Pridám aj ja môj na dlhšiu dobu posledný výjazd z 18.5.2016 v Rakúsku. Konečne som si dal prvý X aj slávny Braunsberg, o ktorom som tu vkuse čítaval Avšak v centre Viedne som preletel cez obrubník, ktorý som si nevšimol. V ten istý deň ma operovali vo viedenskej nemocnici na dvojitú fraktúru predlaktia a nechávali si ma tam nekonečných 9 dní. Mal som najazdených fakt kvalitných 8000km od januára a bol som ready na 24hodinovku, no čo už
Fabian každý kopec vyzerá ľahko pokým ho nejdeš naplno Myslel som si, že je to konštantnejšie stúpanie, ale ono to je najprv dosť dlho naklonená rovina a až posledný kilometer je stena Určite fajn tréningový kopec pre vás z okolia
Pridám aj ja môj na dlhšiu dobu posledný výjazd z 18.5.2016 v Rakúsku. Konečne som si dal prvý X aj slávny Braunsberg, o ktorom som tu vkuse čítaval Avšak v centre Viedne som preletel cez obrubník, ktorý som si nevšimol. V ten istý deň ma operovali vo viedenskej nemocnici na dvojitú fraktúru predlaktia a nechávali si ma tam nekonečných 9 dní. Mal som najazdených fakt kvalitných 8000km od januára a bol som ready na 24hodinovku, no čo už
Dávajte si pozor prosím
skore uzdravenie! citim s tebou, presiel som si podobne v AT cca rok dozadu. drz sa!
...celkom nechápem tiež, prečo si sa netransportoval do BA...JA som s mojím malým synom cestoval z Gardy na SK a operovaný bol do pol hodiny po príchode a do 24 hodín od úrazu / zlomenina oboch kostí predlaktia s posunom bez neurologického deficitu a bez poruchy cirkulácie na periférii /
V prípade, ze sa legitimuješ EU zdravotným preukazom, nemal by byť problém, tak uvidíme, ten som so sebou samozrejme mal.
Ramon, s tým transportom to nie je také jednoduché, sám som sa dopraviť nemal ako, bol som mimo a nikoho som pri sebe nemal a keby som o to požiadal sanitku, tak si to celé musím hradiť sám. 1,5km prevoz zo Schottentor do AKH Wien stál presne 670€, kolko by stál ten do BA??
Donny v pohode , hlavne že už máš za tým...Ja by som sa rozhodol tak: prvotné ošetrenie , diagnostika a fixácia zlomeniny v Rakusku. Zavolal by som známemu , rodine aby prišli pre mňa a nechal by som sa operovať na SK. Môj syn to zvládol na perorálnych analgetikách , mali by sme aj my...a radšej by som vajčakoval na izbe v BA alebo inde na SK ako vo Wiedni. Synček sa mi zlomil na cykloceste pred Lago di Cavedine- transport do Arca 25 kilometrov / prvotná diagnostika a fixácia dlahou / ...odtiaľ do detskej nemocnice do Trenta / 50 kilometrov / zhodnotenie a doporučenie operačného riešenia...od 23: 00 som začal šoférovať domov a došiel som 11:30 . O 12:00 bol na operačnej sále a ja na nitroglyceríne...
Platili sme za prvotné ošetrenie hotovosť 100€ a v Trente za odbery a konzílium detského ortopéda 100€. Poisťovna do 2 týždňov refundovala náklady...Nezabudnite si každý , kto ide za hranice do EU vybaviť aj EU kartičku vašej poisťovne - nič sa neplati navyše , len ju musite mať pri sebe...
Donny nie je doktor, a asi ani jeho otec nie je doktor... Vo Viedni ho zaviezli do špitála a okamžite vykonali zákrok. Keby ho niekto doviezol do Bratislavy, tak by musel čakať 5-8 hodín na centrálnom príjme... A potom by sa ho ešte pýtali, prečo je na CP v Bratislave a nie vo Zvolene.
Rozdiel medzi rakúskym a slovenským zdravotníctvom je hodne veľký... Však ani Schuster sa nešiel dať zachrániť do Košíc, ale do Innsbrucku. A poznám pár ľudí, čo boli radi, že si nevyhnutnú dobu poležali v malej vidieckej nemocničke v Hainburgu ako vo veľkej univerzitnej v Bratislave na Antolskej. Plus výhoda v tom, že vysokováženým hauptartzom na chirurgii je Slovák, ktorý sa vyučil na Kramároch...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...druhý pokus
Šiel som s manželkou... post1111173.html#p1111173
Šiel som s manželkou... post1111173.html#p1111173
Myslel som si ze si to ty, kriklave Sidi na nohach a cierny Sidi dres taku kombinaciu moze mat na sebe len "fajsmeker"
Pridám aj ja môj na dlhšiu dobu posledný výjazd z 18.5.2016 v Rakúsku. Konečne som si dal prvý X aj slávny Braunsberg, o ktorom som tu vkuse čítaval
Dávajte si pozor prosím
ps. nemaj strach, su aj horsie veci .... napr. sediet v robote
Pridám aj ja môj na dlhšiu dobu posledný výjazd z 18.5.2016 v Rakúsku. Konečne som si dal prvý X aj slávny Braunsberg, o ktorom som tu vkuse čítaval
Dávajte si pozor prosím
skore uzdravenie! citim s tebou, presiel som si podobne v AT cca rok dozadu. drz sa!
Dufam ze si poisteny, lebo za taky medicinsky ukon by bola riadna palka.
Ramon, s tým transportom to nie je také jednoduché, sám som sa dopraviť nemal ako, bol som mimo a nikoho som pri sebe nemal a keby som o to požiadal sanitku, tak si to celé musím hradiť sám. 1,5km prevoz zo Schottentor do AKH Wien stál presne 670€, kolko by stál ten do BA??
Platili sme za prvotné ošetrenie hotovosť 100€ a v Trente za odbery a konzílium detského ortopéda 100€. Poisťovna do 2 týždňov refundovala náklady...Nezabudnite si každý , kto ide za hranice do EU vybaviť aj EU kartičku vašej poisťovne - nič sa neplati navyše , len ju musite mať pri sebe...
Rozdiel medzi rakúskym a slovenským zdravotníctvom je hodne veľký... Však ani Schuster sa nešiel dať zachrániť do Košíc, ale do Innsbrucku. A poznám pár ľudí, čo boli radi, že si nevyhnutnú dobu poležali v malej vidieckej nemocničke v Hainburgu ako vo veľkej univerzitnej v Bratislave na Antolskej. Plus výhoda v tom, že vysokováženým hauptartzom na chirurgii je Slovák, ktorý sa vyučil na Kramároch...