koľko cca km najazdíte na kotúčoch? kúpil som pred 4 mesiacmi icetech kotúč SLX na centerlock a jeho výdrž bola veľmi krátka, už sú na minime 1,5mm a to maju odjazdené 2000km s prevýšením cca 80 000m na organických platničkách, čiže toľko sa aj sklesalo, neviem či sa nepoobzerať po nejakých lepších kotúčoch, poraďte
pekne palky na tie adaptery 40e oba, shimano 5e jeden...asi tak, radsej budem drat "lacne" shimana a mat castejsie radost ze mam novy kotuc inak icetech ked je v akcii cak cena uz sa blizi na rt76 +/- euro, dve
Marinada..... a co mas problem s RT-76 ked ich chces menit?...... ja som povodne chcel ist do ICE ale po prispevkoch ze nestoja zato som chcel RT-76.... a fcul zase neviem co ked po tebe citam
je v tom zmätok čo ? tiež ako to tu čítam tak 76 by mali vydržať dlhšie a pritom sú lacnejšie, tak tiež som uvažoval, že keď zoderiem 86, že by som ich skúsil, za tú cenu...tie hope sa mi už zdajú dosť 100 € za 2 ks aj keď v prepočte s tými ice tech sa asi oplatia, teraz veľká dilema, nájsť čo najlacnejší kotúč s čo najväčšou životnosťou a samozrejme výborným brzdným účinkom
a treba si aj povedat co, ako a kolko clovek jazdi....... zihadlo, marinada aj volodaj davaju velke vyskove metre a tam brzdy dostanu inak zabrat..... mne budu asi stacit tie RT-76 na MK a 1-2x Fatru a 1x Alpy na vikend
Tak ja chcem setrit hlavne Ak mi ma iny kotuc hoc aj o dost drahsi vydrzat niekolkonasobne viac, tak idem do toho. Treba si pripocitat aj pracu pri vymenach.
Tesak súhlasím s tebou, ale bral by som do úvahy aj tvoju hmotnosť, čo je veľmi dôležitý parameter pri výbere a samozrejme priemer kotúča. Mám cca 90 kg a keď som mal vzadu 160, tak to bol dosť rozdiel v porovnaní zo 180 čo mám teraz
Hmotnost je velmi dolezita. Viem o tom svoje. Zhodil som dost kg vahy za kratku dobu a kotuce, ktore som mal v plane menit minulu jar som menil az na jesen
ja mam 105kg a kotuce 180/180 RT-66 ..... zatial mi skoro vzdy stacili ..... cez limit som ich dostal len raz na jednom DH zjazde na zjazdovke v Schladmingu (AT)
Este jedna vec. Shimana ( asi aj ine ale nemam vlastnu skusenosti ) netreba vobec menit pri 1,5mm. Osobne ich derem do 1,4mm a boli tu borci co sli aj dalej. Ten 0,1mm mas na par tyzdnov ci mesiacov jazdenia.
niekde to tu asi aj bol spomínané, niekto písal že ice techy jazdil do 1,4-1,5 mm, čo prakticky aj odporúča výrobca meniť pri 1,5 mm aká je však vaša reálna skúsenosť, keď to chce človek pojazdiť trochu viac, nejaká rezerva tam je no aby to ešte bolo bezpečné? bolo by možne bezpečne jazdiť aj pri hrúbke povedzme 1,2 mm či je to už hazard a netreba to radšej pokúšať? lebo pri hrúbke 1,5 mm sa mi zdá kotúč ešte celkom "v pohode"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
alebo objednat na bike-discount.de za 42 eciek
http://www.elitebikes.sk/cyklo-komponenty/brzdy-a-prislusenstvo/kotuce/16524-xlc-brzdovy-kotouc-br-x50/
http://www.elitebikes.sk/cyklo-komponenty/brzdy-a-prislusenstvo/kotuce/16524-xlc-brzdovy-kotouc-br-x50/
Moj skromny nazor, ze to bude totalne to iste.