Navyše je čistá, nebýva na nej bordel. Jazdia po nej skoro všetci cyklisti, len s úplne zriedkavými výnimkami. Preto som presvedčený, že sa nejednalo o potrebu jazdiť v pruhu, ale o istú formu deklarácie, ako keby ten chlapík niečo chcel dávať najavo. Ale do hlavy nevidím.
Ducato najprv ubralo plyn, pomerne ďaleko pred ním, vyzeralo to tak, že bude musieť najprv brzdiť. Potom prešli autá v mojom smere a začal blikať, no sotva stihol zo dva krát a urobil dosť ostrý manéver. Ešte ostrejšie musel reagovať ten za ním, tomu už zjavne pomáhali kadejaké asistenčné systémy. Podľa mňa si šofér osobáku myslel, že uberá plyn, aby odbočil ku golfu.
Určite mohli šoféri reagovať lepšie, aj ja blbec som nemal jazdiť po krajnici, ale ísť hádam po tráve, kde som takmer aj tak skončil. Ale kto to tam pozná, tak musí uznať, že ten žiletkár sa tam správal úplne idiotsky.
Ešte som nevidel na Slovensku cistu krajnicu po ktorej by sa dalo jazdiť s galuskami bez obáv aby som nedostal defekt... Pali, to co si zažil bol asi extrém ktorý sa stáva málokedy. Inak veľa chodim na túry a často sa mi stalo že som musel odskočiť MTBckarovy z cesty aby ma nezvalcoval (napr. po ceste z kriznej alebo naposledy z ostrej vo VF) a to bolo na turistickom "chodniku"....... Na ceste sa snazim jazdiť co najblizsie ku krajnici a vela krát sa mi to nevyplatilo pretoze si vodici dovolili ist brutalne blízko takže aj ja jazdim v 1/3 pruhu. A od vtedy mam zazracne pokoj, ziadne trubenie a ukazovanie ze som debil sa nekona
dnes jeden expert obiehal hore P. babou do zátačky cez plnú čiaru a lízal protiidúcich zjazdujúcich cyklistov speťákom a to dobre vedel že sú tam preteky, keď prechádzal pernekom... a ďalej nechápem vodičov, hocikedy na švihoch bezdôvodne vytrubujú a keď obiehajú pelotón na pretekoch, tak ich ani nenapadne zatrúbiť, ono nie každé auto je počuť že ide, niekto si nastúpi, alebo sa spraví vlna a nešťastie na svete...
***** už pochop že cyklista nieje zapratávač ale plnohodnotný účastník cestnej premávky, cyklista má jazdiť V pruhu nie po krajnici...
...
"Na bicykli sa jazdí predovšetkým po cestičke pre cyklistov. Po cestičke pre cyklistov sa jazdí vpravo. Kde cestička pre cyklistov nie je alebo nie je zjazdná, jazdí sa pri pravom okraji vozovky. Ak sa tým neohrozujú ani neobmedzujú chodci, smie sa jazdiť po pravej krajnici vozovky."
Cyklista je ucastnikom premavky, ale ten najzranitelnejsi… Tiez som videl vela supermanov co jazdili pocas premavky ako nesmrtelni ale zrejme maju znizeny pud sebazachovy. Osobne radsej budem riskovat defekt pocas jazdy po krajnici ako zbytocne riskovat ze ma niekto prehliadne...
...naše deti , a deti našich detí už snáď budú mať zdedené návyky ako sa správať k cyklistom na cestách ...verím , že tieto egoistické ***** sa časom z genetickej výbavy vytratia a ostane len rešpekt a úcta k životu " slabších " účastnikov cestnej premávky...buďme im príkladom. A pre vodičských dementov , dávam do pozornosti evolučný " zázrak " menom : Malorka , Costa del Sol, Garda, Kanarske ostrovy a iné...Choďte a a uvidíte ako sa tam správajú k cyklistom a nevypisujte tu pitchoviny o čurákovi na Ducate a ešte väčšom na osobáku za ním . To bol " ober" úd...
minimálne Ducato muselo mať prehlad, a načo sa drbal predbiehať keď jedného cyklistu mal pred sebou a druhého oproti a nervózny pán vodič za nim to už len zaklincoval..
dnes som šiel na biku do roboty Vráble-Mochovce a teda krajnica je z 90% nepoužitelná je popraskaná, hrbolatá, špinavá a miestami je tak o 5cm vyššie ako vozovka čo je na ňu vytlačená vlna asfaltu od nákladiakov.. a to jazdím na CX s 35kami plášťami nie na galuskách na cesťáku..
a rovnako potvrdzujem že čím je bližšie človek ku krajnici (resp rovno po čiare ide) tým viac áut ho "líže" (lebo "tam sa zmestím")
neskúšal, dnes som bol takto do práce prvý krát.. ale je to teda o dosť ďalej 18 vs 30km + nejaký ten kopček navyše..
toto dávam za 40min tam za 30-33 naspäť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
takže sám priznáš že osobák bol nalepený bez bezpečného odstupu na ducato absolútne nemohol mať teda prehlad o tom čo sa deje pred ním, ale ***** je podla teba stále cyklista? počávaš sa vôbec?
z toho čo hovoríš totiž jasne vidieť že vodič osobáku neprispôsobil jazdu k danej situácii na tej ceste a zbytočne ohrozil seba aj ostatných účastníkov premávky..
nehovoriac o tom že v podstate môže byť rád že pred ducatom bol "iba" cyklista!!! si predstav že by sa pred ducatom vlieklo niečo širšie... traktor alebo niečo čo by ten vodič nevidel cez to ducato ale zaberalo by to na šírku viac miesta ako cyklista.. tak čo by asi tak urobil? keď mal problém vyhnúť sa cyklistovi ako by sa v tej situácii vyhol niečomu vačšiemu?
v tej situácii čo si opísal bol jasným problémom nedočkavý vodič osobáku predbiehajúci v situácii v ktorej nemal absolútne žiadny prehľad a v podstate išiel "na slepo"...
Zrejme to tu ešte viac skomplikujem,ale ako to tu čítam, pripomína mi to súdnu sieň
Ešte chýbajú odpovede na otázky:
1, Prečo išiel cyklista v pruhu keď mal širokú krajnicu?
2, Prečo vodič osobáku za Ducatom išiel predbiehať keď Ducato dávalo smerovku?
a, Ducato neskoro vyhodilo smerovku
b, vodič osobáku neprispôsobil jazdu
c, v momente obiehania vodičovi osobáku zasvietilo slnko do očí
d...e...f...
Každopádne vždy rozhodujú stotiny sekúnd v takýchto veciach. Záleží potom na tom ako sa k veci kto postaví.
Nemal som ešte žiadnu nehodu na cestách a dúfam,že tomu tak ostane.
inac k tomu aby sofer autom zrusil cyklistu staci naozaj malo a pri tom co sa nachadza popri vecsine ciest na svk je jednoduche prist k urazu a obchadzanie cyklistov na cestach je ten najhorsi problem slovakov...
1. Siroka je jedna vec. Ale bola zjazdna? To ci sa na MTB ani nevsimnes, na ceste nemusi byt prejazdne. Napr vyfrezovany asfalt z teba vytrasie dusu.
2. Tipujem to na to, ze Ducato nedalo smerovku vobec. Sak sa vojde...
Ducato najprv ubralo plyn, pomerne ďaleko pred ním, vyzeralo to tak, že bude musieť najprv brzdiť. Potom prešli autá v mojom smere a začal blikať, no sotva stihol zo dva krát a urobil dosť ostrý manéver. Ešte ostrejšie musel reagovať ten za ním, tomu už zjavne pomáhali kadejaké asistenčné systémy. Podľa mňa si šofér osobáku myslel, že uberá plyn, aby odbočil ku golfu.
Určite mohli šoféri reagovať lepšie, aj ja blbec som nemal jazdiť po krajnici, ale ísť hádam po tráve, kde som takmer aj tak skončil. Ale kto to tam pozná, tak musí uznať, že ten žiletkár sa tam správal úplne idiotsky.
Problém je podľa mňa v tom, že si ľudia kupujú drahé autá s luxusnou výbavou a na smerovky už im neostanú peniažky
...
"Na bicykli sa jazdí predovšetkým po cestičke pre cyklistov. Po cestičke pre cyklistov sa jazdí vpravo. Kde cestička pre cyklistov nie je alebo nie je zjazdná, jazdí sa pri pravom okraji vozovky. Ak sa tým neohrozujú ani neobmedzujú chodci, smie sa jazdiť po pravej krajnici vozovky."
Cyklista je ucastnikom premavky, ale ten najzranitelnejsi… Tiez som videl vela supermanov co jazdili pocas premavky ako nesmrtelni ale zrejme maju znizeny pud sebazachovy. Osobne radsej budem riskovat defekt pocas jazdy po krajnici ako zbytocne riskovat ze ma niekto prehliadne...
Nie je to tak. Aj na luxusné autá sa montujú smerovky. Len sa dajú zapnúť len všetky štyri naraz. Vtedy sa auto stáva neviditeľným.
dnes som šiel na biku do roboty Vráble-Mochovce a teda krajnica je z 90% nepoužitelná
a rovnako potvrdzujem že čím je bližšie človek ku krajnici (resp rovno po čiare ide) tým viac áut ho "líže" (lebo "tam sa zmestím")
toto dávam za 40min tam za 30-33 naspäť