Slanska hrebenovka
termin 18.6.2016
tohto roku nesutazne.
podrobnosti neskor doplnime.
posledný komentár: 25. 8. 2025 o 22:07
posledný komentár: 12. 9. 2022 o 15:47
posledný komentár: 10. 8. 2022 o 21:34
posledný komentár: 12. 9. 2018 o 18:12
posledný komentár: 6. 7. 2018 o 8:21
na uvodnych 35-tich kilometroch su 3 Slanske tisicky
21,6km Tri chotare-1000m nastupanych
28km Čierna hora-1328m nastupanych
35km Šimonka/najvyssi vrch slanskych/-1690m nastupanych
tento usek je najtažší v kludnom tempe sa da dat za 5 hodin.
Potom to uz bude brnkacka.
fííha máme troj-tisícové kopce
DIK
OPRAVENE
ETO ŠTO JA NEPANIMAJU
post1115004.html#p1115004
usek Presov-Las je prejazdny
usek Las-Izra info v odkaze.
post1117893.html#p1117893
Pridate kompletne GPX trasy a miesta, kde je voda? Vdaka
budu aj nejake zmeny na trase ale kedze pojdeme spolu tak by nemal byt problem.
o vode napisem daco vecer.
ja zacinam s 0,5l vody na cca 17km je pramen pri chate sova odtial odchadam s 0,5l vody,na cca 27 km je pramen pod ciernou horou a odtial s1,5l az 2l lebo dalsia moznost nabrat vodu bude na cca 45km km her.sedlo tam bde obcerstvovacka/k vode kofola,iontak,kava zalezi kolko nas pride zabezpecene je pre cca 20ludi ale voda bude pre kazdeho/ odtial taky liter terba niest na 55 km dargov mozno bude uotvoreny bufet ale sa na to nespolieham a na 75 km Slanec /minuleho roku boli potraviny otvorene do 17h ak nie su tam krcmy ak nie je tam pramen no a odtial takych 1-2litre,
na izre je bufet este zistim ci uz prevadzkuju.
na trase je plno studniciek ale prax ukazala ze v juni je malo vody alebo su nevycistene.
budu aj nejake zmeny na trase ale kedze pojdeme spolu tak by nemal byt problem.
o vode napisem daco vecer.
Netusim kolko bude ludi, ale predstava ze 10-20 ludi vydrzi spolu na narocnej 100km trase sa mi zda dost nerealna, takze by bolo vhodne zverejnit alebo aspon popisat definitivnu podobu trasy. Ja vzhladom na okolnosti (moje tempo, dlzka trasy, teplo) zvazujem, ze budem startovat uz o 6:00, aspon cez den stretnem ucastnikov, co ma dobehnu, pripadne sa k niekomu cestou pripojim, ak budem stihat.
Zmenu oproti tomu gpx zatial registrujem len v useku pred mensim Vrchom, to uz mam v hlave
Obcerstvovacka v Herlianskom potesi.
Pre casovy pomer jednotlivych usekov sa hodia aj casy vitaza z minuleho roka
post967879.html#p967879
tam je to najviac poničené ťažbou a zimou.
Pre objasnennie dám JS-MS pár otázok k trase.
1. Po - RNV - terén alebo asfalt
2. RNV - Fricka - zvažnicou alebo cez Sovu, keď je to tam zničené ťažbou
3. Tri chotáre - Hanušovské sedlo - po červenej alebo chodníčkom na zvažnicu a po nej do sedla, tak ako to jazdí Alfireto
4. Cez Čiernu horu po červenej alebo popod ČH cez Zbojnícke skaly a zvažnicou
5. Červená mláka - Grimov laz - po značke alebo "Ďuriho poľovníckym chodníkom" na Kráľovskú a po nej cez Obracanú studňu na Grimov
2.cez sovu duri topresiel predvcerom,da se
3.po cervenej je v pohode svaznica je problem
4.z Has.sedla svaznicou ku pramenu a cervenou na C.H: a potom zltou na svaznicu tadial na cer. mlaku
5. a z kralovskej svaznicou prudko hore na serengeti a pretneme radou trail a po nom na Simonku a zo simonky zltou na cervenu a po cervenej na las.
prepacte za pravopis.ale pisem a obsluhujem
vdaka za pripomienky a tesim sa na starte pri kauflande ul. arm.g.Ľ.Svobodu o 7h30m.
bufet na hor.prechode Dargov je v sobotu otvoreny do 19h.
bufet na Izre je tiez v prevadzke v ponuke maju polievky a nejake jedla a do 22hod je otvoreny ak bude treba tak aj dlhsie lebo tam prevadzkovatel vykenduje.Ubytko je obsadene.
Prípadne Palo TT ak by si chcel štartovať o šiestej, môžem sa k tebe pridať. Napíš SS dohodneme sa.