nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
TdF 2013 Quintana 2. / Valverde 8.
TdF 2015 Quintana 2. / Valverde 3.
VaE 2015 Quintana 4. / Valverde 7.
To mi vychádza 3-0 pre Naira, ale tak ako myslíš...
Nehce sa mi tu vypisovat Valverdeho uspechy... skus google alebo si precitaj Boonenov rozhovor co som dal vyssie link...
2. čo sa týka Šaniho, tak nikto nespochybňoval jeho úspechy. Myslím si, že každý vie, že Valverde už dlhé roky je najlepším allrounder cyklistom v propelotóne. Reč bola o GT za posledné roky (odkedy je Quintana tým dnešným Quintanom).
Tak najnovšie som už aj slepý
"o je dosť zlé porovnanie, keďže indinán nič nejazdí a väčšinu roka trénuje doma a sústredí sa len na GT, posledné roky teda len na TDF..."
PS.: ja som ani nehodnotil kto z nich je lepší, lebo sa to nedá porovnať práve kvôli tomu čo napísal Bikejoring. Ja som sa vyjadril iba k tým GT. Kde si videl, že som napísal, že Nairo je lepší cyklista?
Asi som už fakt slepý...
PS2.: celá debata vznikla z toho, že Valverde má byť dvojka v tíme na TdF. A či je to opodstatnené, alebo nie. Ak si ešte stále myslíš, že sme ich neporovnávali z hľadiska GT, tak ja končím...
Nemam viac co dodat.
nemal by si byt taky vztahovacny, nikde som ta neurazil, urazil si sa sam
Nie pre to. Vôbec mi nevadí, že vymenil červený brat Mustanga za bicykel. Proste mi nieje sympatický. Takisto Greipel, pistolero Contador, Kittel, T.Martin, Cavendish ...
...ale to je môj názor (problém)
Ale no, nebuď rasista, píše sa predsa "pôvodný obyvateľ Ameriky"
Ale snáď už od čias Winnetua a Gojka Mitica sú v tunajších končinách Indiáni braní ako sympatickí utláčaní hrdinovia, ni? Aspoň teda nemám pocit, že by sa o nich niekto vyjadroval s dešpektom, na rozdiel od iných etník, s ktorými sú skúsenosti kadejaké.... sorry za offtopic
Vidím, že gúgl nemá žiadny vkus. Normálny bajker by nikdy neprirovnal tohoto trapka s legendou menom Tinker Juarez.