Po xy mesiacoch v zaprdenom Londyne si konecne plnim sen, presun do Skotska a jazdenie tunajsich kopcekov.
Idealne podmienky, cca 15 stupnov obcas slnko, obcas sprchne, obcas treba preklukovat lukov plnych hovienok od oveciek.
Skoda slabych foto bude treba investovat do fotaku, mobilna krabicka je na toto slaba
my podvečer na Rettenbach a Tiefenbachgletscher... v tuneli celkom kosa, len 7 stupnov a vetrík dole bez námahy cez 80 kmh...so zmrznutými rukami celkom sranda
Bieda popri potoku, ale od spodku cesty bol zreteľný chodník, tiež z vrchu od konca ten slepej zvaznice ide chodnik krizuje potok a za potokom nizsie pokracuje ale volili sme istotu ale je to tlačenice dole
Taký menší doobedňajší výjazd na Homôlku,keď si človek myslel,že nebude moc piecť.Moje ruky sú iného názoru.Na 2 menšie pády na blatistom úseku,kde ja som padol vpravo a kamoš vľavo,sa nič výnimočného nestalo.
dnes smer Povazsky Inovec - nakoniec to nebolo ani 100km ale citim sa akoby to malo 200km
BN-Zlatiniky-Kulhan-P.Javorina-Bezovec-Marhat-Bojna-Zavada-Duchonka-Kulhan-BN - od Kulhana po Kulhan vsetko po znacenych cyklotrasach - od 10h rano do stvrt na 5 poobede - 90km, 2400m prevysenie a teplooo
PS: v mapy.cz je zle nakreslena cyklo 043 - podla mapy.cz ide tato cyklotrasa cez Marhat - ale nejde - obchadza ho.
Zdravím. Kedze vidím,že vsetci co pridete do MTbiker predajne jazdíte ten mtbiker trail resp smer Ihelnik tak pridavam tu este jeden trail ktorý sa oddeluje vlavo od mtbiker trailu- Boroviste. Je podla mna lepsí a hlavne skoro raz tak dlhy. Treba íst stale lesom dole nie po luke. Na konci pridete na koniec dediny LUka. 100 m po ceste dole je pramen. Lucka da sa tam nabrat voda potom musíte ist po modrej naspat smer tematín az kym sa nenapojíte na ten trail MTBiker. OD mtbiker centra je to asi na 2 hodky.
double ,aale prd makovy neprehanaj... sak siel secko podla mna ,akurat sme zo dva razy oddychli ,bo predlaktia jak pepek namornik sme mali na starhrade nafuknute jedlovina parada ,pekne je to ,len uz som mal krce ,musim poriesit sol do iontaku asi . aspon v tych horkach ked ten pot ide fakt na hektolitre rychlo von...
edit : klobuk dole lappierovi ked to daval na jeden sup az dole....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.mtbiker.sk/vyjazdy/176795/slavosl-vyjazd-jarabinsky-okruh-mtb-sucho-28km-2h-611m.html
Idealne podmienky, cca 15 stupnov obcas slnko, obcas sprchne, obcas treba preklukovat lukov plnych hovienok od oveciek.
Skoda slabych foto bude treba investovat do fotaku, mobilna krabicka je na toto slaba
BN-Zlatiniky-Kulhan-P.Javorina-Bezovec-Marhat-Bojna-Zavada-Duchonka-Kulhan-BN - od Kulhana po Kulhan vsetko po znacenych cyklotrasach - od 10h rano do stvrt na 5 poobede - 90km, 2400m prevysenie a teplooo
PS: v mapy.cz je zle nakreslena cyklo 043 - podla mapy.cz ide tato cyklotrasa cez Marhat - ale nejde - obchadza ho.
V tom teple poriadna morda
https://www.facebook.com/MTB-Ride-Your-Life-SK-1602747459978034/
Ja dakujem prezmenu za tu jedlovinu:)
Tá je nejazditelná
edit : klobuk dole lappierovi ked to daval na jeden sup az dole....