teraz som to nahádzal do mapy... od konca rače touto cestou cez limbach až po pezinok(policajnú školu) to je 12km
nemyslím si že by to po hlavnej bolo menej buď je to rovnako dlhé alebo je to mojou variantov dokonca kratšie..a veď 90% trasy ideš subežne s hlavnou tak aký problém? nieje jedno či ideš rovno po hlavnej alebo rovno po vedlajšej?
"zo zatiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa zrazil s protiidúcom osobným autom Renault Thalia"
len dufam ze teraz nebudu za vsetkym kamiony z podkolibskej (akokolvek strasna nehoda to bola)
Hej, to bola ešte včerajšia verzia. Samozrejme sa potom nájde aj 10 verzii. Ale ešte ani rodičia dnes doobeda nevedeli čo sa presne stalo, ale na cas.sk už bola táto správa. Každopádne zbytočne vyhasnutý život...
Motorkár je stráááášny frajééér. ))
Inak, na Pezinskej Babe toto robia cyklistom aj plechovkári. Silou mocou sa drbne pred teba a potom skace v zakrutach na brzdy lebo by ho vynieslo kym cyklista v pohode prejde zakrutu aj bez brzdenia.
Klameš vlastné dieťa... Deti musia mať prilbu vždy, mimo obce, aj v obci!
Viem, zle som sa vyjadril, povinné sú aj pre deti. To len niektoré deti v parku a podobne, prilby nemajú, my máme a to je pre malého halvné. Ale dosť už k tejto téme.
Minule mi toto na Pezisnkej babe tiež robil motocyklista, asi si ešte netrúfal. Som šoféroval do PK a on pred každou zákrutou spomalil a pribrzdil, žiaden oblúčik alebo plynulý prejazd a potom zase pridal a zase brzdil pred zákrutou. na konci sa otočil a znovu hore. Asi v zácviku?
to nebolo ziadne nadbehnutie ale vyslovene len buzeracia... presne rovnaky blbec ako ten na motorke... a nebezpecne to teda je - vodici budu ocakavat cyklistu na opacnej strane jazdneho pruhu, mozu ho prehliadnut a potom si moze hovorit ze len si chcel nadbehnut....
hovorim, vidim dvoch debilov - normalny clovek na bicykli by sa hybal v ramci polovice pruhu, a nie z jednej strany na druhu aby ho zozadu niekto sundal
Cyklista si normalne nadisiel pred zakrutou. Uplne po spravnosti by nemal a mal by sa drzat stale vpravo, ale robi to asi väcsina z nas v takychto rychlych zjazdoch ak nic za nami nejde. Fyzika nepusti. Chybou bolo, ze cyklista to robil aj ked mal tesne za zadkom motorkarov. A dalsou chybou bolo, ze nepredpokladal (a tiez asi nikto z nas), ze motorkar je vymlety idiot, ktory ho v zakrute podide a kedze nevie jazdit a neovlada stroj tak aj vytlaci do protismeru. Cize v konecnom dosledku je chyba na strane motorkara, ktory sa nemal ani len pokusat predbiehat sprava vnutornou stranou. To moze robit v pretekoch cestnych motoriek na uzavretom okruhu a nie v premavke.
Podla fotiek mozes sudit hovno.Mam najradsej takych,ako Ty.Mudrlantov od klavesnice....
clovek nemusi byt zrovna Sherlock, aby z fotky zdemolovaneho bicykla usudil, ze ho sofer nabral odzadu, cize sa absolutne nevenoval situacii na ceste...bodka
Cyklista moze predbiehat sprava. Kedze tych motorkarov dobehol, tak moze tvrdit, ze sli pomaly. Si nastuduj zakon. To, ze potom sa nedrzal vpravo, je uz druha vec.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nemyslím si že by to po hlavnej bolo menej
len dufam ze teraz nebudu za vsetkym kamiony z podkolibskej (akokolvek strasna nehoda to bola)
Hej, to bola ešte včerajšia verzia. Samozrejme sa potom nájde aj 10 verzii. Ale ešte ani rodičia dnes doobeda nevedeli čo sa presne stalo, ale na cas.sk už bola táto správa. Každopádne zbytočne vyhasnutý život...
Klameš vlastné dieťa... Deti musia mať prilbu vždy, mimo obce, aj v obci!
ked to ego nedava
https://www.facebook.com/MotorkariCR/videos/1122941554413928/
Inak, na Pezinskej Babe toto robia cyklistom aj plechovkári. Silou mocou sa drbne pred teba a potom skace v zakrutach na brzdy lebo by ho vynieslo kym cyklista v pohode prejde zakrutu aj bez brzdenia.
Viem, zle som sa vyjadril, povinné sú aj pre deti. To len niektoré deti v parku a podobne, prilby nemajú, my máme a to je pre malého halvné. Ale dosť už k tejto téme.
clovek nemusi byt zrovna Sherlock, aby z fotky zdemolovaneho bicykla usudil, ze ho sofer nabral odzadu, cize sa absolutne nevenoval situacii na ceste...bodka