Dnes po práci s kocnere na Mincol zo Strecna cez Saracniky a potom Martinskou stranou hore po modrej do s. Okopy. Celkom pohodovy pristup pod Mincol. Tusim to katko uz daval tak reku skusime
no dnes bolo v plane stretko s volodajom a marinom na polome, modra- zlta -strecno -jedloviny ,ja s andulkou sme sa dostavili ,len mrholilo ,no chalanov z opacnej strany chytil dole dazd, tak nakoniec sami ,len do strecna -ziliny a vlakom domov...
my dnes cez Kunerad, kde boli preteky v orientačnom behu do Rajeckých, okolo tábora na hrebeň Skaliek...ten chodník, čo má treverzovať hrebeň až k lomu v L.Svinnej je úplne odveci, začiatok prudký a potom sme aj v traverze viac tlačili ako jazdili...našťastie šiel tesne pod hrebeňom, tak sme tých 20 metrov hore vytlačili a pokračovali po značke...dole tak nezáživne do Poluvsia k chatkám za stanicou...záver cez Medzihorskú, Sačné a Anakondu
Dnes tak troška viac Lietavská Svinná-Hrad-Babkov-Sedlo patuch-Súľov hradná-Sedlo patuch-Zbynov-Rajecké-Lietavská Svinná-Majer-Lietava-Kriez-Lietavská svinna celkovo 38km a 1400m
tak okolo chaty som iba prefrcal, zelena Javorina-sedlo Brestov by som opisal asi ze prva tretina je paradna =pekny singel po luke a v lese, druha tretina je taka hore dole s padnutymi stromami nic moc teda, posledna tretina v poho bez padnuteho stromu. Cize obcas sa oplati to vyniest z chaty, zlta je ale krajsia. Dalej po zelenej dole, ako pretina zelena prvykrat zvaznicu je tazba, cize zelenu som netrafil ale bol tam iny chodnik . Potom som skusil aj tu Jedlovinu, celkom pekne, nic vynimocne, ale asi lepsie ako cervena ktora je skoro cela na brzdach
njn dnes pri tom vetre asi pribudne kde tu nejaký padnutý strom...my sme boli včera na vretenici a na začiatku a na konci je to samý papek a smrečina po chodníku...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aladin nesklamal, nepadla ani kvapka.
musel si si vsimnut takeho blazna v modrom to som bol ja
je zjazdna ale boli tam popadane stromy takze prenasaniu sa nevyhnes