to si na tu stahovacku na cicinu,nejakeho Joeho a pasku cakal mesiac a sem to supnes? no parada.....
doniesol to kuriér? doniesol..
.mesiac to trvalo preto, že suncycle nemalo iné veci, ktoré som mal pôvodne nahodené v objednávke a nakoniec som ich z objednávky vyhodil aby mi došlo aspoň to čo potrebujem....
xpeter88 bezduše som jazdil aj na 26" len teraz keď som sa vrátil k MTB tak som zatial jazdil duše a čakal na bezdušovú sadu konečne dorazila
Btw. ešte pre canopus to sú len zbytky... v balení sú 2 fľaštičky tmelu ale použil som len jednu a bohate stačí druhá zostala do zásoby.....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.ebay.de/itm/252431637402?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=551286539341&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT
Myslím že budeš spokojný ja ho už 10 rokov používam okrem biku aj na denné nosenie a furt drží
Nabalíš sa aj na pár dní
http://www.ebay.de/itm/252431637402?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=551286539341&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT
ta posta je teda dost inak cena zaujimava
XC Shoes - S-Works Vs. Sidi DrakoOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
recenzia bikera čo jazdí -jazdil obe , v podstate súhlasím ...
https://www.facebook.com/MTB-Ride-Your-Life-SK-1602747459978034/
recenzia bikera čo jazdí -jazdil obe , v podstate súhlasím ...
nemozem z toho jeho oblecenia
Dve opicky a gel boli "bolestne" za dlhotrvajuce cakanie. Dakujem.
Btw bajk schudol dalsich 300gramov a uz som sa s mojim XLkovim ramom dostal na katalogovu hmotnost LC6-tky tj 10,8kg
Cez zimu ma caka vypletanie novych koliesok a vymena brz za XTcka a hmotnost klesne na cca. 9,6kg
doniesol to kuriér? doniesol..
.mesiac to trvalo preto, že suncycle nemalo iné veci, ktoré som mal pôvodne nahodené v objednávke a nakoniec som ich z objednávky vyhodil aby mi došlo aspoň to čo potrebujem....
xpeter88 bezduše som jazdil aj na 26" len teraz keď som sa vrátil k MTB tak som zatial jazdil duše a čakal na bezdušovú sadu
Btw. ešte pre canopus to sú len zbytky... v balení sú 2 fľaštičky tmelu ale použil som len jednu a bohate stačí