Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Oplati sa trening na pump tracku. Tam vies ist tak rychlo, ako ti vyhovuje a naucis sa pumpovat, jazdit klopene zakruty a zistis, ako sa bicykel sprava na skokoch/vlnach.
Na toto jazdenie je lepsie asi HT_cko, mensi ram, 26 kolesa. Mozno ti tam pozicaju aj nejaky dirt bike.
No a este je tam pointa, ze nemas krutit pedalmi, ale dat bike do pohybu pumpovanim.
inak pozerám že na víkend sú okrem hopkania cez schody aj korunovačné slávnosti .. a do toho si nejakí kreténi zvolili pochod ... ak toto nie je provokácia tak potom čo?
Nahodou sa zajtra niekto neprida? Z PK na Babu potom na Skalanate a Velku homolu (mozeme zajst aj na Zochovu chatu a potom hore na Velku homolu) a odtial na Humberg? Planujem ist okolo 8:00 z PK. Naposledy som to dal za 5:30 hod a bycikel som tlacil par krat. Je to 42 KM a 1280 m.
Alebo ak niekto pozna nejaku lepsiu trasu v tom okoli a zajtra ide, nech da vediet. Dik.
ja vyrážam po robote o 19:00 ale opačným smerom.... Limbach -turečák- somár-BK-po žltej cez zjazdovku do sv.jura a asfaltom do PK
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Napr. tu ta to nauci Filip Polc, uz tento tyzden: http://www.eurovea.sk/podujatie/city-downhill-world-tour-2016
Mozte ist skusat, uz je to postavene.
JAHMANsvk Andrej, dame slapky a ideme to skusit???
No a este je tam pointa, ze nemas krutit pedalmi, ale dat bike do pohybu pumpovanim.
--
https://dennikn.sk/487736/extremistov-nevedia-zastavit-zopakuju-pochod-bratislavou-ktory-sa-vlani-skoncil-bitkami/?ref=tit
inak nemusí byť provokácia, proste posledný víkend pred prázdninami..
Alebo ak niekto pozna nejaku lepsiu trasu v tom okoli a zajtra ide, nech da vediet. Dik.
ja vyrážam po robote o 19:00 ale opačným smerom.... Limbach -turečák- somár-BK-po žltej cez zjazdovku do sv.jura a asfaltom do PK