ja som zistil nasledovne...
-predne koleso ma mensiu tendenciu podklzavat v zakrute pri vacsom utlmeni vidlice
- zakruty sa daju prechadzat rychlejsie, ked bike drzite co najviac kolmo a telo presuniete do vnutra zakruty nieco ako ked bikeri klopia zakruty a pracuju s telom
- ostre neocakavane zakruty je jednoduchsie prejst smykom zadneho kolesa ako brzdenim a tocenim volantu a predneho kolesa (ktore ma tendenciu v takychto situaciach podklznut)
- podhustene gumy robia zazraky...samozrejme pozor potom na obruvniky
tak napiste aj svoje triky a podnety
posledný komentár: 26. 6. 2013 o 13:56
Ak na kilometri nastúpaš 1 meter, tak je to 1 promile.
Ak na kilometri nastúpaš 10 metrov, tak je to 1 percento.
Pretože 10 promile = 1 percento.
Ale nič si z toho nerob, ani český expert Robko Bakalář to nevedel, kým som mu to takto lopatisticky nevysvetlil.
PS pri zjazdoch na snehu musis mat vlastnu techniku,Musis skusat skusat a skusat:)
to accipiter - chcel si povedat 14 percent ale nevadi.nahjprv by som musel mat bike na jazdenie po rubaniskach.ja som siel dole vlekom ale krizom krazom po svahu lebo rovno dole by sa dala aj 100Km/h nabrat
PS bike na to nemam ani ja-Merida matts speed a v takom hlbokom snehu radšej zabáčat flekom na zadnom,ale moc to zase nepomůže::o.
BIKU ZDAR
Nazdar Acci,
to dufam neni az take zle s tymi V-eckami:-). Chcem si ich totiz kupit kedze hydrauliky su az moc drahe este.
Capko
SORRY až som ti sposobil dilemu.Ale radšej daj o 1000 viac/samozrejme +náboj cca1200/a budeš mat kvalitné mech brzdy
Múj názor
PS vela štastia pri rozhodovaní