JezusAdMich .... hlavne dovody su dva ked zacne horiet kamion...... rozpadne sa lozisko v naboji, vznikne tym velke trenie a zacne horiet vazelina v naboji a lozisku ( tento nas pripad ) .... druha moznost ze prdnu tesnenia v brzdovom valci a koleso zacne brzdit (co moze a nemusi byt citelne - podla schopnosti vodica)... brzdove valce na kamione/navese su robene tak ze pokial je tlak vzduchu, je odbrzdene..... ked sa strati, koleso sa zabrzdi.... to je pre pripady ze casne unikat vzduch a tahac/naves by bolo neovladatelne....
.... nie, nikde inde sme v poslednej dobe nehoreli.....
PS: sofer to zahasil svojim hasiacim (lebo si to vsimol) a kym prisli hasici bolo vsetko ok... ale aj tak komedia na obchvate TT.... cestari, hasici, panduri.....
...Skôr ako ťa " vypalcujem " daj profil a počet kilometrov, solo jazda, rýchlosť a smer vetra atď, atď...samotný údaj je o ničom .
Ináč , ako si matne spomínam , ty máš ROX 10.0 . Ale záznamy trás k dotvoreniu si celkového obrazu o tvojich výjazdoch, mne osobne akosi chýbajú...
Ano, ano tie waty...upravil som si na ROX 10.0 váhu o 15 kilo smerom dole a waty sa znížili aj napriek rýchlostnému nárastu o 20-25 ...Ma poser, tiež už vám tu nič nedám, zvlášť ak niektorí tu maju aj 360!!!
vieš koľko ľudí nič iné nerobí a nikdy z nich nebude profík.. nie je to len o tom... samozrejme že keď máš všetok čas vyhradený len na bicyklovanie (regeneráciu) tak je to o inom...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
.... nie, nikde inde sme v poslednej dobe nehoreli.....
PS: sofer to zahasil svojim hasiacim (lebo si to vsimol) a kym prisli hasici bolo vsetko ok... ale aj tak komedia na obchvate TT.... cestari, hasici, panduri.....
...Skôr ako ťa " vypalcujem " daj profil a počet kilometrov, solo jazda, rýchlosť a smer vetra atď, atď...samotný údaj je o ničom .
Ináč , ako si matne spomínam , ty máš ROX 10.0 . Ale záznamy trás k dotvoreniu si celkového obrazu o tvojich výjazdoch, mne osobne akosi chýbajú...
To co nečítaš všetky témy ci co?! Ani mne ani Kike ani Edovi sa to nepozdávalo