V Tom horku poobede ... Klobúk dole ... Asfalt mal cez 50* C a najlepšie bolo v bufete ... Bol som nakuknúť ale okrem "svojich" a Dubnicanov som s nikým nebol co ma trochu mrzí
v noci sa práveže vôbec nejazdí dobre.. si vysilený a každý jeden ročník bola v noci zima...a to som bol slušne oblečený..ale proste energia sa míňa..a aj 17-20 stupňov ti príde ako strašne málo.. a krásne ťa vymrazí..
mne sa v noci jazdilo najlepsie. a to na tom nultom rocniku rozhodne teplo nebolo. Vcera bolo v noci uplne prijemne, idealna teplota na jazdenie, jazdilo sa kratke kratke. ja som bol sice vcera len ako divak, ale mam info od aj od chalanov, ktori jazdili.
no ja vidím že kolo straty na víťaza majú stále a svietia mi na druhom mieste pred greenbike, každopádne boli len 4, tak si viac mákli ako 6 a 8 miestne družstvá
inak neplanuje sa nahodou od buduceho roku zaviest cena utechy, pre tim, ktory sa umiestni celkovo v TOP 10, ale nestaci to na podiove umiestnenie v kategorii?...kludne by sa ta cena mohla volat "Cena pre Expendables Cycling Team" ...uz by sme mali doma 2 take
Zopar slov k teme jednotlivci a hakovanie: vitaz v kategorii 1M jednotlivci muzi Daniel Polman http://24hod.sportsoft.cz/2016/race/teamresults.aspx?r=28&lng=cz zajazdil cesky rekord a cely pretek odjazdil bez hakovania. Kazdopadne mal moznost jazdit v baliku, ale on si zvolil tu tazsiu cestu. Kto sa zucastnil, mohol si tiez vsimnut jazdu Leo Hillingera z teamu Hillinger Mountainbiker [am see], ktory zasadne jazdil vzdy cca 500 m pre hlavnym balikom ))
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kostelničák im ráno pomohol vymazať kolo straty a v cieli ich (Greenbike) z vďačnosti skočili...
niekto musí aj HDP tvoriť, okrem iného mi tento formát jazdenia nepríde pre mňa zaujímavý.
kazdopadne sa da o tom popremyslat