Kategórie
Bike-techsom zvedavy kto bude prvy...
posledný komentár: 17. 5. 2022 o 17:49
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, čierna
81,99 €
MOC 91,99 €
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, strieborná
81,99 €
MOC 91,99 €
Park Tool Veľká modrá kniha o servise bicyklov, kniha, český preklad
27,99 €
MOC 30,99 €
kvakob: ja si obvykle davam 1 lyzicku do 2l vody .. ale teraz jazdim na sumivych tabletach z lidla
Potom krvavu po zltej sme sa napojili na zvaznicu k jedlovine a odtial trail jedlovina. Ale odporucam z nezabudskej lucky po zvaznici hore na chatu z chaty po zltej na sedlo Brestov odtial zbehnut kusok dole na zvaznicu pod jedlovinou. Kusok po zvaznici dole a dat ten trail. Na koci potom ako vides na zvaznicu treba sa dat este dolava lebo tam este ten trail pokracuje ale to sme nevedeli bolo to zarastene. a vidis rovno na luke. resp na zltej. Rozmyslam ze nabuduce si necham auto v strecne pojdem toto a potom sa presunem a este dám chatu pod magurou.
A jeden prehnane iniciatívny strážca prírody, ktorému vadilo aj fotenie s bikom pri vrcholovej značke. Sedel zalezený v aute opodiaľ a keď šiel niekto s bikom k vrcholovej značke vystrelil po ňom ako raketa
A jeden prehnane iniciatívny strážca prírody, ktorému vadilo aj fotenie s bikom pri vrcholovej značke. Sedel zalezený v aute opodiaľ a keď šiel niekto s bikom k vrcholovej značke vystrelil po ňom ako raketa
A ako argumentoval? Že cyklotrasa končí pri budove vysielača?
Celkom trapas, ak sa niekto vyvvezie hore autom a začne tam chrániť prírodu...
Pri tej značke som mal bike opretý asi 6x, som recidivista.
Viete preco musia byt 3 policajti v aute?
Jeden soferuje, druhy sa vykloni z okna a robi hu-hu-hu (sirenu) a treti sa tiez vykloni z okna, kruti hlavou a sucasnu krici :
modra-modra-modra-....
tych sa boja lebo by dostali na hubu...
Jeden soferuje, druhy sa vykloni z okna a robi hu-hu-hu (sirenu) a treti sa tiez vykloni z okna, kruti hlavou a sucasnu krici :
modra-modra-modra-....
A červená je kde?