Lokalizácia
Formulár sa odosiela
http://cestovanie.sme.sk/c/20186928/na-bicykli-okolo-sveta-karol-voltemar-sa-vracia-domov.html?ref=tit
Zobraziť komentár 23.06.2016 - 09:47:58
02
dopocul som sa od nejakych ludi co sanuju obchodne spolocnosti, ze exisport smeruje podla vsetkeho k zaniku. ale asi aj zajo ? na e-shope novy tovar davno ziadny, ked je nejake oblecenie, tak len "S" alebo "XXL". nejdu aj oni do kopru ? inak mam od zaja niekolko veci od ponoziek, funkcneho pradla - to komentovat radsej nebudem ale fliska a softshelka = hotova tragedia....flisku som si dal asi 5x na poldnovy vylet a na mestach, kde dochadza ku kontaktu s batohom dochadza k neestetickemu zmolkovaniu a softshelka bola sita tak, že ju vietnamec ušil krivo a ked na to prisiel, tak stehy vyparal a tahal steh tak ako bolo treba. no ale vidno stare diery. ked balik z e-shopu dosiel, tak som ju reklamoval s opisom, co jej je a vysledok bol ten, že poslali rovnaky zmatek, len párania boli na inych miestach. rezignoval som.
mam este sympatexovu bundu Alpamayo a popravde z tych negativnych skusenosti sa ju bojim pouzivat. mam ju v batohu a za 2 roky som ju pouzil iba raz. len v krajnej nudzi.

zeby koncili ?
Zobraziť komentár 23.06.2016 - 12:55:36
00
Skoncilo a konci vela firiem. Ludia nenakupuju lebo su zadlzeny a ti co nakupuju tak skor v zahranici. Ideme do sraciek pomaly ale isto.
Zobraziť komentár 23.06.2016 - 13:00:17
00
co je s exisportom? valcuju ho ostatni?
Zobraziť komentár 23.06.2016 - 13:02:29
00
neviem uplne presne ale udajne boli dvaja majitelia. jeden mal lóve a druhy, šikovny mal know-kow (ako to tak chodi). nakoniec sa udajne nezhodli na dalsom smerovani a ten co mal know-how, tak ten odišiel. je to len sprostredkovane prosim ber to tak...ja nie som zakaznik exisportu ale postrehol som , že uz zrusili niekolko predajni.
Zobraziť komentár 23.06.2016 - 13:10:40
00
V KE ich suverenne sundal Decathlon. Od kedy ho otvorili, EXI v optime bolo prazdne.
Zobraziť komentár 23.06.2016 - 13:13:47
00
no ktovie, kde je pravda, ale majitel to urobil uz niekolkokrat, ze porusil predajne, poprepustal zamestnancov, lebo si chcel kupit nove auto/jachtu/dovolenku......... a potom fungoval akoby sa nic nestalo
Zobraziť komentár 23.06.2016 - 13:16:45
00
arrow_leftHack3r napísal:
Skoncilo a konci vela firiem. Ludia nenakupuju lebo su zadlzeny a ti co nakupuju tak skor v zahranici. Ideme do sraciek pomaly ale isto.

zrejme čítat vela sme.sk:) podla diskusie na tej stranke sme natom horsie ako Burkina Faso:)
Zobraziť komentár 23.06.2016 - 13:24:42
01
v niektorých udajoch urcite
Zobraziť komentár 23.06.2016 - 13:27:02
00
arrow_leftDagger napísal:
....flisku som si dal asi 5x na poldnovy vylet a na mestach, kde dochadza ku kontaktu s batohom dochadza k neestetickemu zmolkovaniu

V tomto konkretnom pripade ide o tvoju chybu - nespravne pouzivanie oblecenia.

Fliska je zateplovacia vrstva a pokial ju pouzivas ako vrchnu vrstvu, tak urcite nepouzivat s batohom - pokial fliska nema nasite na ramenach/chrbate panely z odolnejsej latky ktore su urcene prave na ochranu pri noseni batohu.
Zobraziť komentár 23.06.2016 - 13:29:18
00
ako pisem, hovorili to ludia v mojej pritomnosti, ktorí maju blizko k týmto sféram. do exisportu idem povacsine iba koli dcere. rychlo dorasta a stale jej treba kupovat vascie kusy odevu a obuvi. ja ako kajakar, MTB a hokejista si tam nedokazem kupit nic. nie je spravy sortiment ( a ked je, tak ultra low-end). ja som sa skor pytal na Zajo...či tiez konci.....
Zobraziť komentár 23.06.2016 - 13:34:11
00
http://www.mtbiker.sk/clanky/8364/elektrobicykle-mozu-dobijat-baterky-v-prvej-sieti-nabijacich-stanic.html

p. Klučka: "...Podľa mňa, ten, kto neskúsil elektrobicykel, nevie, čo je cyklistika.”

:puke: :puke: :puke:

vdaka redakcii, ze sa mi po dobrom obede vdaka tomuto clanku spravilo naozaj nevolno.
Zobraziť komentár 23.06.2016 - 13:37:52
020
arrow_leftHosť napísal:
V tomto konkretnom pripade ide o tvoju chybu - nespravne pouzivanie oblecenia.

Fliska je zateplovacia vrstva a pokial ju pouzivas ako vrchnu vrstvu, tak urcite nepouzivat s batohom - pokial fliska nema nasite na ramenach/chrbate panely z odolnejsej latky ktore su urcene prave na ochranu pri noseni batohu.

moze byt a logiku ta ma, ale....nemam vsak prvu a jedinu. na ziadnej inej fliske to nemam za roky uzivania aj bez zón. jednu mam napr. už od roku 1995 a ta tymto netrpí. dalsiu od mamuta som si kupil dokonca v secondhande este za koruny a nosil som na pleci lyze, bezky, batohy na bajku. spal som na cundroch pod stromom. stacilo oprat , zmyl sa vosk z bežiek a špina ani som nepouzival špec. saponat na pranie. skus to dnes....najdeš v pracke len zips...:-) a 2 evri, co bolo vo vačku...

je to len take konstatovanie. tu flisku nosim len do hor na pesie tury. takze kozmeticke vady mi a z tak nevadia ale prekvapilo ma to. rozhodne teraz neprestanem s nou nakladat podla mojich potrieb....
Zobraziť komentár 23.06.2016 - 13:49:00
00
arrow_leftiron.hide napísal:
http://www.mtbiker.sk/clanky/8364/elektrobicykle-mozu-dobijat-baterky-v-prvej-sieti-nabijacich-stanic.html

p. Klučka: "...Podľa mňa, ten, kto neskúsil elektrobicykel, nevie, čo je cyklistika.”

:puke: :puke: :puke:

vdaka redakcii, ze sa mi po dobrom obede vdaka tomuto clanku spravilo naozaj nevolno.

v spolupráci so spevákom Thomasom Puskailerom :D :D :D
Zobraziť komentár 23.06.2016 - 13:54:26
00
arrow_leftiron.hide napísal:

no tak to mi odlahlo....svokra ma ebike, na ktorom som urazil asi 500m, tak ja som už "za vodou". proste certifikovany cyklista
Zobraziť komentár 23.06.2016 - 13:54:53
03

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up