Kedze sa tu vela o tom hovori a pneu na akych jazdime je velmi dolezity faktor, zakladam tuto novu temu, ktora tu doteraz este nebola, ako som sa radsej dopredu aj presvedcil cez vyhladavanie. Takze ake galusky, plaste, alebo plastovky pouzivate na treningy a kto chodi na preteky, tak aj na pretekoch?
niekde som čítal, že dezén na takto úzkych plášťoch je len marketing, že z fyzikálneho hľadiska to nemá žiadny prínos na lepšiu trakciu za mokra a znie mi to logicky, takže otoč tak ako ti radia a budeš to mať po estetickej stránke ok
Popravde, podla tohoto clanku je mozne, ze to moze robit rozdiel v aerodynamike plasta:D Konkretne je to o Conti GP 4000s II dost zname, viem, ze ludia na slowtwich.com fore pisu, ze ju zasadne obuvaju naopak, nez by sa malo, ale oni su psychopati. Ja by som na to kaslal:) http://www.swissside.com/swiss-side-hadron-project-update-13/
technická otázka. duša conti race, fúkal som ju naprázno bez plášťa na 1 bar,za účelom nájdenia defektu. Duša krásne rachla:D Je toto normálne chovanie duše,alebo bola nejaká vadná?
Ahojte chlapci. Jazdil niekto z vas galusky vittoria corsa cx 23 mm. Co su zac, myslim odolnost proti defektom, kilometrovy najazd a tak. Diki za odpovede.
dostal som defekt a paska je zosupnuta na kraj, takze od rafika, idem kupit nejaku novu, mate tip, resp. cim sa ta paska lepi k rafiku? zostala mi zo servisu predchadzajuca bontrager 21-622 tak by som ju prilepil, dali mi schwalbe pasku pripada mi uzsia a menej kvalitna, ved to aj vydrzalo nejakych 2500km ta paska. co je norma?
pouzivam iba Tufo pasku,nikdy som ziadny problem nemal so zvlecenim galdy
paska cim sa lepi? ta paska je predsa obojstranne lepiva a poriadne teda.....
canopus Myslim, ze nepise o galuskach.
No lepit galusku paskou je luxus. Robil som to prvykrat a trvalo mi to 10 minut aj s pozretim videa a pochopenim ako natiahnut galusku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak to musis kupit inu vec ako predlzovak.take co sa nasrobuje ba ventil priamo
Ale v podstate je to jedno.
http://www.swissside.com/swiss-side-hadron-project-update-13/
https://m.youtube.com/watch?v=kDYVsBpLogY
paska cim sa lepi? ta paska je predsa obojstranne lepiva a poriadne teda.....
No lepit galusku paskou je luxus. Robil som to prvykrat a trvalo mi to 10 minut aj s pozretim videa a pochopenim ako natiahnut galusku