To bola fakt dobrá viditeľnosť. Beriem späť, jasné, že to niesu Alpy. Ked som fotil ma to nenapadlo, fotky som vyhodnotil až doma a nepamatal som si smer, bol to severozapad, nie juhozapad. Geografia je jedna vec, ale takto si zmýliť svetové strany, hanba mi. Ešte sa tu stále orientujem. V sobotu som bol zas v tom okolii pojazdiť. Už sú odkvitnuté tie žlté polia, nebolo to až také pekné. Konečne som našiel presne to miesto Zamčisko. Nieje to tam niak značené. Len som typol lesnú cestu a došiel som tam.
To bola fakt dobrá viditeľnosť. Beriem späť, jasné, že to niesu Alpy. Ked som fotil ma to nenapadlo, fotky som vyhodnotil až doma a nepamatal som si smer, bol to severozapad, nie juhozapad. Geografia je jedna vec, ale takto si zmýliť svetové strany, hanba mi. Ešte sa tu stále orientujem. V sobotu som bol zas v tom okolii pojazdiť. Už sú odkvitnuté tie žlté polia, nebolo to až také pekné. Konečne som našiel presne to miesto Zamčisko. Nieje to tam niak značené. Len som typol lesnú cestu a došiel som tam.
... pod Zámčiskom, o kus nižšie, si mohol "natankovať" čerstvú vodu z Hoštecnej studničky ...
Včerajší podvečerný výjazd, už s novými parťákmi. Prevažne po cestách. Bolo trochu neskoro a cestu naspäť sme museli isť po hlavnej zo Studienky do Lakšárskej, nič moc. Fotil som málo, kedže sme sa minimálne zastavovali, škoda, lebo bolo čo. Vôbec som netušil aká spleť pekných asfaltových ciest je v tých vojenských lesoch.
co asfaltky, najlepsie su tie piesky tam, sobotu som si to trochu vyskusal pri Skalici chcel by som ist niekedy do vojenskeho obvodu Zahorie, no predtym by som si mal niekde radsej pozicat fatbajk
Včera som sa rozhodol preskúmať cestičky smerom na Lakšársku Novú Ves, bral som to skôr ako tréning, takže som nejako moc nefotil. Vlastne ani nebolo čo fotiť. Piesky boli našťastie popršané, takže sa dalo celkom dobre šlapať.
Attachment:
Smer Lakšáre.jpg
Attachment:
DSC_0429.jpg
No a dneska som sa zase vybral s tatkom smerom na Valtice. Pôvodný plán bolo len Pohansko a naspäť, ale nakoniec sme sa vybrali o kúsok ďalej a stálo to za to. Majú tam veľmi dobre značené cyklistické cesty. Na Slovensku som také ešte nevidel.
presne podobnu trasu na Valtice som robil minuly rok a este dalej smerom na Mikulov. Kto tam nebol, tak odporucam na prijemny nenarocny vylet - aj na viac dni v tejto lokalite...
Včera som sa rozhodol preskúmať cestičky smerom na Lakšársku Novú Ves, bral som to skôr ako tréning, takže som nejako moc nefotil. Vlastne ani nebolo čo fotiť. Piesky boli našťastie popršané, takže sa dalo celkom dobre šlapať.
Attachment:
Smer Lakšáre.jpg
Attachment:
DSC_0429.jpg
No a dneska som sa zase vybral s tatkom smerom na Valtice. Pôvodný plán bolo len Pohansko a naspäť, ale nakoniec sme sa vybrali o kúsok ďalej a stálo to za to. Majú tam veľmi dobre značené cyklistické cesty. Na Slovensku som také ešte nevidel.
Attachment:
Valtice.jpg
Veľmi rád chodím do LVA. Relatívne na malom území je tam toho veľa, čo sa oplatí pozrieť a všetko je to po dobrých cyklostezkách, resp. lesných cestách. Či už asfaltové alebo lesné, všetko to tam majú dobre značené.
... keď som pozeral ten GPS záznam, tak ste mohli kuknúť ešte Apollonuv chrám (je stade pekný výhľad na v.n. Mlýnky a Pálavu) a Januv hrad. No a kúsok nad Valticami klasika - Kolonáda na Rajsne. No ale na to, že cieľom bolo "len" Pohansko, ste prešli toho pekne.
Inak ja som včera trocha pomotal po miestnych lesoch (vôňa borovicových lesov - na nezaplatenie), užil piesku, objavil kríž a vyšlapal na Ostrý vrch ...
Zajtra mám takýto odvážny plán: Stará Turá - Skalica, odchod vlakom z BA o 7,55 hod, v Starej Turej o 9,46 hod. Ak by sa niekto chcel pridať - gpx v prílohe, tempo turistické, výletné. Návrat zo Skalice tiež vlakom, ide každé dve hodiny. Bikejoring prídem na kávu?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
... pod Zámčiskom, o kus nižšie, si mohol "natankovať" čerstvú vodu z Hoštecnej studničky ...
Veľmi rád chodím do LVA. Relatívne na malom území je tam toho veľa, čo sa oplatí pozrieť a všetko je to po dobrých cyklostezkách, resp. lesných cestách. Či už asfaltové alebo lesné, všetko to tam majú dobre značené.
... keď som pozeral ten GPS záznam, tak ste mohli kuknúť ešte Apollonuv chrám (je stade pekný výhľad na v.n. Mlýnky a Pálavu) a Januv hrad. No a kúsok nad Valticami klasika - Kolonáda na Rajsne. No ale na to, že cieľom bolo "len" Pohansko, ste prešli toho pekne.
Inak ja som včera trocha pomotal po miestnych lesoch (vôňa borovicových lesov - na nezaplatenie), užil piesku, objavil kríž a vyšlapal na Ostrý vrch ...
Ja som išiel včera smerom na Gazárku a trocha som preskúmal pieskovňu, tam by sa ten fatbike naozaj zisšiel.
... presne ...
Prvú zastávku sme si urobili na rozhľadni Travičná s výškou 52,6m.
Výhľad z rozhľadne
Potom sme potrénovali kondičku a techniku na pumptracku v Lučinej
A nakoniec sme sa schladili v susediacom kúpalisku
Dnešný parťák
Bikejoring prídem na kávu?