Lokalizácia
Formulár sa odosiela
V škole majú deviataci hodinu angličtiny s mladou krásnou učiteľkou, keď práve vojde muž z inšpekcie. Nikde nie je voľné miesto, len v poslednej lavici vedľa nie veľmi šikovného Móricka. Tak ho učiteľka usadí tam. Napíše na tabuľu vetu a chce, aby jej to žiaci preložili. V tom jej spadne krieda, ona sa po ňu ohne a minisukňa odhalí nohavičky. Nikto sa nehlási, len Móricko vzadu má ruku hore. Učiteľka si pomyslí: "No, je tu inšpektor, musím ho vyvolať, keď nikto iný nechce."
- Tak, Móricko, čo teda znamená tá veta na tabuli po slovensky?
Móricko sa postaví a hovorí:
- Ja by som ju šukal, ja by som ju táák šukal.
Učiteľka sa zapýri, trapas pred inšpektorom a odpovedá:
- No, to je nesprávne. Píšem ti päťku!
Móricko si sadne, lakťom šťuchne do inšpektora a hovorí:
- Keď nevieš anglicky, tak nabudúce drž ***** !

Letuška diskrétne pristúpi k jednému cestujúcemu:
-Teraz vám poviem niečo,čomu sa budete smiať celú cestu: Máte rozopnutý zips a trči vám konček vtáka.
-A ja vám poviem niečo,čomu sa budete smiať ešte aj po spiatočnej ceste: To nie je konček,to je celý...

Farmár si chce kúpiť kohúta, príde teda do obchodu s hydinou ale zistí že všetky sú už vypredané, ostal iba jeden malý kohútik. Predavač ho varuje, že kohútik je velmi nenásytný, ale farmárovi to neprekáža a berie ho domov kde ho pustí medzi sliepky. Ráno však otvorí dvere a vidí všetky sliepky ležať zodraté na zemi a kohútik maškrtne prešľapuje za plotom. Farmár príde za ním a dohovára mu: ,,Kohútik šetri sa, praskne ti srdiečko a zomrieš!"
Na druhý deň však vidí že sa situácia zopakovala. Opäť za ním príde a hovorí mu Kohútik, šetri sa lebo ti praskne a srdiečko a zomrieš!" Keď ale na tretí deň vidí že aj kačice už majú dosť tak sa nahnevá a vyberie sa za kohútikom, a vtom ho uvidí ležať pri plote a nad ním krúži kŕdeľ supov. Začne plakať a lamentovať: ,,Kohútik, kohútik, nehovoril som ti že ti praskne srdiečko?" Kohútik pootvorí jedno oko a hovorí: ,,Ak mi tých supov odplašíš tak pretiahnem teba!"

Co je to cierny humor??? 10 deti v 1 kontajneri... co je to brutal cierny humor?? 1 dieta v 10 kontajneroch :D
Zobraziť komentár 07.06.2016 - 16:50:45
010
arrow_leftjohnnySVK napísal:
odhliadnuc od borisa a aj toho, ze to cierne auto nie je mercedes a ani cabrio, ....fakt by ma zaujimalo, ktore auto??...Seriozne...Ak vobec riesenie existuje...

predpokladam, ze vsetci naraz nebudu mat zelenu :)
Zobraziť komentár 07.06.2016 - 17:01:03
00
scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net
Zobraziť komentár 07.06.2016 - 17:10:57
00
Kedze si mal ban a mohol si si forum len prezerat, tak nechapem, ze si nemal cas pozriet si predchadzajucu stranu. :-/
Zobraziť komentár 07.06.2016 - 17:54:50
06
á sakrá, pardón.......................:)
Zobraziť komentár 07.06.2016 - 18:10:00
00
scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net
Zobraziť komentár 07.06.2016 - 20:43:37
05
pobavilo :-D
BangFit: The fitness method gyms don’t want you to know aboutOtvoriť v novom okne thumb_up3thumb_down
Zobraziť komentár 07.06.2016 - 21:37:29
00
OT: Ak by to nahodou niekoho zaujimalo, tak ta cesta z Milankovho obrazku je tu - 36° 53' 44.96" N 116° 47' 56.10" W ;)
Zobraziť komentár 08.06.2016 - 08:30:48
01
Heeh :•D

Prílohy:

image.jpeg
image.jpeg 56.36 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down

Zobraziť komentár 08.06.2016 - 09:49:33
01
Trocha čierneho humoru.

Prílohy:

marika.jpg
marika.jpg 72.24 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 08.06.2016 - 12:02:15
06
Dnes to už teda neletí, ale svojho času toho bolo hodne:

Viete, prečo Marika Gombitová v poslednom čase nekoncertovala?
Pretože neprešla cez STK-čku.

Nudím sa ako Marika Gombitová na telesnej

Žbirka chcel obnoviť skupinu Modus, ale nevedel, ako sa k tomu Marika postaví.

Pride Miro Zbirka (Z) za Marikou Gombitovou (G): Z: Ty, Marika, podme sa prejst. G: Ale, Miro, ako by som sa ja mohla ist prejst, ved nemozem chodit. Z: Nevadi, sadnes si do vozicka a ja ta budem tlacit. G: Aha… No, ja neviem… Z: Aaale pod, je tam pekne, jar prichadza, cerstvy vzduch, slniecko… G: No dobre. Podme. Tak idu, Z tlaci G na vozicku, je to fajn. Po case: Z: Ty, a ked sa uz tak prechadzame, mohli by sme sa aj pomilovat. G: No… Ja by som mozno aj, ale ako? Z: Hmm, napriklad ta za traky zavesim tu v parku na strom, a viesako. G: Aha… Dobre! Tak sa pomiluju, super, spokojni sa vracaju, pridu ku G domov, a tam jej matka (M) hovori: M: Ahoj Miro. Som rada, ze si ju doviezol domov. Z: Ale ved to je samozrejme, boli sme sa prejst, slubil som ze vam ju vratim v poriadku, tak tu ju mate. M: No, dakujem ti este raz. Ty si taky dobry chlapec, Miro, som rada ze si sa zastavil, este niekedy mozes prist. Dakujem ze si ju doviezol spat. Z: Ale ved hovorim, ze je to samozrejme… M: No, by si sa cudoval. Vcera tu bol Durinda, a ten ju nechal visiet v parku!
Zobraziť komentár 08.06.2016 - 12:11:10
06
:•P

Prílohy:

image.jpeg
image.jpeg 139.09 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up15thumb_down

image.jpeg
image.jpeg 55.43 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down

Zobraziť komentár 08.06.2016 - 12:14:34
013
www.rouming.cz

Prílohy:

ndKeLue.jpg
ndKeLue.jpg 98.5 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up5thumb_down

Zobraziť komentár 08.06.2016 - 13:41:34
08
Ak by niekto potreboval preklad kludne piste :D
Glupe reči z východu - jak še žije na východze :)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 08.06.2016 - 16:44:24
00
Milanko40, tá nekonečná asfaltka je nádherná :y: , tam by som jazdil na cesťáčiku až do bezvedomia.
Zobraziť komentár 08.06.2016 - 20:35:17
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up