Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Ja som sa akurat vratil z pumptracku pre Euroveou. Je to pohoda, chalani ochotne pozicaju bajk (26´´, s brzdami a dokonca aj funkcnymi klukami s retazou, keby niekto nevladal pumpovat). Vsetko super, takze odporucam
ako sa z mesta, napr račianskeho mýta dostanem najlahšie najrýchlejšie a podľa možnosti mimo premávky na vajnorské modelárske letisko? a potom stade niekam na peknú cestu alevo na inú možnosť prejsť cez karpaty domov do DNV ?
Dnes cestou z práce cez Karpaty po singloch dva postrehy:
1. Tesne pod cvičnou lúkou na Kolibe v stúpaní cez Ahoj som dobehol týpka, na ktorom sa mi čosi nepozdávalo, mal nejakú divnú pleť. Potom hore pri bufetoch pozerám ako puk a on mal cez tvár masku, čiernu (kdesi som tu pred pár dňami zaznamenal o tom tému), vyzeral a aj dýchal presne takto: darth vader breathing - sound effectOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Edit: tak uz viem koho som stretol post1108544.html?hilit=proti hmyzu#p1108544
2. Chlapi, boha! Perte si tie dresy občas. Dnes čo som postretal to bola katastrofa. S jedným som sa míňal kúsok od Malého Slavína (nie Stupavar dres, ty si bol v pohode) a ako sme sa minuli tak ma skoro vyvrátilo z toho smradu. To nebol smrad, že som na výjazde tak som sa spotil. To bol kandel, že rozkladajúci sa diviak v kríkoch môže závidieť. A potom som stretol nad Lamačom babičku, čo zbierala nejaké bylinky alebo kvety a ona normálne voňala.
Ludkovia je lovecká sezóna momentálne? a ešte jedna vec.. je normálne aby polovník stál uprostred žltej TZT s namierenou zbraňou a strielal smerom do lesa? a strielal?
Jak perte občas? Po každom výjazde. Minule ma obehol týpek v stúpaní na BK normálne ma odrovnalo to sa nedalo za ním ísť ani 100m. Musel som zastaviť, a nechať to rozplynúť.
utorok bol slnovrat, a teda najdlhsi den v roku. a dnes to fakt bolo poznat - este aj o 21:45 v lese na volnom priestranstve bolo v pohode vidno bez svetla.
isiel som cez Kobylu popri Morave do Karpat. Na moravskom cyklochodniku bola voda, nieco sa prejst dalo, ale potom som sa radsej vratil a siel vedla po ceste. Inak pri kazdom foteni ma brutalne napadali komare a kadejake ine zakerne musky, asi je lepsie radsej nezastavovat.
Poľovník má zbraň na výkon poľovného práva, pri akomkoľvek pokuse sa ňou vyhrážať rovno volať políciu. Viac si flintoš nezastrieľa. Aj keď druhá možnosť pri väčšej partii je mu pažbu rovno roztrieskať o hlavu...
nuž chlapci bojovníci ... ak ja budem vidieť že sa flintoši plížia lesom tak pôjdem mimo ich palebnej zóny aj bez toho aby ma vyháňali ... už som tak pár razí menil plánovanú trasu
ale vy sa snimi kľudne hádajte že máte svoje práva
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Akurad som sa vratil. Na to co si napisal uz veru energiu nemam. Mozno inokedy.
1. Tesne pod cvičnou lúkou na Kolibe v stúpaní cez Ahoj som dobehol týpka, na ktorom sa mi čosi nepozdávalo, mal nejakú divnú pleť. Potom hore pri bufetoch pozerám ako puk a on mal cez tvár masku, čiernu (kdesi som tu pred pár dňami zaznamenal o tom tému), vyzeral a aj dýchal presne takto:
darth vader breathing - sound effectOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Edit: tak uz viem koho som stretol post1108544.html?hilit=proti hmyzu#p1108544
2. Chlapi, boha! Perte si tie dresy občas. Dnes čo som postretal to bola katastrofa. S jedným som sa míňal kúsok od Malého Slavína (nie Stupavar dres, ty si bol v pohode) a ako sme sa minuli tak ma skoro vyvrátilo z toho smradu. To nebol smrad, že som na výjazde tak som sa spotil. To bol kandel, že rozkladajúci sa diviak v kríkoch môže závidieť. A potom som stretol nad Lamačom babičku, čo zbierala nejaké bylinky alebo kvety a ona normálne voňala.
Arnold Gets Martian Air in Total RecallOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
isiel som cez Kobylu popri Morave do Karpat. Na moravskom cyklochodniku bola voda, nieco sa prejst dalo, ale potom som sa radsej vratil a siel vedla po ceste. Inak pri kazdom foteni ma brutalne napadali komare a kadejake ine zakerne musky, asi je lepsie radsej nezastavovat.
ale vy sa snimi kľudne hádajte že máte svoje práva