Zdravím, hľadám odborníka na výživu. Niekoho kto by mi vedel troška poradiť ako správne a čo jesť. + poradil zo suplementami. Písal som už pár bývalým pretekárom, ale nik mi neodpísal. Nepozná tu niekto niekoho zo Slovenska? poprípade Česka ?
Za akúkoľvek pomoc by som bol veľmi vďačný ďakujem
Neviem nerozumiem tým ľuďom ktorý berú tie prášky na podporu svalovej hmoty mne stačilo keď som začal jazdiť na ťažších prevodoch a hlavne začal som jesť klobásy a slaninu, lýtka mám teraz raz také ako keď som nebajkoval.
Však toto ani nie je diskusia o práškoch na svalovú hmotu. Pre cyklistu je zbytočné vláčiť svaly navyše. Je to ťažké, žerie to kyslík a energiu a úžitok žiaden.
No dnes som sa opäť presvedčil že keď máte málo horčíka a ostatných vitamínov a minerálov, nepomôže vám ani 1liter kofoly.
Len by ma zaujímalo prečo majú výrobcovia taký problém dať napríklad do tej pravej himalájskej soli všetky tie minerály ktoré tam majú byť.
Napríklad v niektorých prípadoch, ale tu sú len tie najlepšie soli uvádzajú že v nich má byť okolo 74 minerálov, no keď to dali na rozbor našli ich tam 15.
To isté s nerafinovanou morskou soľou.
Je to drahé ako neviem čo, a oni ešte klamu spotrebiteľa a čo sa stane keď sa na to príde? Pokuta a pokračujú ďalej v tom istom.
Tak kde mám nájsť taký produkt kde je skutočne to čo všetko sa uvádza na obale, pretože dnes si môže napísať falošné recenzie na hocijaký produkt hocikto.
Rovnako tak ako som tu čítal o tých iontových nápojoch ktoré majú mať a dodať tiež určitých počet minerálov a vitamínov, a keď to dali na rozbor väčšina skončila so známkou priemerne až podpriemerne s výsledok že su to z väčšej časti len sladené nápoje s príchuťami a v niektorých prípadoch farbivá.
To vážne aby som si kúpil kvalitnú 1 kg soľ, a naozajstný iontový nápoj tak budem musieť zaplatiť okolo 100 eur za 1kg/1 liter?
Marketing pozná rôzne metódy ako človeka dotlačiť ku kúpe inzerovaného výrobku. Od tendenčného informovania, cez klamanie po vymývanie mozgov. A peniažky sa kotúľajú do kasy.
Liter zafarbenej cukrovej vody ti nepomôže k ničomu.
mame v tej bradavici zakaznika, ale nastatie tam nemusim chodit, zvykli tam nechutne **********e -->t hajzle na schodisku toz ked zamasteny student v ramci brigady nataha ciarky na projekte mimo povodny projekt a povolenia (od projektu sa potom povodny autor distancoval). A dakujem, vino nepijem, je to kysle a hnusne. Jedine so sladkou spolocnostou, vtedy to nevnimam a je to fajn. Alebo prines na silvestrovsky vyjazd, prevarime, zasypeme cukrom a bude nas to hriat.
Do prcic. Dnes som bol v Besenovej a o mesiac idem do Aquacity Poprad. Vsetko j&t. Asi zhorim v pekle
A k runshopu.. Gu gely som nikde vo svete nenasiel lacnejsie a aj ked Inov8 uz nepredavaju, ale je to stale triatlonova predajna a tych, zial, vela nie je.
Odskúšaš si chute, mne chýba na stránke zloženie produktov. Očakávam, že základ bude voda, keďže na 56g má málo energie. Keď to kúpiš potom tu postni prosím zloženie
Na ceste ďalší PB ISOACTIVE, ale tentoraz do tretice skúsim príchuť červené ovocie ostatné som už mal...pomaranč ujde, citrón nič moc, už viac ho nechcem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Však toto ani nie je diskusia o práškoch na svalovú hmotu. Pre cyklistu je zbytočné vláčiť svaly navyše. Je to ťažké, žerie to kyslík a energiu a úžitok žiaden.
Len by ma zaujímalo prečo majú výrobcovia taký problém dať napríklad do tej pravej himalájskej soli všetky tie minerály ktoré tam majú byť.
Napríklad v niektorých prípadoch, ale tu sú len tie najlepšie soli uvádzajú že v nich má byť okolo 74 minerálov, no keď to dali na rozbor našli ich tam 15.
To isté s nerafinovanou morskou soľou.
Je to drahé ako neviem čo, a oni ešte klamu spotrebiteľa a čo sa stane keď sa na to príde? Pokuta a pokračujú ďalej v tom istom.
Tak kde mám nájsť taký produkt kde je skutočne to čo všetko sa uvádza na obale, pretože dnes si môže napísať falošné recenzie na hocijaký produkt hocikto.
Rovnako tak ako som tu čítal o tých iontových nápojoch ktoré majú mať a dodať tiež určitých počet minerálov a vitamínov, a keď to dali na rozbor väčšina skončila so známkou priemerne až podpriemerne s výsledok že su to z väčšej časti len sladené nápoje s príchuťami a v niektorých prípadoch farbivá.
To vážne aby som si kúpil kvalitnú 1 kg soľ, a naozajstný iontový nápoj tak budem musieť zaplatiť okolo 100 eur za 1kg/1 liter?
Liter zafarbenej cukrovej vody ti nepomôže k ničomu.
A k runshopu.. Gu gely som nikde vo svete nenasiel lacnejsie a aj ked Inov8 uz nepredavaju, ale je to stale triatlonova predajna a tych, zial, vela nie je.
http://ote4bike.sk/štartovacie-balíčky/163-štartovací-balíček-.html
Každému sedí niečo iné.
Zorientuj sa v zložení a sám si vytvor názor čo chceš.
Obchody ponúkajú rôzne skušobné balíčky alebo kúp z každého jeden a skúšaj. Značiek je toľko isto ako pri ionťákoch...