prva fotka paradna a na poslednej slintam nad tym asfaltom
ja som neslintala,bolo to tretí deň akcie už pred cieľom,nastúpaných 1800m,a tá asfaltka mi pripadala akoby sa mi postavila kolmo do cesty-s vyplazeným jazykom sme to ale dali...D
spali sme v Mikulove,Dačiciach a v Sedlice - Prčice...okolo 120km denne cez dáke vysočiny...
fajn akcia-pripadala som si ako v pionierskom tábore kedysi...
Cez víkend: Vlkov, malý Javorník, Stratenec, Fran - pivečko+kyselica, Javorník , sedlo Adamkov, Vlkov /Horná Maríková/ chata obžierka...super partia/vikend...
Dychtivo si slapeme na Martinky a zrazu zjavne starsi, zensky hlas hovori "mozem prejst?" Slova ako ahoj, prosim a dakujem som nezacul. No cele mi to prislo akymsi sposobom vtipne.
Prvý tohoročný úlovok... Inak 5 ks som našiel... Snáď bude tento rok viacej hribov ako vlani
tak takyto hrib som v lese jakziv nevidel. Asi u nas nerastu, ked som este s otcom chodieval na huby, tak on bral vsetko co bolo jedle, aj to co ini hubari ignorovali. Keby zbieral len taketo hriby na fotke, tak sa vzdy vratime s prazdnym kosikom
vcerajsi pjazd.... 2 stichy nad okom, 2 pod ustami, spalena koza, lava ruka silno udreta a prava ruka polamana v tapesti na niekolkych miestach, operacia nutna do 10 dni.....ale skakal sm ako nikdy predtym
toto by mi dost vadilo - chvilku jazdit a inak sa len dlho liecit zo zlomenin. Chapem ze vas skokanov obycajne XC k smrti nudi, no podla mna je lepsie XC, ako sa len z postele na ten bajk bezvladne kukat. Ale inak ti samozrejme prajem skore uzdravenie. Na ktorom skoku sa ti to stalo?
Včerajši Stoh ,s Vratnej smer Chata na Grun, odtial zjazdik do Stefanovej a potom TZ na Medzihorie a samotny Stoh,krasne počasie,fajnove vyhladiky a chrumkavy zjazdik naspat
tak takyto hrib som v lese jakziv nevidel. Asi u nas nerastu, ked som este s otcom chodieval na huby, tak on bral vsetko co bolo jedle, aj to co ini hubari ignorovali. Keby zbieral len taketo hriby na fotke, tak sa vzdy vratime s prazdnym kosikom
Musis mat na to ten spravny bajk S AM/EN bajkom nazbieras (foto z roku 2014, Slanske vrchy)
imro1 som ti vravel že budeš lutovat a k tym brzdam,shimano zee jazdim na fatbiku a chcel som ich povodne dat na focus a magury hodit na bazar,ale nakoniec som len prehodil kotuce maguracke za rt86 203/180 ,lebo sa moc prehrievali rychlo a je to paradna kombinacia a javia sa mi lepsie ako tie zee a dost sa frflalo aj na odvzdusnovanie,už som ich raz odvzdusnoval a uplne v poriadku vsetko,len treba s citom na tie plastove šroby na pake.Ale za to platničky zohnat,bolo umenie,nieje problem na eshope,ale v kamennych predajniach polka ludi ani nevedela čo chcem každopadne,tak ako som myslel že budu tragedia,menim nazor a som spokojny maximalne!
GEMER ako lokalita nádherná, výjazdy odporúčam na 100 % . Nie celkom umelecké fotky ale .... .. A ten cyklopoludník SKALNÁ RUŽA ma celkom dostal, lebo som nečakal niečo také.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja som neslintala,bolo to tretí deň akcie už pred cieľom,nastúpaných 1800m,a tá asfaltka mi pripadala akoby sa mi postavila kolmo do cesty-s vyplazeným jazykom sme to ale dali...
spali sme v Mikulove,Dačiciach a v Sedlice - Prčice...okolo 120km denne cez dáke vysočiny...
fajn akcia-pripadala som si ako v pionierskom tábore kedysi...
Tak za to dostaneš vela páčíkov....
no hlavne ze ma nohy a prdel jak hroch
-----
-----
toto by mi dost vadilo - chvilku jazdit a inak sa len dlho liecit zo zlomenin. Chapem ze vas skokanov obycajne XC k smrti nudi, no podla mna je lepsie XC, ako sa len z postele na ten bajk bezvladne kukat. Ale inak ti samozrejme prajem skore uzdravenie. Na ktorom skoku sa ti to stalo?
Musis mat na to ten spravny bajk
toto je parádna fotka